E faʻafefea ona faʻasalalau Kaspersky Anti-Virus

O le auaunaga YouTube mai Google ua leva ona mafaufauina o le talimalo sili ona lelei. E selau ma selau afe vitio o loo lafoina i aso uma, ma o tagata uma e matamata i le silia ma le sefulu miliona vitio i le aso. I lenei tusiga o le a tatou faamatalaina pe faʻapefea ona faʻaaoga le YouTube, mafaufau i faʻaaliga uma ma auiliili auiliiliga avanoa uma.

Faʻamaumauga o tala

O le a fesoʻotaʻi le talaaga YouTube i lau Google, o lea afai ei ai sau tasi, ona e manaʻomia lea ona e faʻaoga i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi. O le i ai o sau lava talaaga e maua ai ni numera faapitoa, lea o le a tatou talanoaina i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Auai i YouTube
Faʻafitauli i luga o le Faʻamatalaga o le Faʻasalaga Faʻamatalaga YouTube

Vitio vitio

I le pito i luga o le nofoaga saili, ulu i totonu o le fesili ma maua le vitio. E iʻu ina otometi le faʻanofoina, muamua o ata fautuaina ma sili ona talafeagai o loʻo faʻaalia, ma lalo ifo o mataupu e le lauiloa ma talafeagai o le fesili. I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fetuunai le suʻeina o sailiga, o le filifiliga o le faʻaalia o pepa fou, sili ona lauiloa, poʻo se lisi o auala naʻo.

Vaai foi: Filifiliga o le YouTube

Vaʻai ata

O le autu autu o le YouTube o le matamata ma le vevela o vitio, o le mea lea ua tele le taimi e faia ai le tagata taalo. I totonu, e mafai ona e suia le fua o le faamalama o le maimoa, fetuunai le lelei o le vitio, liliu ia ulutala i gagana eseese, suia le televave ma le saoasaoa o le toe faafoi. Faʻaauau pea le galuega "Autoplay", ma afai e faʻagaoioia, i ni nai sekone pe a maeʻa le vitiō, o le isi mai le lisi o loʻo i le itu taumatau o le tagata e otometi lava ona alu i luga.

Tagai foi:
O le a le mea e fai pe a fai o vitio i luga o le YouTube e vave faʻaitiitia
Faʻasalaga faʻasolosolo ata vitio vitio YouTube

Faʻamaumauga o Laina

O le tele o tagata e masani ona faʻaaogaina vitio, usitaʻi i se mataupu ma maua ai se faʻavae o tagata maimoa. O YouTube o la latou galuega, lea e totogi ai i latou, ae sili atu i lena mea mulimuli ane. Afai o le anotusi o se tagata patino e te manaʻo i ai, e mafai ona e lesitala i lana auala e maua ai faʻamatalaga e uiga i le faʻasaʻoina o mea fou. Ina ia faia lenei mea, alu i lalo lalo ifo o le taʻaloga ma faʻafeagai ma le igoa o le alalaupapa, lolomi Laisene.

I le vaega "Totogiina" o vitio fou uma mai tagata e te faaaogaina o loʻo faʻaalia. I le pito i luga o le lisi o loʻo faʻaalia ai tusi lata mai nei, ma alu i lalo, e te alu i tagata matutua. I le faʻaopoopoga, o faʻamatalaga e uiga i le faʻasaʻoina o vitio fou o nisi taimi e faʻaalia i luga o le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi poʻo luga o le taumatau i tafatafa o le tagata taalo ma se tusi "Fou".

Faitau atili: Auai i se faila YouTube

Vitio faʻataunuʻu

Toeitiiti lava o faʻamaumauga uma e avanoa mo iloiloga. Tau lava ulufale "Na ou fiafia i ai" poʻo "Ou te le fiafia". Ole numera o nisi faʻataʻitaʻiga e le aafia ai le faʻaleleia o meafaitino ma e le afaina ai lona aoga. O lea, na o tagata e faʻaaogaina latou te faʻaalia pe latou te fiafia i le vitio pe leai foi, lea e avea o se tamai tipitipi i le tusitala.

Vitio e te fiafia i ai e sili ona e fiafia i ai e vaʻaia i totonu o se lisi. O le fesuiaiga i ai o loʻo faia i totonu o le laulau i le agavale. I le vaega "Faletusi" na o le filifili "E pei o Vitio".

Faʻamatala lou manatu e uiga i le vitio, iloilo ma fesoʻotai ma tagata tusitala tusitala i faʻamatalaga. I le faaopoopo i le tusiaina o au lava savali, e mafai ona e iloiloina manatu o isi tagata, pe ae manatu e aoga, ma e mafai foi ona e tali atu ia i latou.

