O le a le kata vitio TDP

TDP (Thermal Design Power), ma i le gagana Rusia "manaoga mo le vevela o le vevela", o se parakalafa taua tele lea e tatau ona teuina i lou mafaufau ma ia eʻi totoa i ai pe a filifilia se vaega mo se komepiuta. O le tele o eletise uma i totonu o le PC e faʻaaogaina e se masini komepiuta ma se puʻupuʻu uiga ese, i se isi faaupuga, se kata vitio. A maeʻa ona e faitauina lenei tusiga o le ae iloa le auala e fuafua ai le TDP o lau faʻatalanoaga vitio, pe aisea e taua ai lenei parakalafa ma pe o le a le mea e aafia ai. Tatou amata!

Vaʻai foi: Mataʻituina le vevela o le kata vitio

Faamoemoe TDP video adapter

O manaʻoga lelei o le kamupanī mo le suauʻu vevela e taʻu mai ia i matou le tele o le vevela o le kata vitio e mafai ona faʻaaogaina i soo se ituaiga o avega. Mai le gaosioloa i le gaosimea, e mafai ona fesuisuiaʻi lenei tagata

O le tagata e faʻasaina le vevela vevela aʻo faia ni galuega mamafa ma patino, e pei o le faia o se vitio umi ma le tele o aafiaga faʻapitoa, ma e mafai e se tagata gaosi oloa ona faamaʻoti le vevela na gaosia e le masini ao matamata i le FullHD video, sogi i luga o le upega poʻo le faagasologa o isi leai se aoga, galuega tofi.

I le taimi lava e tasi, e le mafai e le kamupanī ona faʻaalia le aoga TDP o le vitiō vitiō, lea e tuʻuina mai i le taimi o se suʻega gaosiga mamafa, fai mai, mai le 3DMark, na faia patino e "sosolo" uma le malosi ma le faʻatinoga mai mea komepiuta. I se tulaga talitutusa, o faailoga i le faagasologa o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le manino o le a le faʻamaonia, ae peitaʻi pe afai o le kamupanī o le vaifofo e leʻi faʻasaʻoina, e le faʻasaʻoina lenei oloa faapitoa mo manaʻoga o le au faifaʻau, aua e talafeagai le faʻaalia o le vevela i taimi masani o faʻatulagaina mo se faʻavise ata.

O mea e manaʻomia ona e iloa le TDP video card

Afai e te le manaʻo e lepetia lau ata vitiō mai le vevela, e tatau ona e suʻeina se masini ma se tulaga talafeagai ma se ituaiga malulu. O le mea lea o le valea o le TDP e mafai ona afaina, aua o lenei tulaga taua e fesoasoani e fuafua ai le auala faafouina e manaomia e le ata puʻe.

Faitau atili: Faʻalauteleina o le vevela ma le vevela o kata vitio

E faailoa mai e le au gaosi le tele o le vevela na faia e le vili ata i Watts. Ia mautinoa ia gauai atu i le malulu na faʻapipiʻi i ai - o se tasi lea o mea taua i le taimi ma le faʻalavelaveina o le faʻaogaina o lau masini.

Faʻapipiʻi fetuʻunaʻi ma le maualalo o le malosi o le taumafa, ma, o le mea lea, o le faʻavaveina o le vevela o le a talafeagai mo na o le faʻamafanafana i le ituaiga radiators ma / poʻo le kopa, faʻapea foʻi ma paipa. O fofo o loʻo sili atu ona mamana, e faaopoopo i le vevela o le vevela, o le a sili atu le manaia o le manava. O le tele lava o taimi e maua mai ai i le tulaga o tagata e faʻaleleia meaʻai ma eseese eseese e mafai ai. O le umi o le mea maualuga ma sili atu le maualuga o taʻamilosaga i minute taitasi, o le tele o le vevela e mafai ona solo, ae mafai ona aafia ai le tele o ana galuega.

