Sini mautinoa 2.2.2

E iloa e tagata uma polokalama faʻapitoa mo le siiina o faila e faʻaaoga ai le protocole BitTorrent. Ae pe oi ai ni talosaga e mafai ona faia se suʻesuʻega muamua mo vaʻavai i luga o punaoa eseese? O le free software HAL mai le faʻapitoa o Bithal e faatatau i lenei ituaiga talosaga.

HAL e faʻatagaina oe e suʻe vai i luga o le tele o auala eseese ma maua ai le avanoa e toe maua mai ai le faʻaoga e faʻaaoga ai le initaneti.

Suʻe suʻega

O le galuega autu a le XAL o le suʻeina lea o vaitafe e ala i le tele o auala. O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona suʻe faila i luga o le sili atu i le 100 punaoa faʻapitoa, e manaʻomia uma le faʻatagaina o le tagata, ma aunoa ma lea. I le taimi o le suʻega suʻesuʻe, e mafai ona e faʻamautinoaina po o fea nofoaga e manaʻomia e maua ai: i punaoa a Rusia, punaoa ma le leai o se resitala. I le faʻaopoopoga, faʻatino le mafai ona suʻe ni vaega faapitoa: ata vitio, leo, tusi, taaloga, polokalama, ma isi.

I se isi faʻamau, o loʻo i ai se galuega faʻapitoa mo le sailiga o le tagata lava ia, i le mea e mafai ona e suʻe ai mea i totonu o se tracker patino.

Initaneti fausia

O le HAL talosaga o loʻo i ai se fausiaina i totonu o le initaneti avanoa. E mafai ai ona e alu mai i le sailiga i se tracker patino e sii mai le faila faila, mo le toe sii mai i le kalani.

Ina ia maua le avanoa i nofoaga e poloka i se masini komepiuta, e ofoina atu e le polokalama se fesoʻotaʻiga i se faʻamaufaʻailoga e leai se totogi.

Mo le faʻatagaina faʻapitoa i luga o saite o loʻo i ai se pule o le upu faʻaulufaleina.

Vaʻavaʻai i vaʻa fou

I se isi faʻamau, o le au atinaʻe o le HAL talosaga ua faʻatinoina le gafatia e matamata i oloa fou mai le tele o trackers. I lenei tulaga, o loʻo i ai le avanoa e faʻaleleia ai le faʻaleleia o vaitafe e ala i vaega, lea e aʻafia ai le naʻo le ituaiga o mataupu, ae faʻapea foi le ituaiga.

Faʻapitoa o le HAL

  1. Avanoa tetele e suʻe ai vaitafe;
  2. Faʻatau Rusia;
  3. Faigofie ona faʻaoga.

Le mautonu HAL

  1. Faʻalagolago i galuega na o le Windows operating system;
  2. Le auai o faasalalauga;
  3. O le le mafai ona faʻapipiʻi saʻo mea i totonu o le polokalama (e tatau ona e faʻafefe atu le tafe mai luga i le tagata talosaga).

O le talosaga a le HAL o le tali sili lea mo se suʻesuʻega muamua mo vaitafe, aemaise lava i le gagana Rusia o le Initaneti. O le faʻafitauli sili o lenei oloa o le maua lea o mea faʻalauiloa.

Faʻasaʻo saoloto free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Ata Leai Google Desktop Search AllDup Ultrasearch

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le HAL o se polokalama e leai se totogi mo tagata sailiili vai e maua ai le sili atu ma le 40 o punaoa aupito lelei i totonu o lona faletusi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: HAL
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.08.290