Mauaina ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale i luga o se komepiuta ASUS X54C

E le o le ASUS X54C sili atu laititi komepiuta o le a aoga lelei pe afai e faʻapipiʻi le avetaavale fou. O le auala e faʻaogaina ai lenei masini i se tagata gaosi Taiwanese lea o le a talanoaina i totonu oa tatou tusiga.

Tatala avetaʻavale mo ASUS X54C.

E tele filifiliga mo le sailia o le komepiuta mo le komepiuta e fesiligia. O nisi oi latou e manaʻomia ni taumafaiga ma faʻaaluina le tele o le taimi, aua o mea uma e faia ma le lima, o isi e faigofie ma faʻapipiʻiina, ae e aunoa ma ni faʻailoga. E le gata i lea, o le a tatou faʻamatala atili auiliiliga e uiga ia i latou taitoatasi.

Metotia 1: ASUS Support Page

O le Model X54C na faʻasaʻolotoina mo se taimi umi, ae o le ASUS o le a le fiu i le lagolagoina o lona foafoaga. O le mafuaaga lena o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa o le nofoaga muamua lea matou te asiasi ai mo le siiina o avetaavale.

ASUS support page

  1. Kiliki i luga o le sootaga o loʻo i luga, faʻafesoʻotaʻi-luga (LMB) i luga o le pātini papa. "Avetaavale ma Meafaigaluega".

    Manatua: ASUS ei ai ni faʻataʻitaʻiga se lua, o igoa o loʻo i ai "X54". I le faaopoopo atu i le X54C o loʻo talanoaina i lenei mea, o loʻo i ai foi se komepiuta X54H, o le a tatou talanoaina i se tasi o mataupu o loʻo taua i lalo. Afai ei ai lenei masini faapitoa, faʻaoga le sailiga o le saite pe na o le kiliki i luga o le sootaga "Saili se isi faʻataʻitaʻiga".

  2. I totonu o le fanua "Faamolemole filifili OS" (Faamolemole filifili se OS) mai le lisi pa'ū, filifili le lomiga ma le bit o le faiga o loʻo faʻatino i lau komepiuta.

    Manatua: Windows 8.1 ma le 10 e le oi totonu o lenei lisi, ae afai ua faʻapipiʻiina oe, filifili le Windows 8 - o avetaavale mo ia o le a fetaui ma le fou fou.

  3. O se lisi o avetaʻavale avanoa mo le siiina mai o le a aliali mai i lalo o le OS selection field, o ia mea uma e tatau ona utaina lima e ala i le kiliki i luga o le ki. "Download" (Download) ma, pe a fai e talosagaina e lau suʻega, faʻaalia le faila mo le faasaoina o faila.

    Manatua: O avetaʻavale uma ma faila faaopoopo o loʻo teuina i totonu o ZIP-archives, o lea e muamua ona e aveeseina. Faaaoga se polokalama faapitoa mo lenei mea, ia mautinoa e teuina ia archive taitasi i totonu o se pusa eseese.

    Vaʻai foi: Polokalama mo le galue ma faʻamaumauga

  4. A maeʻa ona e siiina uma avetaavale talafeagai mo le komepiuta ASUS X54C ma faʻaaogaina, tatala ia faila i le faasologa ma sue le faila faila i totonu - o se talosaga faʻatasi ma le extension extension .exe, o le a sili ona taʻua o Setup. Faalua-kiliki e amata ai le faapipii.
  5. E le gata i lea, mulimuli i musumusuga a le Faʻasalalau Seti. O mea uma e manaʻomia mai ia te oe o le faamaʻotiina lea o le auala mo le nofoia o vaega o komipiuta (ae sili atu le le suia),

    ona toe sui lea "Lisi", "Faʻamau", "Faauma" poʻo "Katia". O nei mea uma e tatau ona faia i avetaavale taʻitasi, ma e tatau ona toe faʻaaogaina le komepiuta.

  6. O le sailia ma le siiina mai o avetaavale mai le ofisa aloaia a le ASUS o se galuega faigofie lava. Naʻo le toe foʻi mai o lenei auala e tatau ona tosoina faʻamaumauga taitasi i le masini komepiuta, ona faʻapipiʻi ai lea o faila taitasi. Ma le isi, o le a matou faʻamatalaina pe faʻafefea ona faafaigofieina lenei faagasologa, e matua laveaiina ai le taimi, ae le o le maumau le saogalemu.

Metotia 2: ASUS Live Update Utility

O lenei filifiliga mo le faʻaeʻeina o avetaavale i le ASUS X54C o le faʻaaogaina lea o le faʻaaogaina tatau lea e mafai foi ona sii mai mai le itulau lagolago o le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia. O lenei talosaga e suʻeina ai masini ma masini komepiuta o le komepiuta, ona e sii mai lea ma faʻaleleia le avetaavale o loʻo misi, ma toe faʻafouina foi le faʻaaogaina o le masini komepiuta. O le a e manaʻomia se mea itiiti o faʻatinoga.

Afai ua uma ona faʻaogaina le ASUS Live Update Utility i luga o le komepiuta, vave faʻaauau i le Laasaga 4 o lenei auala, matou te taʻu muamua atu ia te oe e uiga i le download ma le faʻapipiina o lenei mea aoga.

  1. Faia le manipulations o loʻo faʻamatalaina i laasaga 1-2 o le metotia muamua.
  2. A maeʻa ona faʻamalamalamaina le tulaga ma le bit o lau 'auʻaunaga faʻaoga, kiliki i luga o le sooga. "Faateleina Mea Uma" " (Faʻaali uma) o loʻo i lalo o le pusa filifili.

