Aveese Homegroup i le Windows 7

Sa leva ona manao e fatu lau lava kalena ma se uiga tulaga ese ma le mamanu? Ona faʻalogo lelei lea i le polokalama EZ Photo Calendar Creator. Faatasi ai ma lana fesoasoani o le a mafai. Faʻaaogā meafaigaluega ma faʻataʻitaʻiga na fai muamua ina ia lelei lau galuega. Seʻio tatou tilotilo atu i le faʻatinoga o lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Filifili ituaiga o galuega

E mafai ona e faʻaaogaina le kalena e le gata mo nei faʻamoemoega. E talafeagai foi mo le tuufaatasia o tusi ata, kata photo ma pepa lautele. Faʻalogo i lenei mea pe ae amataina le polokalama. E vaevae faʻasologa o poloketi i tafatafa. Filifili se tasi o mea e sili ona e fiafia i ai pe faʻapipiʻi galuega lata mai, ma e mafai ona e agai atu i isi faʻasologa.

Faʻatinoga o galuega

I le tauagavale o se seti o meafaigaluega e galulue ai ma le galuega faatino. E tufatufa faʻasoa i latou i afifi. E leai ni fevaevaeaʻiga i luga o maʻa, ma fesuiaiga i le va o itulau e faia e ala i le kiliki i luga o faʻamau o loʻo i le pito i luga o le potu faigaluega. O i latou uma e sainia i le igoa o le masina.

Autu

O le tagata faʻaaoga e musuia e filifili se tasi o autu e le mafai. E mafai ona faʻavasegaina e ala i le faʻaaogaina o taga. O le faʻaalia o se autu patino e tulimataʻi vave lava pe a uma le talosaga. Le tele o autu e avanoa mo le siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama.

E le gata i lea, e mafai ona e faasaʻoina le autu e ala ile alu i le faamalama tatau. O le tulaga lea o lanu, faʻaopoopoina o tusitusiga, galulue ma le autu ma le nofoaga o elemene. Kiliki i pere e fesuiai i le va o itulau.

Aso

Faʻaopoopo aso malolo i lau kalena. Mo lenei mea, ua faʻamaonia ai se isi faʻamau i le meafaigaluega. O iinei e mafai ona e faʻaaoga ai tusiga sauniuni poʻo mea na ua uma ona faʻaaogaina i au poloketi. E mafai ona e faʻaopoopo aso poʻo le teuteuina o se lisi o loʻo i ai i le faamalama ua vaeluaina.

Sauniuniga mo le lolomiina

A uma ona e galue faʻatasi ma le kalena, e mafai ona e faʻasaoina e pei o se ata pe auina atu e lolomi. E faia lenei mea e aunoa ma le alu ese atu o le polokalama. Faʻatulaga laina talafeagai o le lomitusi, mulimuli i le tulaga o le vaʻaia, ina ia saʻo lelei mea uma ma o le mea e gaosia o le ata o le ata e le aoga.

Maea le seti

EZ Photo Calendar Creator e le lagolagoina le gagana Rusia, i aso taitasi, vaiaso ma masina o le a faʻaalia i le Igilisi. Ae o lenei mea e faasaʻoina e ala i le faʻaaogaina o le poloketi. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se isi faʻamalama e mafai ai ona sui igoa i soʻo se isi. E naʻo le auala lenei o le a mafai ai ona fai se kalena i le gagana Rusia.

Mama

  • Faʻaavanoaina o faʻataʻitaʻiga o ituaiga ma autu mo kalena;
  • Print Setup.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

EZ Photo Calendar Creator o se polokalama sili mo i latou oe mananao e fai a latou lava kalena. E maua uma ai meafaigaluega talafeagai mo lenei mea. E oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a vave ona iloa, ia mafai ona fatufatu ma saunia mo le lolomiina o la latou poloketi muamua.

Download EZ Photo Calendar Creator Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

CoffeeCup Faʻasalalau Faʻasalalau Free meme foafoa Linux Live USB Creator PDF Foafoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le EZ Photo Calendar Creator Tool e aoga ia i latou o loʻo auai pe mananao e amata fatuina kalena. O le faʻatinoga o le polokalama e mafai ai mo se taimi puupuu ona faia ma le matagofie le galuega faatino.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: EZ Photo Products
Tau: $ 25
Toa: 52 MB
Gagana: Igilisi
Version: 907