Toe Fuataina o Faʻamatalaga i le EaseUS Data Recovery Wizard

O faʻamaumauga o loʻo teuina i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta, e tele lava ina sili atu lona taua mo le tagata faʻaaoga nai lo le masini lava ia. E le o se mea e ofo ai, ona o se mea ua faaleagaina, e tusa lava po o le a le tele o tau, e mafai lava ona suia, ae o le faʻamatalaga sa i ai e le mafai ona toe faafoi mai. O le mea e lelei ai, e tele lava mea faigaluega faʻapitoa mo le toe faʻaleleia o faʻamaumauga, ma e tofu i latou ma ona lava lelei ma mea le lelei.

Mauaina mai o faamatalaga leiloa

E pei ona matou fai mai, e tele ni polokalama e mafai ona faʻaaoga e toe maua mai ai faʻamatalaga faʻafuasei pe leiloloa. O le algorithm o le faʻatinoina ma le faʻaaogaina o le tele o ia mea e leʻo ese, e pei lava i lenei tusiga o le a tatou iloiloina na o le tasi le fofo o mea tau komipiuta - Faʻasalalau Toe Faʻafouina EaseUS Data Recovery.

O lenei polokalama faʻapitoa, ae ui i lea, o le galue ma ni faʻamatalaga laiti o faʻamatalaga o le a lava lea i lona saʻolotoga. O faʻamatalaga lava ia e mafai ona toe maua mai i totonu (faʻamalosi ma malosi-taʻavale eletise) ma fafo (faʻamalama puʻe, kata card, ma isi mea). O lea ia tatou amata.

Polokalame polokalame

Muamua e tatau ona e siiina le talosaga ole fesili ile komipiuta ma faapipii. E faia lava lenei mea, ae o loʻo i ai ni faʻaaliga iloga.

Faʻasaʻo le Wizard Faʻamālōlōina Faʻamatalaga EaseUS mai le 'upega tafaʻilagi aloaia.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga e amata ai le downloadina o le talosaga. Kiliki le ki "Free Download" e download le free free version ma faʻamaonia i le faamalama e tatala "Saili" faila mo faila faila. Faasolo le faamau "Faasaoina".
  2. Faatali seiloga ua maeʻa le download, ona amata lea o le faʻapipiʻiina o masini EaseUS Data Recovery Wizard.
  3. Filifili lau gagana polokalame e fiafia i ai - "Rusia" - ma kiliki "Lelei".
  4. I le faʻailoga faʻafeiloaʻi a le masini faʻapipiʻi, kiliki "Lisi".
  5. Talia tulaga o le laisene laisene e ala i le kilikiina o le ki talafeagai i le isi faʻamalama.
  6. Filifili le ala e faʻapipiʻi ai le polokalama pe tuʻu le tau le aoga, ona kiliki lea "Faamautu".

    Manatua: E le fautuaina le Wizard Recovery Recovery Data, faʻapea foi ma soʻo se masini faʻapitoa, e le o fautuaina e faʻapipiʻiina i luga o lena masini, o faʻamaumauga mai le mea e te fuafua e toe faʻaleleia i le lumanaʻi.

  7. Ma le isi, seti siaki e fai ai se alalaupapa i "Papamaa" ma i le faʻavaveina o le faʻalapotopotoga poʻo le toe siakiaina pe afai o nei filifiliga e te le fiafia ai. Kiliki "Faʻamau".
  8. Faatali seia oʻo i le iʻuga o le faʻatulagaga o le polokalame, o le alualu i luma e mafai ona matauina i luga o le pasene pasene.
  9. A maeʻa le faʻapipiʻi, afai e te le tatalaina le faamalama faaiu, o le EaseUS Data Recovery Wizard o le a faʻaalia i le taimi lava e uma ai le kiliki o le ki "Faauma".

Faʻafouina o faʻamatalaga

O vaega autu o le EaseUS Data Recovery Wizard ua uma ona talanoaina i se isi tusitusiga, lea e mafai ona maua i lenei sootaga. I se aotelega, faʻaaogaina o le polokalama, e mafai ona e toe faʻafoi soʻo se ituaiga faila i tulaga nei:

  • Faʻasalaga faʻafuaseʻi mai "Pusa" po o le aloese i ai;
  • Faʻasalaga faʻasologa;
  • Faaleagaina i le masini e teu ai oloa;
  • Aveeseina o se vavaevaega;
  • Faʻafitauli faʻamaʻi;
  • Mea sese ma toilalo ile OS;
  • Le lava se faila faila.

E taua: O le lelei ma le lelei o le toe faʻaleleia o le faʻatatau i le umi na tape ai faʻamaumauga mai le disk ma le tele o taimi na faʻamaumauga fou ai pe a maeʻa. O se tutusa, leai se taua taua o le faia e le tikeri o le faaleagaina i le taavale.