    Le isi, tusi i totonu o le lisi o avetaavale avanoa ma mea aoga i le poloka na valaʻauina "Meafaigaluega". Faʻatau i lalo sina mea seʻia oʻo i le taimi

    seia e vaʻaia le ASUS Live Update Utility i le lisi. Kiliki le ki ua masani ai i matou. "Download" (Download).

  3. Aveese mea o loʻo i totonu o le 'upega tafaʻilagi i totonu o se isi pusa ma faʻatautaia le faila faʻauluina e igoa o Setup. Faʻatonuina e ala i le mulimulitaia o laasaga taʻitasi i le laasaga.
  4. A maeʻa le faʻaaogaina o le ASUS i le komepiuta, faʻalauiloa. I le faamalama autu, kiliki le ki. "Siaki le vave faʻafouina".
  5. O lenei mea o le a faʻalauiloaina ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o meafaigaluega ma meafaigaluega o le ASUS X54C. A maeʻa, o le talosaga e faʻaalia ai se lisi o avetaʻavale e le o maua ma avetaʻavale. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faamasani i faʻamatalaga na aoina i le taimi o le suʻega e ala i le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻi i lalo o le faʻamatalaga "E i ai faʻamaumauga mo lau komepiuta". Ina ia amata faʻapipiʻi saʻo avetaavale, kiliki le ki. "Faʻamau".
  6. O le faʻaaogaina o avetaavale e faʻaaoga ai le ASUS Live Update Utility e faʻapitoa ma e manaʻomia lau faʻasagaga i le amataga. E mafai i le taimi o le a faʻataunuʻuina ai le komepiuta o le a toe faʻatulagaina i ni nai taimi, ma a maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le a manaʻomia foi ona toe faʻafou.

Metotia 3: Polokalama Lautele

O le aoga o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua o se fofo lelei, ae na o ASUS laptopops. E i ai ni nai talosaga na fuafuaina e faʻapipiʻi ma faʻafouina avetaavale o soʻo se masini. E fetaui foi mo le ASUS X54C le komepiuta, aemaise lava talu ai o le mataupu faavae o la latou galuega ma le algorithm mo le faaaogaina o le tutusa lava - lafoaʻi, suʻesuʻeina o le OS, faʻapipiʻiina o le polokalama. Afai e le faʻapipiʻi le Live Update Utility pe e te manaʻo e faʻaaogaina, matou te fautua atu ia e faitau mea nei:

Faitau atili: Polokalame mo le faʻapipiʻiina ma le faʻafouina o avetaavale.

O le tusiga i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i luga o se aotelega puupuu, e faʻavae i luga o lea e mafai ai ona e faia se filifiliga e lagolagoina ai le tasi pe o le isi talosaga. Matou te fautuaina e gauai atu i taitai o lenei vaega - AveavalePack Solution ma DriverMax. O nei polokalame ua maua i le tele o vaega lagolago o meafaigaluega ma masini komepiuta, e le gata i la tatou upega tafaʻilagi oi ai tala e uiga i le galulue faatasi ma i latou.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻamau ma toe faʻaleleia avetaʻavale i le DriverPack Solution
Faʻaaogaina DriverMax e suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale

Metotia 4: Faʻamatalaga Faʻamatalaga

O meafaigaluega taʻitasi a se komepiuta po o le komepiuta ua tuʻuina atu i ai se numera tulaga ese - ID (faʻamatalaga hardware). E tele ni 'upega tafaʻilagi faʻapitoa e maua ai le gafatia e suʻe ma ave se avetaavale mo se masini i lona ID. Ina ia maua lenei tau mo vaega taitasi o meafaigaluega ua faʻapipiʻiina i le ASUS X54C, faitau a matou tusiga. E mafai foi ona saili e uiga i tuatusi e mafai ona e siiina ai le masini komepiuta talafeagai i lenei auala.

Faʻatele: Suʻe ma ave avetaavale e ID

Metotia 5: Pule o Meafaigaluega a le Windows

I le faʻasalaga, matou te faʻamatalaina otooto le auala sili ona faigofie, ae le iloa. "Pule Sili", o se vaega taua o le faʻaogaina o le polokalama, e maua ai le tomai e suʻe ai avetaavale ma a latou faʻatulagaga faʻapipiʻi. E pei o le ofisa ASUS faʻapitoa, e tatau ona faia faʻasesega mo vaega taʻitasi. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e suʻe i le Initaneti, faʻafeiloaʻi faila ma faila, faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i luga o lau komepiuta, o le filifiliga e faʻaaogaina le meafaigaluega faʻapitoa Windows e lelei mo oe. Na o le toe foi mai o le ole a le faʻapipiʻiina talosaga i luga o le ASUS X54C, e ui lava o nisi, i le isi itu, o se mea e le mafai ona faʻaalia.

Faitau atili: Faʻamau ma toe faʻaleleia avetaavale e ala i le "Pule Faʻatonu"

Faaiuga

O le a tatou maeʻa ai. Mai le tusiga na e aʻoaʻoina e uiga i auala eseese e maua ai avetaavale mo le ASUS X54C komipiuta komepiuta - faʻapitoa ma le lelei, e ui e le aloaia, sui. O fea o algorithms faʻamatalaina o taga e filifili - filifili mo oe lava, matou te faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ia te oe.