Fufulu se ata o le ata e faʻaaoga ai Nero

E ui lava i le lauiloa o le galue i ata pue, o le faʻaaogaina o pusa faaletino e taua pea. O le tele o taimi, o faʻamaumauga o loʻo faamaumauina mo faʻapipiʻi mulimuli ane mai ia i latou o le faʻaogaina o le masini poʻo le fausiaina o isi aufaʻasalalauga.

O le fuaitau "tusitusiga tusitusi" mo le tele o tagata faʻaaoga e masani ona fesoʻotaʻi ma se tasi o polokalame sili ona lauiloa mo lenei faʻamoemoe - Nero. Na iloa e tusa ma le luasefulu tausaga, o Nero o se fesoasoani lagolago i le vevela o masini, faʻaliliu atu vave faʻamatalaga i le aufaasālalau ma e aunoa ma ni mea sese.

Faʻalogo mai le lomiga lata mai o Nero

O lenei tusiga o le a mafaufau i le mafai ona tusia se ata o le faʻaogaina o luga o se masini.

1. O le laasaga muamua o le siiina lea o le faila o le polokalama mai le ofisa aloaia. Ua totogi le polokalame, ua saunia e le tagata e faia le tusi se lomiga faataitai mo se vaitaimi e lua vaiaso. Ina ia faia lenei mea, ulufale i le tuatusi o le pusameli ma kiliki le ki Tatalo. Ua sii mai i luga o le komepiuta se tagata e sii mai le Initaneti.

2. A uma ona sii mai le faila, e tatau ona faʻaoga le polokalama. O le a faʻaalu sina taimi, o le oloa e sili atu le manaia, e ausia ai le maualuga o le faʻatulagaina vave, e fautuaina e tolopo le galuega i le komepiuta ina ia mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le malosiaga atoa ole auala ole Initaneti ma punaoa komepiuta.

3. A uma ona tuʻuina le polokalama, e tatau ona e tamoe. A o leʻi i ai i matou e aliali mai le lisi autu - o se aofaʻi o mea faigaluega o lenei polokalama. Matou te fiafia i se aoga faapitoa faapitoa mo le susunuina o le dis - Nero faaalia.

4. A uma le kilikiina o le "tafatafa talafeagai," o le a tapunia le lisi autu ma o le a manaʻomia le poloketi manaʻomia.

5. I le faamalama e tatala, matou te fiafia i le mea lona fa i le lisi tauagavale, ua fuafuaina e galulue ma le ata na faia muamua.

6. A uma ona filifilia le mea lona lua, e tatala e le tagata sailiili, ofo atu e filifili le ata lava ia. Matou te pasia le ala e teu ma tatala le faila.

7. O le faʻamaufaʻailoga mulimuli o le a faʻamalosia ai le tagata faʻaaoga e siaki mulimuli uma faʻamatalaga na ulufale mai i le polokalama ma filifili le numera o kopi e faia. I lenei laasaga, e tatau ona e tuʻuina atu i totonu o le taavale se puʻe talafeagai talafeagai. Ma o le gaioiga mulimuli o le taomi lea o le ki. Faamaumauga.

8. O le pueina o le a faʻaalu se taimi e fuafua i le tele o le ata, le saoasaoa o le avetaavale ma le lelei o le lelea. O le gaioiga o se faʻamaumauga lelei, lea e amata mai i le sekone muamua e mafai ona faʻaaoga e pei ona fuafuaina.

Fautuaina mo le suʻesuʻeina: Polokalame mo faʻamaumauga puʻe

Nero - polokalame sili ona maualuga e mafai ona faʻalagolagoina galuega o faila afi. O le tele o galuega ma lona faʻatinoga faigofie o le a fesoasoani e tusi ai le Windows i se pulou e ala atu i Nero e oʻo atu i se tagata e masani ona faʻaaogaina.