Faʻafesoʻotaʻi le tekonolosi VPN malupuipuia i Opera

I luga o komepiuta mai ASUS e masani lava ona tupu se faafitauli i le faʻatinoina o se webcam. O le aʻafiaga o le faafitauli o loʻo i ai i le mea moni o le ata ua liliu i lalo. E mafua ona o le le saʻo o le taʻavale a le avetaʻavale, ae e tolu auala e foia ai. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i auala uma. Matou te fautuaina e amata le faasaʻoga mai le muamua, faʻaauau i filifiliga nei, pe afai e le aumaia ai taunuuga.

Matou te liliuina le mea pueata i le komepiuta komepiuta ASUS

E pei ona taʻua i luga, o le faafitauli e tupu ona o le sese o le webcam driver. O le filifiliga sili ona talafeagai o le toe faʻaaogaina, ae e le o taimi uma e aoga. Ae ui i lea, seʻio tatou faʻavasega mea uma i le faasologa.

Metotia 1: Toe faʻatulaga le avetaʻavale

O nisi tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi le polokalama mo vaega e faʻaaoga ai masini tʻatolu poʻo le tikiake faʻasalalauga le talafeagai, tuai o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi meafaigaluega. O le mea lea, muamua lava, matou te fautuaina oe e aveese le masini tuai ma faʻapipiʻi saʻo faila. Muamua, sei tatou aveeseina:

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" e ala i le lisi "Amata".
  2. Skip i le vaega "Pule Sili".
  3. Faʻateleina se vaega "Leo, ata vitio ma taaloga"saili le mea pueata i ai, kiliki i luga ma filifili "Aveesea".

O lenei aveeseina o meafaigaluega ua maeʻa. E totoe na o le sailia o le polokalama ma toe faʻaopoopo. O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe i le isi a matou tusiga i luga ole sootaga o loʻo i lalo. I totonu o lea mea o le a e maua ai se auiliiliga auiliili o auala uma e maua ma maua ai le polokalama i le komepiuta o le komepiuta mai ASUS.

Faitau atili: Faʻaaogaina o le ASUS faʻamatalaga feaveaʻi komepiuta mo komepiuta

Metotia 2: Faʻasologa o le avetaʻavale tusi

Afai o le filifiliga muamua e leʻi aumaia ai ni faaiʻuga ma o le ata mai le mea pueata o loʻo faʻaaogaina pea, aʻo leʻi faʻapipiʻi le avetaavale, o le ae manaomia le faʻatulagaina o nisi faʻamau mo faila e foia ai lenei faafitauli. E mafai ona e faia mea nei:

  1. Muamua, aveese le masini tuai ma sii mai le fale fou fou mai le nofoaga aloaia. O nei gaoioiga uma o loʻo faʻamatalaina i luga i auiliiliga.
  2. I le taimi nei, e tatau ona tatou faʻaititia le tulaga saogalemu o faʻamaumauga ina ia leai se feteenaiga ma avetaavale i le lumanaʻi. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  3. Filifili se vaega "Faʻamatalaga a Tagata Uma".
  4. Tusi i le lisi "Suiga o Tautuuga Pulea o Tagata Tausi".
  5. Faʻataʻoto le pito i lalo ma teu suiga.
  6. Tatala le faʻailoga e sii mai i luga o soʻo se mea e teu ai faamaumauga, saili ma taʻalo se faila faila se tasi INF. E faʻatatau i le faʻatinoga o le komepiuta ma le faʻatonuina o le polokalama, e mafai ona suia le igoa, ae o le faatulagaga e tumau lava.
  7. Tagaʻi foʻi: Faʻamaumauga mo Windows

  8. I le Notepad, faʻalautele le lisi Faʻamata ma filifili "Suʻe le isi".
  9. I le laina, ulu matala ma kiliki "Suʻe le isi".
  10. O loʻo i ai se laina e te manaʻo ai e suia le numera mulimuli i le 1 poʻo le 0, e fuafua i le mea na seti ona o le faaletonu. Toe kiliki "Suʻe le isi", e maua ai laina totoe i le parakalafa tutusa, toe faia le mea lava e tasi i totonu.

I le maea ai o le faʻataʻitaʻia, aua neʻi galo e teu le faila ma faʻafou le faʻamaumauga ao leʻi tapunia. A maeʻa lena, toe tatala ma toe faʻapipiʻi.

Metotia 3: TeleCam

Na o le pau lava le tali i le tulaga o le le aoga o metotia muamua o le faʻaaogaina lea o isi polokalama faʻapitoa e talafeagai mo Skype ma isi fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga talitutusa. O lenei masini komepiuta lava e mafai ona liua le ata o le webcam. O faʻamatalaga auiliili mo le galue ai i totonu e mafai ona maua i le isi a tatou tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Skype: faʻafefea ona liliu le ata

O le asō ua matou taumafai e taʻu atu i le tele o mea e uiga i le faʻasaʻoina o le faafitauli i se mea na faʻaogaina i luga ole komepiuta ASUS. Matou te faʻamoemoe o lenei mea aoga e aoga i tagata e ona le masini o loʻo i luga ma le faagasologa o le faasaʻoina o le faafitauli na manuia.