Faitau atili: Faʻafefea ona lafoina faʻamatalaga i le YouTube

Faʻatauina tifaga

O le YouTube e maua ai e le aufaʻatasi le tele o mea e leai se totogi mai le tele o tagata e faaaogaina, ae o le tele o ata tifaga e le mafai ona matamataina ona o le puleaina o le puletaofia. Pau le filifiliga e matamata ai i se tifaga i YouTube o le faʻatau. I luga o le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se vaega faʻatusatusa lea e tuʻuina ai tala faʻasalalau ma fale tifaga. O le tele lava o ata e tufatufaina i le gagana muamua, ae o nisi taimi e maua ai i latou i ulutala Rusia.

Fetufaai o vitio

A e fiafia i le vitio ma e te manaʻo e faʻasoa atu i au uo pe lafoina i luga o lau 'upega tafailagi fesoʻotaiga, e te le manaʻomia le kopiina o le fesoʻotaʻiga mai le pusa o le tuatusi ma fai se pou fou. Tau lava kiliki i luga Fetufaai ma filifili le punaoa o le a auina atu ai le lomiga.

Faʻasalaga Vitio

O le mea e leaga ai, o le au faigaluega a YouTube e le mafai i taimi uma ona puipuia ituaiga eseese o soliga i a latou alaoa, o lea latou te uunaia ai tagata e fesoasoani ia i latou e tau faasaga i le le tausisia o tulafono. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se auala e ono foliga mai i se isi tagata taʻutaʻua ma, e ala i faiga taufaasese, aoina foai mai tagata faʻapitoa poʻo maua tupe mo faʻasalalauga. E le gata i lea, i luga o le YouTube e tele lava solitulafono e fesoʻotai ma le le amanaiaina o tulafono a le afioaga ma le faʻaaogaina o le puletaofia a isi. E maua e tagata faigaluega ma iloilo faitioga mai tagata uma e faʻaaogaina, e masani ona faʻaogaina ni auala talafeagai mo le solia o tulafono.

Matou te fautua atu e aua le faʻavaivai ma i le tulaga o le iloa o mea le mama poʻo le taufaasese, vave ona lafo se faitioga i le pulega. Afai e lava talosaga, o tagata faigaluega o le a faʻamalo le vitio, faʻaitiitia le avanoa i ai, pe poloka le tagata faʻaaoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faitio e uiga i le auala i YouTube

Pulea matua

O le mea moni, o loʻo i ai se faʻatonuga faʻaletonu i luga o le telefoni feaveaʻi, o se vaitau o le matua, ma o ata fenumiaʻi matamata e toetoe lava a taofia vave. Ae ui i lea, e oʻo lava i lenei faʻatonuga e le puipuia fanau mai le aafia i mea le lelei. Afai o lau tama e masani ona matamata i ata vitio i luga o le YouTube, ona mautinoa lea o lona taimi iinei o loʻo saogalemu i le mafai. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faia lea o se gaioiga se tasi - e mafai ai ona faʻamautuina le sailiga o le sailiga.

Tagai foi:
Tataina o se auala YouTube mai tamaiti
Matou te poloka YouTube mai le tamaititi i luga o le komepiuta

Fesootaiga ma tagata faaaoga

I luga, ua tatou talanoa e uiga i fesoʻotaiga i faʻamatalaga, e ui i lea, o lenei metotia o fesoʻotaiga e le talafeagai mo talanoaga faaletagata lava ia. O le mea lea, afai e te manaʻo e fai sau fesili pe talanoaina se mea ma le tusitala o le auala i luga o le YouTube, matou te fautuaina le tusitusi ia te ia i le taimi lava lea i savali patino. O lenei tulaga ua faaopoopo mo se taimi umi ma galuega lelei atoatoa. O le taimi lava e taliina ai oe, o le ae maua se faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Auina atu savali patino i YouTube

Fausiaina o lau oe lava ala

Afai o loʻo e mafaufau e faʻapipiʻi atu i isi tagata faʻaoga ma toe faʻatuina mea a tusitala, o le mea muamua lava o le ae fatuina lau oe lava ala. Filifili i le autu, saunia muamua le mamanu ma sau i luga ma se igoa. Aua neʻi galo e faʻamaonia lau tala e teu ai ata uumi ma filifili ata i luga o le ata.

