Fesoʻotaʻiina o se kata i le komepiuta poʻo le komepiuta


Mai lea taimi i lea taimi e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o se kalama i se PC: togi ese ata mai se mea pueata telefoni pe pueina mai se DVR. I aso nei, matou te faʻafeiloaia oe i auala pito sili ona faigofie e faʻafesoʻotaʻi ai kata SD i PC poʻo le komepiuta.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi kata manatua i komepiuta

O le mea muamua e matauina o le faagasologa e toetoe lava a tutusa ma le faʻapipiʻiina o se siakiina e le aunoa. O le faafitauli ogaoga o le le lava lea o se fesoʻotaʻiga talafeagai: afai o le tele o laptopops i aso nei o loʻo i ai avanoa mo SD poʻo ni microSD foi, o le mea lea e faigata tele i komepiuta tuʻuina.

Matou te faʻafesoʻotaʻi le kata i le PC po o le komepiuta

I le tele o tulaga, o le faʻapipiʻiina saʻo o se kalama i totonu o se komipiuta komepiuta o le a le galue, e tatau ona e faʻatau se masini faapitoa - o se tagata faitau pepa. E lua ni mea faʻapipiʻi ma le tasi le fesoʻotaʻiga mo pepa faʻapitoa masani (Compact Flash, SD ma microSD), ma le tuʻufaʻatasia o avanoa mo le faʻafesoʻotaʻia oi latou taʻitasi.

O le au faitau o le Card e fesootai i komepiuta e ala i le USB masani, o lea e latou fetaui ma soʻo se PC o loʻo faʻaogaina le faʻasalalauga o le Windows.

I luga o komepiuta, e faigofie tele mea uma. O le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se sulu mo kata manatua - e pei o lenei.

O le nofoaga o le slot ma faʻapipiʻi lagolago e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o lau komepiuta, o lea matou te fautuaina oe ia e iloa muamua uiga o le masini. E le gata i lea, o le microSD-cards e masani lava ona faʻatauina faʻatasi ma faʻafesoʻotaʻi mo SD tetele-e mafai ona faʻaaogaina ia adapters e faʻafesoʻotaʻi le micro SD i totonu o komipiuta po o le au faitau o le kata e le o iai se siosiomaga talafeagai.

Faʻaiʻuina o nuances, ma o le a alu saʻo nei i le auala algorithm.

  1. Faʻaofi le kata meli i totonu o le sulu talafeagai o lau kata pepa poʻo le fesoʻotaʻi komepiuta. Afai o loʻo e faʻaogaina se komepiuta, alu saʻo i le Laasaga 3.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le kata pepa i se avanoa USB avanoa i luga o lau komepiuta poʻo se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi.
  3. I le avea ai o se tulafono, o kata manatuaina e fesoʻotaʻi atu i se moli po o se mea faʻapipiʻi e tatau ona amanaʻia o ni komepiuta masani. Faʻafesoʻotaʻi le kata i le komepiuta mo le taimi muamua, e tatau ona e faʻatali seʻia oʻo ina iloa e Windows le aufaasālalau fou ma faʻapipiʻi le avetaʻavale.
  4. Afai e mafai ona faatagaina lau OS, o le a e vaʻai i lenei faamalama.

    Filifili se filifiliga "Faʻasalalau avanoa e matamata ai faila"e vaʻaia mea o loʻo i totonu o le kalama i totonu "Saili".
  5. Afai e le atoatoa le malosi, alu i le lisi "Amata" ma kiliki "Komipiuta".

    A tatalaina le matala o le taʻavale fesoʻotaʻiga, vaʻai i le poloka "Faʻatonuga faʻatasi ai ma le aufaʻasalalau aveeseina" lau kata - ua taʻua o "Meafaigaluega aveeseina".

    Ina ia tatalaina le faafanua e matamata ai i faila, faigofie lava ona kiliki le igoa o masini.

Afai ei ai ou faʻafitauli, faʻalogo i le mea o loʻo i lalo.

O faafitauli e ono tulaʻi mai ma a latou fofo

O nisi taimi o le fesoʻotaʻi atu i se PC poʻo le komepiuta komipiuta e fai ma faʻataʻitaʻiga o se faafitauli. Mafaufau i mea sili ona taatele.

Card e le o amanaiaina
E mafai ona tuʻuina atu lenei tulaga mo ni mafuaaga eseese. O le tali aupito sili ona faigofie o le taumafai lea e toe faʻaogaina le tagata kili pepa i se isi fesoʻotaiga USB, pe toso ese ma faʻapipiʻi le kata i le lisi o le kata pepa. Afai e le fesoasoani, ona e vaʻai lea i lenei tusiga.

Faitau atili: O le a le mea e fai pe a le iloa e le komepiuta le kalama

Ua uunaia oe e faʻamatalaina le kata
E foliga mai, sa i ai se toilalo i le faila faila. E iloa le faafitauli, faʻapea foʻi ona fofo. E mafai ona e faitauina i totonu o le tusi talafeagai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻapolopolo faila pe afai e le tatalaina le taʻavale ma ole atu i le faʻatulagaga

Le sese "E le mafai ona amata lenei masini (Code 10)".
Lelei polokalama faʻapitoa. O auala e foia ai o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Fofoina o le faafitauli i le "O le tamoeina o lenei masini e le mafai (Code 10)"

I le faaputuputuina, matou te faamanatu atu ia te oe - ina ia aloese ai mai faafitauli, faaaoga na o oloa mai tagata gaosi oloa faatuatuaina!