Suauu Mamao Mataʻituina Gafa mo le Windows 7

O se tasi o liʻo o tagata faʻaoga e manaʻo e mataʻituina uiga faʻapitoa o latou komepiuta. O se tasi o nei faailoilo o le vevela o le gaosiga. O lona mataʻituina e taua tele i PC tuai poʻo luga o masini e le paleniina o latou tulaga. I le muamua ma i le tulaga lona lua o ia komipiuta e masani ona vevela, ma o lea e taua ai le tapeina i latou i le taimi. Mataitu le vevela o le masini komepiuta i le Windows 7, e mafai ona e faʻaogaina masini faʻapitoa.

Tagai foi:
Mataʻituina le Gadget mo le Windows 7
Windows gadget weather 7

Fua o le vevela

O le mea e leaga ai, i le Windows 7 o le mataʻituina o gaioiga, e naʻo le faʻalauiloaina o le uta o le UPU ua fausia, ma e leai se meafaigaluega faʻapitoa mo le mataʻituina o le vevela o le CPU. I le amataga, e mafai ona faʻapipiʻiina e ala i le sii mai mai le ofisa aloaia a Microsoft. Ae i se taimi mulimuli ane, talu ai o lenei kamupani na manatu o gasegase e avea ma punavai o mea vaivai, o lea na tonu ai e lafoaia atoa. O nei meafaigaluega e faʻatino ai le faʻatinoga o le puleaina o le vevela mo le Windows 7, e mafai ona sii mai naʻo luga o tuatusi tolu. E le gata i lea, o le a tatou talanoa atili i auiliiliga o talosaga eseese mai lenei vaega.

Umi o le mita Masa

Seʻi o tatou amataina le faʻamatalaga o gaioiga e mataʻituina ai le vevela o le gaosiga faʻatasi ma se tasi o talosaga sili ona lauiloa i lenei eria - All CPU Meter.

Tikiasi uma mita mita

  1. O le alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia, download e le gata o le UPU Masaʻu Uma lava ia, ae faʻapea foi le faaaogaina o le PC Meter. Afai e te le faʻapipiʻiina, o le gaini o le a faʻaalia le uta i luga o le masini, ae o le a le mafai ona faʻaalia lona vevela.
  2. A maeʻa, alu i "Saili" i le tusi faʻasologa o loʻo maua ai mea na sii mai, ma faʻapipiʻi mea o lo o ave uma mai ai archives zip.
  3. Ona tamoe lea o le faila e leʻi fofolaina i le faalautelega o le gadget.
  4. O le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai au taga i le kiliki "Faʻamau".
  5. O le a faʻapipiʻi le gadget, ma o lona atinaʻe e vave tatalaina. Ae o le a na ona e silafia faamatalaga e uiga i le uta i luga o le PPU ma i luga o pusa taitasi, faapea foi le pasene o le RAM ma le faapipiiina o le faila file. O faʻamalamalamaga o le tau e le faʻaalia.
  6. Mo le faaleleia o lenei mea, ia sii le peʻa i le All CPU Meter shell. O le kati tapuni ua faʻaalia. Kiliki i luga.
  7. Toe foʻi i le tusi faʻasologa o mea na e faʻapipiʻi ai mea o loʻo i le PCMeter.zip archive. Alu i totonu o le pusa faʻamaufaʻailoga ma kiliki le faila i le extension extension .exe, o lona igoa e aofia ai le upu "PCMeter".
  8. O le aoga o le a faʻapipiʻi i tua ma faʻaalia i le fata.
  9. Vaʻai saʻo i le vaalele. "Papamaa". Faatasi ai ma filifiliga na tuuina mai, filifili "Kata".
  10. O le a tatala le faamalama o le gadget. Kiliki le igoa "O le MPU Uma Lava".
  11. O le atinaʻe o le gaioiga filifilia e tatalaina. Ae o le a tatou le iloa le faʻaalia o le maualuga o le CPU i le taimi nei. Totogi uma le atigi Pasefika Uma. O ata faʻamaonia o le a faʻaalia i le taumatau. Kiliki icon "Filifiliga"faia i foliga o se ki.
  12. O le faamalama o le faamalama. Alu i le lisi "Filifiliga".
  13. O se seti o faatulagaga ua faʻaalia. I totonu o le fanua "Faʻaalia le maualuga ole PPU" filifili se tau mai le lisi pa'ū "ON (Meli PC)". I totonu o le fanua "Lisi Faʻaalia I totonu"lea o loʻo tuʻuina i lalo, mai le lisi pa'ū, e mafai ona e filifilia le iunite o fua mo le vevela: tikeri Celsius (le faʻaaogaina) poʻo Fahrenheit. A uma ona faia uma tulaga talafeagai, kiliki "Lelei".
  14. I le taimi nei, o le numera o autu taʻitasi i le atigipusa o le gadget o le a faʻaalia ai lona vevela o loʻo iai nei.

CoreTemp

O le gaioiga lenei mo le fuafuaina o le vevela o le gaosiga, lea tatou te manatu i ai, ua taʻua o CoreTemp.