A maeʻa ona toe iloilo le tala faʻatatau, matou te agai i luma i se faiga sili atu ona taua. I le faamalama autu o le EaseUS Data Recovery Wizard, o vaega uma o le disk ua faʻapipiʻiina i totonu o le komepiuta ma le faʻaaogaina masini e fesoʻotaʻi atu i ai, pe afai ei ai, o loʻo faʻaalia.

  1. Faʻalagolago i le mea e te manaʻo e toe faʻaleleia ai faʻamatalaga mai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai se vaeluaga o le puʻupuʻu poʻo se pulou flash USB i fafo, filifili le taʻavale talafeagai i le faamalama autu.

    I le faʻaopoopoga, e mafai ona e filifilia se faila patino e suʻe ai faila ua maeʻa. Afai e te iloa tonu le nofoaga o le mea ua leiloa - o le a sili atu ona lelei le filifiliga.

  2. A maea le filifilia o se avega / vaeluaga / pusa e saili ai faila ua tape, kiliki le ki. "Scan"i le pito i lalo o le tulimanu pito i lalo o le matala o polokalama autu.
  3. O le a amataina le suesuega, o lona umi e faalagolago i le tele o le lisi filifilia ma le numera o faila o loʻo i ai.

    O le alualu i luma o le alualu i luma ma le taimi seia oʻo i lona maeʻa o le a faʻaalia i le pito i lalo o le folau puʻeina i totonu o le EaseUS Data Recovery Wizard.

    I totonu o le faagasologa o le suʻeina, ua mafai ona e vaʻai i faila ma faila na faʻavasegaina e ala i le ituaiga ma le faatulagaga, e pei ona taʻu mai e le igoa.


    Soo se pusa e mafai ona tatalaina i le kiliki lua ma matamata ai i totonu. Ina ia toe foʻi i le lisi autu, faigofie lava ona filifili le lisi aʻa i le matala o le masini.

  4. Aʻo faʻatali mo le faʻamaoniga o le faʻamaoniga, ia maua i totonu o le lisi o faʻasalalauga le tasi o loʻo i ai faʻamatalaga muamua pe leiloa - mea uma e te manaʻomia o le iloa lea o latou ituaiga (faatulagaga). O le mea lea, o ata masani o le a tuʻuina i totonu o se pusa o lona igoa o loʻo i ai le upu "JPEG", animation - "Gif"Faʻamatalaga tusitusia o upu - "Faila Microsoft DOCX" ma isi.

    Faʻamalamalama le tusi e manaʻomia i le siakiina o le atigipusa i tafatafa o lona igoa, poʻo le alu i ai ma filifili faila patino i le auala lava e tasi. I le faia o lau filifiliga, kiliki "Toe faʻafoʻisia".

    Manatua: Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona e fesuiaiga i le va o lisi faʻamaumauga e faʻaaoga ai le initaneti. I le suʻega o le pusa, e mafai ona e suʻeina a latou anotusi i le igoa, leo, aso, ituaiga, ma le nofoaga.

  5. I le faamalama o le polokalama o loo aliali mai "Saili" filifili le faila e teu ai faila toe faʻaleleia ma kiliki "Lelei".

    E taua: Aua nei teuina faila i luga o le taavale na latou i ai muamua. E sili atu le faʻaaogaina mo lenei faamoemoe se isi puʻupuʻu disk poʻo le USB flash.

  6. A maeʻa sina taimi (faʻatatau i le numera o faila filifilia ma o latou lapopoa), o le a toe faʻaleleia ia faʻamatalaga.

    O le faʻailoga lea na e filifili ai e teu i latou i le laasaga muamua o le a otometi ona tatalaina.

    Manatua: O le polokalame e le gata ina failaina i latou lava, ae o le ala foi na latou i ai i totonu - ua toe faʻanofoina o ni laupepa i totonu o le tusi filifilia ua filifilia mo le faasaoina.

  7. A maeʻa le faʻamaumauga o faʻamatalaga, e mafai ona e faʻaauau pea ona e galue ma le Faʻasalalauga Faʻafouina o le EaseUS e ala i le toe foi atu i lona mataala autu e ala i le kilikiina o le ki "Fale".

    Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻasaoina le vasega mulimuli.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le toe faʻaleleia o faila ua maeʻa pe leiloloa, e tusa lava po o le a le faatulagaga latou te i ai pe o le a foi le avega o loʻo teuina. O le polokalame Eizise Faʻamālōlōina Faʻamaumauga o EaseUS na toe iloilo i lenei mea o loʻo lelei le galuega. O se tuusaunoaga e mafai ona na o na mataupu e leaga ai le faaleagaina o se pulou poo le taavale afi ma faʻamatalaga fou ua maeʻa ona faʻamaumau, ae i lenei tulaga o le a leai se aoga o soʻo se polokalama. Faamoemoe o lenei tusiga ua aoga ia te oe ma ua fesoasoani e toe faafoi faamatalaga taua.