Faʻafefea ona faʻatulaga se lisi fou i Mozilla Firefox browser


O faʻalauiloa taʻitasi e aoina ai se talafaasolopito o asiasiga, lea o loʻo teuina i totonu o se api talaaga. O lenei uiga aoga o le a mafai ai e oe ona toe foi i le saite na e asia i soo se taimi. Ae afai e faafuasei ona e manaomia le tapeina o le talafaasolopito o Mozilla Firefox, ona tatou vaai lea i le auala e mafai ona ausia ai lenei galuega.

Faʻamaʻoti Talafaasolopito o Firefox

Ina ia e le vaʻavaʻai i nofoaga na asiasi atu i ai i le taimi e ulufale ai i le pusa o le tuatusi, e tatau ona e tape le talafaasolopito i Mozile. E le gata i lea, e fautuaina e te fufulu le log log i totonu o le ono masina, pei o le faʻaputuina o talaʻaga e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻatautaia o le polokalama.

Metotia 1: Tautuʻuga o Mea Tausi

O le tulaga masani lenei o le faʻamamaina o se sailiga faʻasolo mai le talafaasolopito. Ina ia aveese nisi faamatalaga, mulimuli i laasaga nei:

  1. Faasolo i luga o le autu autu ma filifili "Faletusi".
  2. I le lisi fou, kiliki i le filifiliga "Tusi o talaaga".
  3. O le talafaasolopito o nofoaga asiasi ma isi tafaʻaiga o le a faʻaalia. Mai ia i latou e tatau ona e filifili "Faamamaina le Talafaasolopito".
  4. O se pusa talatala laitiiti e tatalaina, kiliki i luga "Auiliiliga".
  5. O le pepa o le a faʻalauteleina ma filifiliga e mafai ona e faʻamaonia. Faʻasaʻo mea e te le manaʻo e tape. Afai e te manaʻo e faʻaumatia le tala faasolopito o nofoaga na e asiasi muamua i ai, tuu se pepa i luma o le mea "Faʻasalaga o asiasiga ma sauga", e mafai ona aveese uma isi siaki.

    Ona faʻamaonia le taimi o le taimi lea e te manaʻo e faʻamamā. O le filifiliga le aoga o le "I le itula mulimuli", ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia se isi vaega. E tumau pea e taomi le ki "Aveese Nei".

Metotia 2: Faʻatinoga faʻapitoa

Afai e te le manaʻo e tatalaina le mea mo le tele o mafuaʻaga (e faʻagesegese i le amataga pe e te manaʻomia e faʻamalo le sauniga ma faʻamaufaʻailoga muamua aʻo leʻi tuʻuina atu itulau), e mafai ona e faʻamaloloina le talafaasolopito e aunoa ma le amataina o le Firefox. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o soʻo se polokalama e sili ona fiafia i le polokalama. O le a tatou vaavaai i le faamamaina ma le faataitaiga a CCleaner.

  1. Avea i le vaega "Faamama"fesuiaiga i le lisi "Talosaga".
  2. Siaki mea e te manao e tape ma kiliki le ki. "Faamama".
  3. I le faamalama faamau, filifili "Lelei".

Mai lenei taimi i luga, o le tala atoa o lau sailiga o le a faʻamutaina. O lea, Mozilla Firefox amata amataina se ogalaau o asiasiga ma isi mea mai le amataga.