Maualuga Sili i le Sony PlayStation 4

O le Japanese console Sony PlayStation ua lauiloa i gamers talu mai le 90s. O lenei faʻamafanafanaga ua oʻo mai i se auala umi o le atinaʻe ma o le taimi nei o se tasi o tagata sili ona sailia le au taaalo. O le Sony PlayStation 4 e mafai ona mitamita e le gata o le faʻatinoga lelei ma le mafai ona taʻalo i Full HD, ae o le mea aupito sili ona lelei lea e mafai ai e le toatele o tagata taʻavale ona faʻatauina lenei masini mo i latou lava.

O le anotusi

  • Atua o taua
  • Toto toto
  • O Le Mulimuli ia i Tatou: Remastered
  • Pepa 5
  • Detroit: Avea ma Tagata
  • Mea leaga: Atalii lona lua
  • Gran Turismo Sport
  • Le Faʻaaogaina 4: O le Ala o le Toa
  • O timuga mamafa
  • Le leoleo mulimuli

Atua o taua

Atua o Taua (2018) - o le vaega muamua o le faasologa vaega, o le tuua o le fanua ma elemene o tala faa-Eleni

I le 2018, o le lauiloa o le Atua o War na toe amata i PS4, lea na faaauau ai le tala ia Kratos, le atua o le taua. O le taimi nei e auina atu ai le tagata faʻataʻitaʻi i fanua malulu o Scandinavian e faʻaumatia atua faʻalelotoifale. O le mea moni, sa muai moemiti le toa i se olaga nofofua filemu e mamao mai Olympus ma le talafatai Eleni. Ae ui i lea, o le maliu o lana tamaitai pele ma le taufaaleaga e se tagata asiasi le iloa na faamalosia ai Kratos i tua i le ala o le taua.

O le Atua o Taua o se slasher sili i tu ma aga sili ona lelei o le faasologa. O le poloketi o loʻo i ai ni tulaga taua ma le mafai ona faia le tele o faʻapotopotoga e faʻaaoga ai se auupega fou - le axia Leviathan, na maua e le tagata autu mai le toʻalua ua maliu. I le faapitoa mo le PlayStation 4 o loʻo i ai mea uma mai mea e sili ona lelei ma faʻagata i taua ma gasegase tetele.

Na filifili le au atinaʻe e faʻaopopo i le vaega lona fa o elemene o le gaioiga-faʻataʻitaʻiga ma le RPG.

Toto toto

O le toto o le toto o loʻo i ai se faiga e le masani ai - Gothic-Victorian ma elemene o steampunk

O le poloketi mai le studio FromSoftware na faʻatuina i le 2015 ma manatuaina le polokalame o le agaga o le agaga i luga o masini taʻavale. Ae ui i lea, i lenei vaega, ua faaopoopoina e tusitala le malosi i taua, ma ua tuuina atu foi i le au taaalo i tulaga manaia, lea o loo agai i luma le tagata tetee i se isi taua ma le faatupulaia o le pogisa.

O le toto totoo e faigata ma maualuga le sui. E na o se matai moni lava e mafai ona faʻataʻitaʻiga mo nisi tagata e iai tomai eseese ma taleni.

O Le Mulimuli ia i Tatou: Remastered

O Le Mea Mulimuli o Matou: O foliga vaaia na faʻaleleia atili foliga faʻapitoa ma ni faʻaopoopoga i le taʻaloga.

O le tausaga 2014 na faailogaina i le tatalaina o le pule o le lauiloa a le PlayStation 4. E toatele e mafaufau pea i le maoaʻe Le Last of Us e avea ma tala sili ona lelei ma se siosiomaga manaia ma ni uiga manino, i le va o se feteenaiga ogaoga ma ni mea taufaaleaga. O le lalolagi, ua ulu atu i le pogisa ma le vevesi ina ua mavae le apocalypse, o le a le tutusa lava, ae o loo taumafai tagata e faasao o latou tagata soifua.