Tikiake CoreTemp

  1. Ina ia mafai e le gaioiga faʻamaonia ona faʻaalia lelei le vevela, e tatau ona e faʻapipiʻi se polokalama, lea e taua foi CoreTemp.
  2. A maeʻa ona tuʻuina le polokalame, ia vaʻai le muaʻi downloadina archive, ona faʻatautaia lea o le faila i le faʻaopoopoga o le gadget.
  3. Kiliki "Faʻamau" i totonu o le faamalama tatalaina o le faamalama.
  4. O le a faʻalauiloa le gaioiga ma o le vevela o le vevela i totonu o le a faʻaalia mo vaega autu taʻitasi. E le gata i lea, o lona atinaʻe o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le avega i le PPU ma le RAM o se pasene.

E tatau ona maitauina o faʻamatalaga i le gadget o le a faʻaalia sei vagana lava o le polokalama CoreTemp o loʻo faʻatinoina. A e aluese mai le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia, o le a mou atu faʻamatalaga uma mai le faamalama. Ina ia toe faʻaalia la latou faʻaaliga o le ae manaomia le toe momoeina o le polokalama.

HWiNFOMonitor

O le isi gaioiga e fuafua ai le maualuga o le CPU ua taʻua o le HWiNFOMonitor. E pei o analogues muamua, mo le lelei o galuega e manaʻomia le faʻatulagaina o le polokalama tina.

Download HWiNFOMonitor

  1. Muamua, download ma faʻapipiʻi le polokalame HWiNFO i lau komepiuta.
  2. Ona e tamoe lea i le faila faila i le muai sii mai ma i le kiliki faamalama matala "Faʻamau".
  3. A maeʻa lena, o le a amata HWiNFOMonitor, ae o le a faʻaalia se mea sese i totonu. Ina ia faʻamaonia le saʻo le taʻaloga, e tatau ona e faia se numera o manipasi e ala i le faʻaoga o le polokalame HWiNFO.
  4. Faʻasolo le atigi HWiNFO. Kiliki i le lisi taʻavale. "Polokalama" ma filifili mai le lisi pa'ū "Faʻatonu".
  5. O le faamalama o le faamalama. Ia mautinoa ia seti i luma o mea nei:
    • Faʻaititia Sensors i le Amataina;
    • Faʻaali Sensors i le Amataina;
    • Faʻasolo i lalo le Windows Windows i le Amataina.

    Ia mautinoa foi o le itu faafeagai "Fesoasoani Faʻasalalau Faatasi" sa i ai se faailoga. I le le mafai, e le pei o tulaga muamua, ua uma ona faʻaogaina, ae e le afaina lava i le pulea. A uma ona e setiina faailoga i nofoaga talafeagai uma, kiliki "Lelei".

  6. Toe foʻi atu i le faamalama o polokalama autu, kiliki le ki i luga o le meafaigaluega "Sensors".
  7. O le a tatalaina ai se faamalama "Tulaga Faʻapitoa".
  8. Ma o le mea autu mo i matou o le i totonu o le atigi o le gadget o le a faʻaalia ai se tele o komipiuta mea e mataʻituina ai faʻamatalaga. Itū faʻafeagai "PPU (Tctl)" Ole maualuga o le CPU o le a faʻaalia.
  9. E pei o analogs na talanoaina i luga, ae o lo o tamoe le HWiNFOMonitor, ina ia faʻaalia le faʻamaumauga, e tatau ona galue foi le matua. I lenei tulaga, HWiNFO. Ae ua matou faatulagaina muamua le faatulagaga o talosaga i se auala e pe a e kiliki i le tulaga o le tuuitiitia o le icon i le faamalama "Tulaga Faʻapitoa"e le piilima "Taskbar", ma i le fata.
  10. I lenei pepa, e mafai ona galue le polokalama ma e le faalavelave ia te oe. Na o le atigipusa i le nofoaga faʻasalalau o le a faʻaalia ai lona aoga.
  11. Afai e te faʻapipiʻi le pala i luga o le HWiNFOMonitor shell, o le a faʻaalia le tele o kulupu e mafai ona e tapunia ai le gaioiga, tosoina, poʻo le faʻaopoopoina o faʻaopoopoga. Aemaise lava, o le galuega mulimuli o le a maua pe a uma ona kiliki le ata i foliga o se ki masini.
  12. O le a tatalaina le faamalama o le gadget i le mea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona sui foliga o lana atigi ma isi faʻaaliga faʻaalia.

E ui i le mea moni ua teena e Microsoft le lagolagoina o gaioiga, o isi faʻalauiloa polokalame e faʻaauau pea ona tuʻuina atu lenei ituaiga o talosaga, e aofia ai le faʻaalia o le vevela o le PPU. Afai e te manaʻomia se seti pito i lalo o faʻamatalaga faʻamatalaga, ona e faʻalogo i le CPU Meter ma CoreTemp. Afai e te manaʻo, i le faaopoopo i faʻamatalaga i luga o le vevela, e maua ai faʻamatalaga e uiga i le setete o le komepiuta i le tele o isi mea, i lenei tulaga HWiNFOMonitor o le a fetaui ma oe. O se vaega o gaioiga uma o lenei ituaiga o le faʻaalia o le vevela, e tatau ona faʻalauiloa le polokalama a tina.