Faʻafefea ona faʻaleleia le maualuga o foliga i Photoshop

Blacklist VKontakte, e pei ona e iloa, faataga le tagata e ona le itulau e taofiofia le avanoa i lau talaaga otooto i fafo. Ina ia amata faʻaaoga le lisi uli, e tatau ona e alu i le vaega o loʻo manaʻomia i lenei fesoʻotaʻiga lautele.

Vaʻavaʻai i le palota

O tagata taʻitasi na e poloka le auala e otometi ona ulu atu i le vaega. Blacklist tusa lava po oa au uluai taga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faaopoopo tagata i le lisi uliuli

O le vaega uliuli e avanoa i le na o le tagata e ona le falemeli. I lenei tulaga, atonu o le a toesea ai tagata faaaoga, pe afai e lei tupu muamua ia afifi ua fetaui.

Filifiliga 1: Faʻamatalaga komipiuta o le 'upega tafailagi

O le alu e matamata i tagata faʻamalo puipuia e ala i le komipiuta komipiuta o VK.com e matuai faigofie, mulimuli i le tusi lesona.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma tatala le lisi autu o le upega tafaʻilagi lautele e ala i le kilikiina o le avatar i le pito i luga taumatau.
  2. Faatasi ai ma vaega fuafuaina, filifili "Faʻatonu".
  3. I le itu taumatau o le mata, saili le lisi autu ma faʻafesoʻotaʻi i le lisi Blacklist.
  4. O le a tuʻuina atu ia te oe se manaoga Blacklist, e mafai ai e oe ona matamata ma tape ese le faʻaaogaina muamua o tagata faʻaoga, faʻapea foʻi ma le faaopoopoina o mea fou.

E pei ona mafai ona iloa, o le tupuga o soʻo se faʻafitauli e faʻaaogaina atoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e faʻataʻamilo i le tagata uliuli

Filifiliga 2: VKontakte telefoni feaveaʻi

E tele tagata VK o loʻo faʻaaogaina le tele o taimi e faʻaaoga auaunaga e le gata i le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, ae faʻapea foi le faʻaaogaina o le talosaga aloaia mo masini i luga o le Android platform. I lenei tulaga, e mafai foi ona alu i le VK.

  1. Tatala avanoa "VK" ma tatala le lisi autu e faʻaaoga ai le faʻamaufaʻailoga tutusa i le pito i luga pito i luga o le mata.
  2. Tusi i luga o le lisi ile pito i lalo ma alu i "Faʻatonu".
  3. I luga o le itulau e tatala, sue le mea Blacklist ma kiliki i luga.
  4. O le a tuʻuina atu i latou uma o loʻo faʻapipiʻiina le tomai e aveese ai tagata mai lenei vaega e ala i le faʻaaogaina o le kī talafeagai i se koluma faʻatau.

O le VK telefoni feaveaʻi e le maua ai le malosi e poloka ai tagata mai le atinaʻe o tagata e matamata i ai.

I le faaopoopo atu i le mea o loʻo i luga, e taua le matauina o lena mea Blacklist i luga o masini e faʻaaogaina i luga o isi fausaga, e mafai foi ona tatalaina i se mamanu faapena e tusa ai ma metotia ua faamatalaina. Matou te faʻamoemoe o le a leai sau faʻafitauli i luga o le auala e matamata ai i loka. O mea lelei uma!