Apps "Live Wallpaper" mo le Android

O le toʻatele o tagata e manaʻomia le tuʻuina o se faʻafitauli i le Upu e seasea lava, pe afai e leai. I le tele o tulaga, o le taimi nei ua misi, ma e leai lava se tasi na tuʻuina atu manaoga tutusa mo le tusiaina o le tusitusiga, ona e iloa lelei e tagata uma le auala e faitauina ai se upu faapitoa, ae le o le taua o lona uiga.

O nisi taimi, pe a manaʻomia le tuʻuina atu o le popole i luga o se tusi, e toʻatele lava e filifili lenei mataitusi ona faʻamaeʻaina pe mataitusi tetele ina ia mafai ona taulai i ai. O le tautala i se gagana e faigofie, e le o iloa uma ma le faʻaogaina o le Upu, o se auala mai lenei tulaga, e ui lava e le sili ona sao, e mafai ona maua i taimi uma. Ae ui i lea, i nisi tulaga e tatau ona galue i se tulaga tuusaʻo ma tulafono, o le mafuaaga lea o le a talanoaina ai e lenei tusiga pe faʻapefea ona faʻamalosi i le Upu.

E na o le lua lava auala e faʻamaonia ai se upu, e faʻaaoga ai faʻamaumauga masani o se tusitala o faʻamatalaga mai Microsoft. E uiga ia i latou taitoatasi i le faasologa.

1. Seti le pepuni matala pe a uma le mataitusi i le upu lea e tatau ona paʻu ai le atuatuvale. (mo se faʻataʻitaʻiga, i le upu "Faʻanoanoa" e tatau ona faʻatonu le fetuu pe'ā uma le uluaʻi tusi "E").

2. Ulufale vave i le maeʻa o le numera o le tusi “0301” e aunoa ma ni upusii.

3. Faʻasalaga le tuʻufaʻatasiga autu "Alt + X".

4. Luga o le mataitusi muamua "E" i le upu "popolega" o le a foliga mai o se faailoga, popole mo le tautoga.

Manatua: A maeʻa ona e faʻaopopo i se upu se mea faʻalavelave mamafa, o le upu Word o le a iloa ai lenei upu e le saʻo, faʻamalosi i se laina mumu lanumumu. Ina ia aveese, kiliki le upu ma le kiliki saʻo ma kiliki le mea "Tonu uma" poʻo "Faaopopo i le lomifefiloi".

O le auala lona lua e toetoe lava a tutusa le faigofie, ma e na o le pau lava le eseesega o le tatau lea ona e faia ni nai kiliki mo komi mo le taimi muamua, o isi taimi o le a sili atu ona vave.

1. Tuu le fetuu i le taimi lava e uma ai le mataitusi i le upu e te manao e faamamafaina. (i le upu "Tusi"faʻamaonia i la tatou faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina le pepese pe a uma le tusi "I").

2. Kiliki le tab "Faaofi" ma kiliki "Faailoga".

3. Kiliki "Faailoga" ma i le lisi e aliali, filifili "Isi Uiga".

4. Faʻateleina le mea lisi "Seti" ma filifili iina "Faʻasalaga tuʻufaʻatasia. faailoga ".

5. Filifili le uiga popole ma le lolomiina "Pasita"ona kiliki lea "Katia".

6. Luga o le tusi "I" i le upu "Tusi" popolega o le a faʻaalia.


Motugaafa:
Faaopopo le upu i le lolomifefiloi pe faasee le faasaʻoga e aveese le lanu mumu.

O le mea uma lava, o lenei ua e iloa le auala e tuʻu ai le popolega i le Upu i luga ae o le tusi, o lona uiga e mafai ona e tusia ni tusitusiga e tusa ai ma manaʻoga.