O se amataga vave o le taʻaloga muamua na taua o le Mankind, ma o tagata uma na aafia ai o ni tamaitai. Na suia le manatu ina ua faitioina e le aufaigaluega a Naughty Dog.

O le poloketi o se ituaiga o gaioiga ma elemene o le gaogao ma le ola. O tagata autu o ni tagata masani, o lea e ono lamatia ai le ola mo i latou. I le maualuga o faigata, o paʻu uma e taulia, ma o sina mea itiiti lava e mafua ai le ola.

Pepa 5

O le taaloga Persona 5 o loʻo aofia ai mataupu aupito sili ona tiga i sosaiete faʻaonaponei lea o le a le tuua ai se tasi e le fiafia

O le osofaʻiga o le anime i le tino i se tulaga manaia atoatoa ma se faʻamatalaga mataʻina ma se mea faʻapitoa. O le Persona 5 o loʻo aʻafia i lona le faʻaaloalo ma le valea, lea o nisi taimi o loʻo i totonu o le Iapani RPG. O lenei taaloga o le a faatuai ai tagata taaalo ma o latou talaaga, amio ma se polokalama faigofie, ae ua matua atiae lelei le faiga.

E ese mai i taua taua, ae o le lalolagi, na faia e tagata atiae mai le fale Atlus. Soifua i Persia 5 ma fesoʻotaʻiga ma le PPC o se mea i le tulaga o le suʻeina o se mea fou fou e le o iloa. E matua ofoofogia lava.

Detroit: Avea ma Tagata

E tusa ma le lua tausaga na faʻatonu ai e le pule o le poloketi se tusiga fiafia.

2018 faailogaina le tatalaina o se tasi o ata tifaga aupito sili ona lelei i le tala faasolopito o le pisinisi tau taaloga. Detroit: Avea ma Tagata e sili ona matagofie i se vaaiga ofoofogia na faamatalaina e uiga i le lumanai faaletagata soifua. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai faafitauli o le faʻaogaina o komepiuta ma le gaosiga i le lalolagi faʻaonaponei. Ua taumafai le au atinaʻe e moemiti i mea o le a tupu pe afai e mafai e le televise ona faʻaalia le iloa o ia lava.

Taaloga o le taaloga e le mafai ona mitamita i soʻo se meataalo: o le tagata taalo e mulimuli i le atinaʻeina o mea na tutupu, faia filifiliga lelei ma faʻavae i lenei tala ofoofogia mai le Quantic Dream.

O le fuafuaga o le taaloga na tusia e David Cage, tusitala Farani, tusitala tusitusi ma tagata taaalo taaloga.

Mea leaga: Atalii lona lua

O tagata o loʻo i ai malosiaga sili i vaega na muamua atu o le leaga e taua o taʻitaʻi.

O se tasi o taaloga pito i sili ona manaia i le tala faasolopito o taaloga vitio na tupu mai ile PS i le 2014. Mea leaga: Alo lona lua o se taʻaloga sili ma se tala faʻasolopito ma se uiga sili ona manaia. O le tala sili ona manaia na foliga mai e matua faagaeetia lava: e leai se tala ma ni mea lelei, ona o le au tusitala na le faatuai e fefiloi e paʻi i autu o aiga, faafitauli o sootaga i le va o tama ma fanau ma se feita tele ma se toto toto.

Ua avea le vaega taʻavale ma faʻaoga sili o le taaloga. O le aai telē o Seattle e foliga lelei lava, ma o le faimalaga i ai ma le fesoasoani o le superpower e mafai ai ona vave taunuu i lau mea e te taunuu ai ma tatala ai i luma oe vaʻai matagofie o le taulaga faʻaonapo nei.

Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport i luga o le initaneti o loʻo faia i aso tutusa e pei o le tauvaga moni a le lalolagi

O Gran Turismo ua manatu o le faasologa o taaloga vitio aupito sili ona moni. O le poloketi na faʻaalia i luma o le au taaalo i lona mamalu uma, ma tuʻuina atu ia i latou mea sili ona lelei o taʻaloga o vaega ua tuanai ma se kamupani fiafia tasi. O lenei taaloga o le a maua uma ai lagona o le i tua o le uili o se taavale taʻavale, e peiseai o oe o loʻo i luga o le foeuli o se mea moni!

