Faiga Faʻavae 18.5.1.208

Polokalame e taʻua o Mechanics System e ofoina atu ai i le tagata faʻaogaina meafaigaluega eseese mo le faʻataʻitaʻiga, faʻafitauli, ma le fufuluina o faila lē tumau. O se seti o ia galuega e mafai ai e oe ona faʻamautinoa atoatoa le faatinoga o lau taavale. Ma le isi, matou te fia faʻamatalaina le talosaga i nisi auiliiliga, faʻalauiloa atu ia te oe ma ona lelei uma ma mea le lelei.

Faiga faʻapipiʻi

A maeʻa ona faʻapipiʻiina ma faʻaogaina le Mechanic System, e alu le tagata e alu i le laupepa autu ma faʻafuaseʻi ona amata le suʻeina o le masini. E mafai ona faalēaogāina pe afai e le manaʻomia nei. A maea le auʻiliʻiliga, o le a faʻaalia le faʻalauiloaina o le faʻalapotopotoga ma o le numera o faʻafitauli o loʻo maua o le a faʻaalia. O le polokalame e lua auala e suʻesuʻe ai - "Vave vave" ma "Mataʻituina tele". O le muamua e faia se suʻesuʻega papaʻu, siaki na o tusi masani masani a le OS, o le lona lua e sili atu le taimi, ae o le taualumaga e sili atu ona lelei le faatinoina. O le ae masani i mea sese uma e maua ma e mafai ona filifili po o le fea o mea e faasaʻo ma pe o fea e te alu ai i se setete. O le faʻagasologa o le faʻagasologa o le a amata loa pe a uma ona kiliki le ki "Toe faaleleia mea uma".

E le gata i lea, e tatau ona totogi le mafaufau i fautuaga. E masani lava, a maeʻa le suʻega, e faʻaalia e le polokalama mea aoga poʻo isi fofo o loʻo manaomia e le komepiuta, lea i lona manatu e sili atu le lelei o le faʻatinoina o le OS i lona atoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata sikolasipi i lalo, e mafai ona e vaʻai i fautuaga mo le faʻapipiʻiina o se tagata puipui e faailoa mai le taufaʻamataʻu i luga o le initaneti, meafaigaluega ByePass mo le faʻamautuina o faʻamatalaga i le initaneti ma sili atu. O fautuaga uma mai tagata eseese e eseese, ae e taua le matauina e le o taimi uma e aoga ma o nisi taimi o le faʻapipiʻiina o ia faʻaaogaina e naʻo le faʻalavelaveina o le faʻaogaina o le OS.

Laupepa

O le faʻamaufaʻailoga lona lua o loʻo i ai se ata faʻataʻitaʻiga ma ua valaauina "Pusa o Meafaigaluega". O loʻo i ai meafaigaluega eseese mo le galulue faatasi ma vaega eseese o le faiga faʻaogaina.

  • Faʻatasi-i-Tasi le Faamamaina o PC. Amata se faʻaaogaina atoatoa o le faʻaaogaina o meafaigaluega uma i le taimi e tasi. Aveese mea na maua i totonu o le nusipepa resitala, faasaoina faila ma tagata suʻesuʻe;
  • Initaneti faamama. E nafa ma le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga mai tagata suʻesuʻe - o faila lē tumau e iloa ma tapeina, o le cache, kuki ma le tala faasolopito o loʻo faʻamamāina;
  • Faamamāina o Windows. Aveese otaota o le tino, faʻasalalau faʻamaonia ma isi faila le talafeagai i le faiga faʻaoga;
  • Faʻamamaina le resitara. Fufulu ma toe faʻaleleia le resitala;
  • Faʻateleina le faʻasolosolo. Aveese atoa soʻo se polokalame ua faʻapipiʻiina i lau PC.

A e filifilia se tasi o galuega tauave o loʻo i luga, e te alu i se faamalama fou, lea e tatau ona maitauina ai atigipusa, e tatau ona faia le suʻega faʻamatalaga. O meafaigaluega taitasi e ese le lisi, ma e mafai ona e faamasani ia oe lava i mea taitasi e ala i le kiliki i luga o le fesili fesili i tafatafa ane. Iloiloina ma faaleleia atili le faamamaina e ala i le kilikiina o le ki. Iloiloga Nei.

Tautua PC aunoa

I totonu ole Faiga Faʻavae o loʻo i ai se tomai gafatia e faʻamalosi ai le suʻeina o le komepiuta ma faʻapipiʻi mea sese na maua. I le le mafai, e amata i se taimi pe a uma ona le faia e le tagata faʻaaoga se mea pe alu ese mai le mataʻituina. E mafai ona e vaʻai i auiliiliga auiliili mo lenei faiga, e amata mai le faamaotiina o ituaiga o auiliiliga ma faaiuina i le filifiliina o le maeʻa pe a maeʻa le suʻesuʻeina.

E aoga le faʻaaluina o taimi ma faʻavaega o le amataina o lena auaunaga tutoʻatasi. I se isi faamalama, e filifili e le tagata le taimi ma aso o le a faalauiloaina ai lenei faiga e tutoatasi, ma toe fetuunai le faʻaalia o faʻamatalaga. Afai e te manaʻo i le komepiuta e ala mai i le moe i se taimi atofaina, ma faʻapitoa ona amataina le Mechanic System, e tatau ona e siakia le pusa "Talia laʻu komepiuta e taʻavale ai ActiveCare pe a fai o le moe".

Faʻaleleia o taimi faʻatino

O le tulaga le faʻaaogaina o le faʻamautuina o le faagasologa ma le RAM i le taimi moni. O le polokalame e faʻamalolo faʻafuaseia faiga le talafeagai, faatulaga le faʻaogaina o le PPU, ma faʻaauau pea lona saoasaoa ma le tele o RAM e faʻaaogaina. E mafai ona e mulimuli i lenei i le lisi. "LiveBoost".

Faamalumaluga i le polokalama

I le faʻamau mulimuli "Saogalemu" Ua siaki le faiga mo faila leaga. E taua le maitauina o le fale-initaneti faʻapitoa e maua i le naʻo le totogiina o le System Mechanic, poʻo le au atiae e fuafua e faʻatau se masini faʻapitoa mo le saogalemu. E oo lava i lenei faamalama, o se suiga i le Faigapaʻa a le Windows e tupu, ua le atoatoa pe ua faʻaaogaina.

Mama

  • Faʻamatalaga vave ma le maualuga o le polokalama;
  • Le auai o se taimi masani mo siaki faʻapitoa;
  • Faʻateleina PC i le taimi tonu.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Tuʻu faʻatapulaʻaina galuega faʻavalea;
  • Faigata ia malamalama i le faʻaoga;
  • Fautuaga le talafeagai mo le faʻamautuina o le tino.

Mechanic System o se polokalama feteenai lea e masani ona feagai ma lana galuega autu, ae e maualalo i ona tagata tauva.

Download System Mechanic mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

IObit Malware Fighter MyDefrag Meaʻai faʻatau Iloa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Mechanic System - polokalame mo le siakiina o lau komipiuta mo ituaiga uma o sese ma toe faasaʻoina i latou e ala i le faʻaaogaina o mea faigaluega.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: iolo
Tau: Faʻatau
Toa: 18.5.1.208 MB
Gagana: Igilisi
Version: 18.5.1.208