Faʻafefea ona aveese faʻamavae itulau i le Upu?

Talofa

I le taimi nei o loʻo i ai se matou tusiga laʻitiiti (lesona) i le auala e aveese ai va i itulau i le Upu 2013. I le lautele, e masani ona faʻaaogaina pe a uma le mamanu o le itulau e tasi ma e tatau ona lolomi i le isi. O le tele o amataga e faʻaaogaina parakalafa mo lenei faʻamoemoe ma le ki Ulufale. I le tasi itu, o le auala e lelei, i le isi itu e le o se mea. Vaai faalemafaufau e iai lau pepa 100-itulau (o le averesi o se tipiloma) -a suia lau itulau e tasi, o le ae "alu ese" ia i latou uma e mulimuli i ai. E te manaʻomia? Leai! O le mea lena e mafua ai le mafaufau i le galue ma avanoa ...

E faʻapefea ona ou iloa o loʻo i ai se avanoa ma aveeseina?

O le mea e le o faʻaalia i luga o le itulau. Ina ia vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma e le mafaamatalaina i luga o se laupepa, e manaʻomia lou taomiina o se kulupu faapitoa i luga o le laulau (i le ala, tutusa le button i isi lomiga o le Upu).

A maeʻa lena, e mafai ona e saogalemu le tuʻuina o le fetuu faasaga i le itulau itulau ma tape faʻamalosi i le button Backspace (pe faʻamalo le button).

E faʻapefea ona fai se palakalafa e le mafai ona motusia?

O nisi taimi, e matua le manaʻomia le faʻafefe poʻo le talepeina o ni palakalafa. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te fesoʻotaʻi ma le uiga, poʻo se manaʻoga pe a tusia se pepa poʻo se galuega faapitoa.

Mo lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faapitoa. Filifili le palakalafa e manaʻomia ma le kiliki i luga, i le lisi e tatala, filifili "parakalafa". Ona tuu lea o se faailoga i luma o le mea "aua le motusia se parakalafa." Tagata uma