Analogs PowerPoint


Mozilla Firefox o se laupepa telefoni feaveaʻi faʻapitoa lea ua faʻapipiʻiina i se faʻasalalauga multilingual. Afai o lau lomiga o Mozilla Firefox o loʻo i ai le gagana atinaʻe sese e te manaʻomia, pe a manaʻomia, e mafai lava ona e suia.

Sui gagana i Firefox

Mo le faʻaogagofie o tagata faʻaaoga i le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona suia le gagana i auala eseese. E mafai e le tagata faʻaoga lenei ona fai lenei mea i le lisi autu, faʻasalalau, poʻo le downloadina o se lomiga faʻapitoa o le masini ma se sapalai gagana muamua. Mafaufau i na mea uma i auiliiliga.

Metotia 1: Tautuʻuga o Mea Tausi

O isi faʻamatalaga i le suia o le gagana i Mozilla Firefox o le a tuʻuina atu e tusa ai ma le gagana Rusia. Ae ui i lea, o le tulaga o elemene i totonu o le masini komepiuta e tutusa lava, o lea afai e ese lau gagana atinaʻe, ona tumau ai lea o le faatulagaga o le komi.

  1. Kiliki i le lisi autu i le pito i luga taumatau o le masini ma i le lisi e aliali mai i le "Faʻatonu".
  2. O loʻo i luga o le faʻailoga "Autu"Faʻamau i lalo i le vaega. "Gagana" ma kiliki "Filifili".
  3. Afai o le faamalama e tatala e le oi ai le gagana e te manaʻomia, kiliki le ki. "Filifili se gagana e faʻaopoopo i ai ...".
  4. O se lisi ma gagana uma e avanoa o le a faʻaalia i luga o le lau. Filifili le mea e manaʻomia ma faʻasaʻo suiga i le kiliki "Lelei".

Metotia 2: Faʻasalalauga o le Initaneti

O lenei filifiliga e sili atu ona faigata, ae e mafai ona fesoasoani i le mataupu pe a le o le auala muamua na maua ai le mea e manaʻo ai.

Mo le Firefox 60 ma luga

O le faʻasinomaga lenei e aoga mo tagata faʻaaoga oe, faatasi ai ma le faʻaleleia o le Firefox i le faʻasalalauga 60, ua latou maua ai se suiga i le gagana i luga o se tagata ese.

  1. Tatala se siaki ma alu i le itulau o le faapipiiina o le laupepa gagana Rusia - Mozilla Russian Language Pack.
  2. Kiliki le ki "Faʻaopoopo i Firefox".

    O le a faʻaalia se faamalama pop-up, kiliki "Faaopoopo" ("Faaopoopo").

  3. I le le mafai, o le a mafai ona otometi le faʻaaogaina o lenei gagana, ae o le mea tonu lava, siaki i fafo e ala i le alu i addons. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki o le lisi ma filifili "Faʻaopoopoga" ("Addons").

    E mafai foi ona e sau iina e ala i le na ona oomiina o le autu autu Ctrl + Shift + A poʻo le tusitusi i le pusa tuatusie uiga i: addonsma kiliki Ulufale.

  4. Suʻe i le vaega "Gagana" ("Gagana") ma ia mautinoa o le a sosoo ma le Ragana Lotu Rusia o se faamau e ofoina atu "Taofiofia" ("Taofiofia"). I lenei tulaga, ia na o le tapunia o le tab ma alu i le isi laasaga. Afai ole igoa o le "Enable" ("Enable"), kiliki i luga.
  5. O lenei tusi i le pusa o le tuatusie uiga i: configma kiliki Ulufale.
  6. I le lapataiga faʻamalama e uiga i se tulaga matautia i le tulaga o se suiga le mafaufauina o tulaga, kiliki i luga le faamau lanumoana e faʻamaonia ai au isi gaioiga.
  7. Faʻasani-saʻo i se avanoa avanoa ma filifili mai le lisi pa'ū. "Fausia" ("Fausia") > "Faʻailoga" ("Faʻailoga").
  8. I le faamalama e tatala, uluintl.locale.reloma kiliki "Lelei".
  9. I le lava lava faamalama, ae i totonu o se fanua avanoa, e tatau ona e faʻamaʻoti mai le faʻasalalauga. Ina ia faia lenei mea, ulufaleruma kiliki "Lelei".

O lenei toe amata le masini ma siaki le gagana o le atinaʻeina o le masini.

Mo le Firefox 59 ma lalo ifo

  1. Tatala se 'upega tafaʻilagi ma i totonu o le tuatusi tuatusi tusi aie uiga i: configona kiliki lea Ulufale.
  2. I le lapataiga, kiliki le ki. "Ou te taliaina le tulaga lamatia!". O le faʻagasologa mo le suia o le gagana e le afaina ai le masini, ae o iai isi tulaga taua, o le suia le mafaufauina e mafai ona oo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina le masini.
  3. I totonu o le pusa saili, ulu i totonu o le parakalafaintl.locale.matchOS
  4. Afai i se tasi o koluma e te vaʻai i le tau "Moni", na o le faalua-kiliki i le laina atoa ma le faamaumatau i le itu tauagavale e sui ai i "Sese". Afai o le tau aogā muamua "Sese", faaseʻe lenei laasaga.
  5. O lenei ulufale i le faʻatonuga i le fanua suʻesuʻelautele.useragent.locale
  6. Faalua le kiliki i le itu tauagavale i luga o le laina na maua ma sui le tulafono i le taimi nei i le mea e manaʻomia.
  7. I le faʻaaogaina o lenei lisi mai le Mozilla, saili le numera mo le gagana e te manaʻo e fai.
  8. Toe amata le masini.

Metotia 3: Tikiala le masini i le faʻapipiʻi gagana

Afai o metotia muamua na le fesoasoani ia te oe e suia le gagana o le atinaʻe Firefox, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni o le lisi e le o aofia ai le gagana e te manaʻomia, ona mafai loa lea ona e sauina le version o Firefox ma le afifi manaʻomia.

Tikiake Mozilla Firefox Language Pack

  1. Kiliki le fesoʻotaʻiga i luga ma saili le 'upega tafaʻilagi e fetaui ma le gagana o lau atigilima.
  2. Faamolemole ia maitauina o le ae manaomia le sii mai o le masini i le mea lenei, e le na o le amanaia o le gagana e manaʻomia, ae ia tusa foi ma le faiga o le polokalama faagaoioia. O lea, mo Windows OS e lua lomiga o Mozilla Firefox o loʻo ofoina atu iinei i le taimi e tasi: 32 ma le 64 bit.
  3. Afai e te le iloa le tele o lau komepiuta, ona tatala lea o le vaega "Lisi Pulea"seti le matafaga i le pito i luga taumatau "Ata Laiti"ona tatala lea o le vaega "Faiga".
  4. I le matala matala latalata ane i le aitema "Faiga Faavae" E mafai ona e iloa po o le a le bit o lau komepiuta. E tusa ai ma lenei mea e tatau ona e maua le version manaomia o Mozilla Firefox.

I le faʻaaogaina o soʻo se metotia ua fuafuaina, ua faʻamautinoa oe e mafai ona suia le gagana i Mozile i le Rusia poʻo se isi gagana manaʻomia, ma o le a mafua ai ona sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le masini.