Tagai foi:
Fausia se ala i YouTube
Faia o se ulutala mo le auala YouTube
Faia o se ata vitio taʻavale i le YouTube

Faʻatonuina o laina

O tulaga uma lava e faia i totonu o le fale gaosi fatuga. O le pule o vitio, tala faasalalau, faʻamatalaga ma pou mai tagata faʻaoga. I totonu o lenei faamalama, e mafai foi ona e vaʻai i fuainumera o auala, faʻatusatusa tupe maua i luga o le vaaiga, ma suia le tele o isi mea faʻalautele.

Vaʻai foi: Faʻatulagaina o se auala i le YouTube

Faʻapipiʻi ata

Toeitiiti lava o vitio uma e manaʻomia ai le faʻapipiʻi muamua i polokalame faʻapitoa. O lona faʻalavelave faʻalagolago i le autu ma le faatulagaga filifilia. Ole televise patino e masani ona le maualuga, ma o le YouTube e faʻaaogaina e pei o se teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagata avanoa i vitio uma ua faʻatuina.

Tagai foi:
Faʻafefea ona ave le vitio i komepiuta
Matou te vaʻaia luga o le initaneti

Ia mautinoa ua saunia mea uma mo le lolomiina. Auina atu le faila vitio i le itulau ma filifili avanoa e avanoa ai. O iinei e mafai ona e faʻagataina ai le vaaiga i tagata uma e faaaogaina, o le vitio o le a le faʻaalia i lau auala ma i le sailiga. I le lisi lava e tasi, o loʻo faʻatulagaina se lomiga faʻasalalau, lea e mafai ai ona faʻapipiʻi le vitio i se auala i se taimi patino.

Ulufale se igoa o le kilipa, filifili se ata, faʻaopoopo se faʻamatalaga, ma faʻamaonia pine. O ulutala autu e tatau ona tusia i na tagata faʻaoga e mananao e faʻamalosi faamaumauga i le sailiga. E le gata i lea, o loʻo faʻataʻotoina faʻataʻotoga faaopoopo iinei: faʻailogaina o faʻamatalaga, fua faʻatatau, filifilia o le vaega o le lomiga, gagana ma ulutala, ma taʻaloga o tausaga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻaopoopoina vitio i YouTube mai se komepiuta
Ata sili ona lelei mo le YouTube

Faamanuiaga mai le vitio

O tagata taʻitasi e faʻataunuʻuina tuutuuga mo le faʻamalosia o tupe faʻaalu i YouTube e mafai ona maua tupe maua mai i manatu mai Google. Faatasi ai ma le faateleina o manatu, o tupe maua foi ua faateleina, ae latou te le totogia tele, o le toatele o tagata e auai i le fesootaiga o fesootaiga ma ia faaofi lelei ia faasalalauga i totonu oa latou faamaumauga. O iinei, o le tupe maua e le gata e faalagolago i luga o manatu, ae faapena foi i le autu o le auala, le aufaasalalau ma lana gaoioiga.

Faʻamatalaga auiliili:
Liliu tupe faʻaalu ma faia se tupe mama mai le vitio YouTube
Le tau o le matamata i vitio i le YouTube
Matou te faʻafesoʻotaʻi polokalame faʻapipiʻi mo lau telefoni YouTube
Auai atu i le au fai saofaga i lau telefoni YouTube

Faʻaola faasalalauga

Youtube e talafeagai e le gata mo le siiina ma le matamataina o vitio vitio, e faʻaaogaina e taitaia faasalalauga, pe a talanoa le tusitala ma le aofia i le taimi moni, taaalo i se taʻaloga pe, mo se faʻataʻitaʻiga, faia musika musika.

Faʻasalalau o se auala lelei lea e maua ai tupe pe a tele le au maimoa ma e matamata tagata maimoa i faasalalauga, matamata, talatalanoa. O le tupe maua autu mai vaitafe e faʻavae i luga o le mauaina o foaʻi mai tagata (foai). E te fatuina se faʻamatalaga i luga o se 'upega tafaʻilagi, lea e tuʻuina atu ai e tagata ia te oe se aofaiga o tupe, faʻapipiʻiina se fesili poʻo se isi savali i ai.

Tagai foi:
Faʻatulagaina ma tafe i le YouTube
YouTube streaming software
Tafe i luga o YouTube ma Twitch i le taimi lava e tasi

O le asō ua matou iloiloina auiliʻili le televise lauiloa a YouTube ma taʻu mai pe faʻapefea ona faʻaaogaina. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo i ai se tele o meafaigaluega eseese ma galuega e mafai ai e oe ona matamata ma le faʻaeteete i meafaitino, talanoa ma le tusitala pe avea oe ma oe lava ma faia se tupe maua mo lau galuega sili ona e fiafia i ai.

Vaʻavaʻai foi: Analogs o le faʻatautaia o ata vitio YouTube