Gran Turismo Sport o le sefulutolu o taaloga o le faasologa.

GT Sport o ni nai faʻataʻitaʻiga o taavale moni, e tofu lava ma ona lava uiga ma foliga. E le gata i lea, o le taaloga e maua ai avanoa i le tele o elemene o le faʻalogo.

Le Faʻaaogaina 4: O le Ala o le Toa

Le faʻaaogaina 4: O le Ala o le Toa e tuʻuina atu ai le uiga saoloto

O le vaega lona fa o le taʻutaʻua taʻutaʻua faʻatasi ai ma se tala sili ma le manatuaina o tusitala sa faʻasaolotoina i PS4 i le 2016. O lenei poloketi na maua le alofa lautele mai le au taaalo mo se gaioiga sili lea e fetaui lelei ma mea iloga iloga o le talafaasolopito.

O le au taʻavale e toe alu e suʻe se faʻanoanoa, aʻe i luga o mea faaleagaina anamua, faia o togafiti faʻataʻitaʻi ma auai i fefaʻasoaʻiga o afi ma le au faomea. O le vaega lona fa o le faʻataʻitaʻiga o se tasi lea o mea sili ona faamanuiaina i le talafaasolopito o le faasologa.

O timuga mamafa

I timuga timuga, e mafai ona suia le taupulega i le taimi o le auala, ma e mafua ai ona iʻu i ni tulaga eseese

O le isi faʻataʻitaʻiga fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, lea na faʻamaonia ai o le ituaiga o gaioioiga-olaola ma olaola. O le taaloga o loʻo taʻu mai ai le faʻafitauli o Ethan Mars, o le na maliu lona ataliʻi. I se taumafaiga e laveai o ia mai se taufaamatau i le tino, o le tagata autu na afaina ai o ia lava. O le toe foi atu i le mafaufau ina ua mavae se tafaoga umi, na amata ai ona iloa e le tamaloa mea na manatuaina, lea na tosina ai o ia i se tala e le mafaamatalaina e uiga i le leiloloa o lona atalii lona lua.

Taaloga Taaloga e le mafai ona ofoina atu ni manatu fouvalega: e pei o le tele o isi gaioiga faatino, o taaalo e tatau ona fofo paso, faaaoga mea vave, filifili ni tali mo tali ma faia ni filifiliga faigata.

E mafai e tagata taaalo ona toe gaosia mafaufauga o le tagata e ala i le taofiofi L2 ma le uuina o le kulupu tutusa ina ia tautala pe faia foi le mea o loʻo ia mafaufau i ai. O nei mafaufauga e fenumiai i nisi o taimi, ma o a latou filifiliga i le taimi sese e aafia ai uiga faaalia o le tagata, faamalosia o ia e fai pe fai se mea.

Le leoleo mulimuli

Faʻalagolago i gaoioiga a le tagata taalo o le a suia ai le amio ma le tights

O se tasi o taaloga taʻavale i luga o le maketi faʻaonaponei faʻavaomalo ua oʻo mai i se auala uumi; o le faleoloa na tolopo le faʻasalaga mai lea aso i lea aso. Ae na vaʻaia lava e le taaloga le moli ma faʻaalia ai o se tasi o tagata aupito sili ona mafanafana ma sili ona vaʻaia i le tele o sui mo le PlayStation.

O le taupulega e uiga i se tamaititi. Ua puipuia o ia e se uo lelei, o Trico, o le na muai manatu e toetoe lava o le tagata autu o le taaloga. O le fefaʻatauaʻiga i le va o le tagata ma se mea tele na liua i le lalolagi atoa: na latou iloa e mafai ona latou ola pe afai latou te tausia e le tasi le isi.

I luga o le faʻataʻaloga o le PlayStation, e tele naua mea ofoofogia e tatau ona e taʻalo ai. O latou fuainumera e le gata i poloketi e sefulu.