Mo vailaau pito i luga, o le overclocking atonu foi e manaʻomia ai le manava, ae o se mea sili ona taugofie le fiafia. E masani lava, na o tagata e sili atu i latou e auai i na mea - tagata e faʻapitoa le faʻavaveina o kata vitio ma tagata gaosi i le tapulaʻa ina ia mafai ai ona maua lenei taunuʻuga i le talafaasolopito o le overclocking ma suʻe masini i tulaga matuia. O le faʻamalolo o le faʻasalaga i ia ituaiga mataupu e mafai ona telē ma o le a tatau ona faʻaaoga e tusa lava po o le vai inu vevela e faʻamafanafana ai lona faʻamalosi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona filifili se tagata e le faʻaleleia mo le gaosiga

TDP faʻamalama ata o le kata

E mafai ona e iloa le taua o lenei uiga faʻatasi ma le fesoasoani a ni nofoaga se lua o loʻo i ai se faʻamatalaga o meataalo ata ma o latou uiga. O se tasi oi latou o le a fesoasoani ia te oe i le fuafuaina o mea uma e iloa ai le telefoni feaveaʻi, ma o le lona lua naʻo le TDP o tagata faʻapipiʻi vitiō ua aoina mai i lana lisi.

Metotia 1: Nix.ru

O lenei 'upega tafaʻilagi o se supermarket i luga o le initaneti o masini komepiuta ma e ala i le saili i ai e mafai ona e mauaina le taua o le TDP mo le mea e fiafia iai matou.

Alu i Nix.ru

  1. I le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi matou te maua ai le lisi mo le ulufale atu i se sailiga sailiiliga. Kiliki i luga ma ulufale i le igoa o le kata vitio tatou te manaʻomia. Tulei le ki "Saili" ma a maeʻa ona tatou oʻo lea i le itulau ua faʻaalia e ala i la tatou talosaga.
  2. I le itulau e tatala, filifili le ituaiga masini matou te manaʻomia ma kiliki le sootaga ma lona igoa.
  3. Faʻasolo le pito i lalo o le itulau oloa seia oʻo ina e vaʻaia le ulutala o le laulau faʻatasi ai ma uiga o se kata vitio, lea o le a pei o lenei: "Uiga Igoa ole igoa". Afai e te mauaina sea suafa, o lona uiga o loʻo e faia mea lelei uma ma o le mea mulimuli, o le isi laasaga o lenei faatonuga o loʻo totoe.
  4. Faʻataʻoto le pito i lalo seia matou vaʻai i se laulau o loʻo taʻua "Mana".I lalo ifo o le ae iloa ai se sela "Faaaogaina Malosiaga",lea o le a avea ma aoga TDP o lau kata vitio filifilia.

Metotia 2: Geeks3d.com

O lenei nofoaga mai fafo e tuuto atu i iloiloga o masini, kata vitio foi. O le mea lea, o le komiti faatonu o lenei punaoa ua tuufaatasia ai se lisi o kata vitio ma o latou faailoga afi o le afi vevela i sootaga ma a latou lava iloiloga o ata gaioi i luga o le laulau.

Alu i Geeks3d.com

  1. Alu i le fesoʻotaʻiga i luga ma alu i le itulau ma se laulau o TDP faʻamauaina o le eseese o kata eseese vitio.
  2. Ina ia faatelevave le sailiga mo le kata vitio manaomia, kiliki i luga o le ala pupuu "Ctrl + F", lea o le a mafai ai ei matou ona suʻe le itulau. I totonu o le fanua e aliali mai, ia tusia le igoa o lau ata kata vitio ma o le a otometi lava ona faʻafeiloaia oe e le masini i le uluaʻi taʻua o le fasifuaitau tusia. Afai mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai ona e faʻaaogaina lenei galuega, e mafai lava ona e taʻalo le itulau seia oʻo ina e mauaina le kata vitio manaʻomia.
  3. I le uluaʻi koluma o le a e vaʻaia ai le igoa o le vitiō vitiō, ma i le lona lua - o le numera numera o le vevela e lafo i Watts.

Vaʻai foi: Faʻaitiitia le overheating o le kata vitio

O lenei ua e iloa le taua o le TDP, o lona uiga ma pe faʻapefea ona faʻamatalaina. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani a matou tusiga ia te oe i le sailia o faʻamatalaga e te manaʻomia poʻo le faʻaleleia atili o lau maualuga o le tusitusi faitautusi.