PSD Viewer 3.2.0.0


Google Chrome o se eletise mamana ma le gaioiga, o ona gafatia e mafai ona faʻalauteleina lautele i faʻaopoopoga faʻatusa. Ae ona o se faaletonu, o le masini komepiuta e leai se mea e manaʻomia e faʻalauiloa ai oe e faʻamafanafana ai le faʻaaogaina o le masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 'upega tafaʻilagi ua maeʻa ona faʻapipiʻiina se faʻamatalaga aoga: Chrome PDF Viewer.

Chrome PDF Viewer - faʻapipiʻi masini masini Google Chrome, lea e mafai ai e oe ona vaʻaia PDF-pepa e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa i lau komepiuta.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Chrome PDF Viewer?

Mo le faʻaaogaina o le Chrome PDF Viewer meafaigaluega e vaʻaia ai le PDF i totonu o le matala o le masini, tatala ai soʻo se itulau i luga o le Initaneti lea e valaʻaulia ai matou e faʻapipiʻi le tusi i le PDF.

O le taimi lava tatou te kiliki ai le download download PDF, o le anotusi o la tatou pepa o le a vave ona faaali mai i le mata o le masini. O lenei mea na maua ai le Chrome PDF Viewer plugin.

O le tataina o le kiore i le pito i luga o le itulau o loʻo faʻaalia ai le lisi o le pule o le Chrome PDF Viewer. E mafai ona e suia le pepa i le faasologa i le itu i tua, ave i luga o lau komepiuta o se faila PDF, auina atu le pepa e lolomi ai, faʻapea foi ma fatufatu ma faʻataʻitaʻiga tusi malupuipuia.

Ae i le vaega pito i lalo o le faamalama o loʻo i ai ni faʻamaufaʻailoga e mafai ai ona e faʻalauteleina le pepa i le pito sili ona lelei mo le faitau tele.

Ae faapefea pe afai e le galue le Chrome PDF Viewer?

Afai, a e kilikiina le palota download PDF, ua amata ona e siiina ae le tatalaina le pepa i le masini, e mafai ona e manatu e faaletonu le masini i lau sailiga.

Ina ia mafai ai e Chrome PDF Viewer i le masini faʻafesoʻotaʻi, kiliki le sootaga i le pusa o le tuatusi:

chrome: // plugins /

O le faʻaaliga e faʻaalia ai se itulau e faʻaalia ai se lisi o masini faʻapipiʻiina i Google Chrome. Ia mautinoa o loʻo iai le tulaga i tafatafa o le Chrome PDF Viewer plugin. "Taofiofia"lea e talanoa e uiga i lona gaioiga, ma e ese foi mai le mea na tupu "Faiva i taimi uma". A leai, faʻagaoioi le masini.

Chrome PDF Viewer o se meafaigaluega aoga a Google Chrome lea o le a puipuia ai oe mai le sapalai o faila PDF i lau komepiuta, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o tagata matamata PDF.