E faʻapefea ona tuʻuina se masini Android i le toe faʻafouina o le mode


Polokalama mo le natia o le IP moni moni o ni meafaigaluega lelei mo le faʻamaonia o le le iloa i luga o le Initaneti, faʻateleina le maualuga o le malupuipuia, faʻapea foi le mauaina o avanoa i punaoa i luga o le upega tafaʻilagi. O se tasi o tali sili ona lelei o lenei ituaiga o Hide All IP, lea o le a talanoaina i le tusiga.

Faʻamau uma IP o se faʻatinoga o galuega mo le galulue ai ma sui sui. E le pei o le IP Auto Hide IP, lea e maua ai le pito maualalo o tulaga, Hide All IP ua faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻiina meafaigaluega mo faʻamatalaga eseese o faʻatauga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le suia o tuatusi IP o le komepiuta

Lisi tele o le avanoa avanoa

Faʻamalamalamaina O IP uma e tuʻuina atu i tagata faʻapitoa le tele o auʻaunaga talimalo i atunuu eseese. Ina ia suia lau ip, ia na o le filifilia o le atunuu talafeagai mai le lisi.

Faʻatulagaina o galuega i tagata suʻesuʻe

O le lē mafai, o le polokalama o le a faʻaagaoioia mo faʻapipiʻi uma o loʻo i luga o lau komepiuta. Afai e tatau ai, e mafai ona faʻasalalau lenei lisi, e le aofia ai ia tagata sailiili lea e le o manaʻomia ai le tuatusi IP.

Kilia kuki

Ina ia aloese mai ala e le talafeagai o le upega tafaʻilagi i tagata suʻesuʻe pe a uma ona faʻaaoga le polokalama, o loʻo i ai galuega mo le faʻamamaina o kuki. O lenei meafaigaluega o le a faʻatagaina ai oe e faʻamamaina kuki e le gata i tagata sailiili, ae o le Flash Player foi. E le gata i lea, o lenei faagasologa e mafai ona faʻaaoga.

Le mafai ona suia autu

O le polokalame e tele ni paʻu e mafai ai e oe ona faʻasaga le mamanu atinaʻe. O le autu le aoga o le "Snow Leopard", e tutusa ma le Mac OS X.

Sui le tuatusi tuatusi

Afai e manaʻomia, o le faagasologa o le suia o le IP IP i le isi, e mafai ona faʻanofoina e ala i le faʻatulagaina o se taimi, mulimuli ane o le a suia le 'auʻaunaga.

Taumafai i le amataga o Windows

I le faʻafouina o lenei mea, o le polokalama o le a otometi ona amata lana galuega i taimi uma e te amata ai Windows. O le mea lea, o le ae le toe manaʻomia le amataina o le masani ma le faʻatulagaga mulimuli ane.

Faʻaalia le faʻamatalaga o faʻamatalaga

O se vaega ese o le polokalama o le a mafai ai e oe ona siaki le aofaiga o faʻamatalaga na lafoina ma mauaina, o le saoasaoa o le taliaina ma le faʻasalalau, ma le tele.

Faʻaopoopoina o Talaʻaga

O le faia o se faʻamatalaga patino i Hide All IP, o le ae le toe faʻaaluina le taimi e faʻatulaga ai le polokalama, ma o le a lava le na o le filifili o se talaaga otooto ina ia mafai ai ona faʻaauau galuega.

Faʻapitoa:

1. Lelei faʻatalanoaga ma le gafatia e sui paʻu;

2. Tulaga maualuga, e mafai ai ona e faʻasalalau le galuega auiliiliga;

3. Galuega taugofie ma le lelei i le suia o le IP moni.

Faʻafitauli:

1. Ua totogiina le polokalame ma e na o le 3 aso aso o le faamasinoga;

2. E leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Hide uma IP ua uma ona sili atu ona aoga galuega mo suiga o le tuatusi ip. Afai e faʻaaoga e le fale na o se meafaigaluega faigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, Hide IP Easy, o loʻo faʻaaogaina, ona sili lea ona lelei lenei meafaigaluega mo le faʻaaogaina o pisinisi.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o Hide All IP

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Platinum Tuna le IP Mafaʻi laʻu IP Auto masini IP Faʻamalamalama le IP faigofie

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻamau uma IP o se faʻaaoga faigofie-e faʻaaogaina e sui ai le IP moni ma faʻamautinoa le le amanaiaina ao faimalaga le Initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Hide All IP
Tau: $ 29
Toa: 4 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2018.02.03