Liliuina o le komepiuta i luga o se komepiuta Lenovo

E tele tagata faʻaaoga o loʻo mafaufau pe faʻapefea ona faʻavae le tufatufaina o le Initaneti mai se komepiuta lea ua uma ona fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga i isi masini. Seʻi o tatou taumafai e malamalama i faʻaaliga o le faʻatinoina o lenei faiga i luga o masini ma Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tufatufaina le Wi-Fi mai se komepiuta

Avanoa Alualu i Fafo Alualu i Fafo

Ina ia foia lenei faafitauli, e tatau ona e fatuina se nofoaga avanoa e faaaoga ai le Wi-Fi i se komepiuta ua uma ona fesootai i le Web Wide Web. E mafai ona faʻatulagaina e ala i meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama, ma le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu. E sosoo ai, tatou te tilotilo saʻo i nei vaega uma e lua.

Metotia 1: Tomai Faʻatasi

Muamua lava, saili pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le tufatufaina o le Initaneti e faʻaaoga ai le polokalama tʻatolu. Mo le manino, matou te mafaufau i le algorithm o gaioiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le Router Virtual Router.

Faʻafesuiaʻi le faʻafesuiaiga o le telefoni

  1. A maeʻa lau polokalama, o le a tatalaina se tamai faamalama. Ina ia alu i tulaga, kiliki i luga o le afi i le pito i lalo taumatau.
  2. I le faʻaalia o le faʻamalama o faʻamaufaʻailoga e faafaigofie ai le faʻatulagaga i le atinaʻe, e manaʻomia le sui o le faʻaaliga mai le Igilisi i le Rusia. Kiliki i le lisi faasolosolo. "Gagana".
  3. Mai igoa o gagana faʻaalia, filifili "Rusia".
  4. A filifilia loa le filifiliga, kiliki "Faaaoga" ("Faaaoga").
  5. O se pusa talatala laitiiti e tatalaina le mea e te manaʻomia e kiliki ai "Lelei".
  6. A maeʻa le gagana faʻasalalauga, e mafai ona e alu saʻo i le faʻatulagaina o le fesoʻotaʻiga. I totonu o le fanua "Igoa o le alatele" ulufale i se faʻasalalauga faʻamaonia lea e faʻafesoʻotaʻi ai e tagata faʻaoga mai isi masini. I totonu o le fanua "Upu" ulufale i se faʻamatalaga faʻatulafonoina faʻamaonia. O se mea muamua e tatau ona i ai, e aofia ai le itiiti ifo ma le 8 tagata. Ae afai o loʻo e popole e uiga i puipuiga maualuga mai le le faʻatagaina, ona faʻaaoga lea o nisi faʻamaumauga, ma tuʻufaʻatasia numera, tusi i tusi resitala eseese ma faailoga faʻapitoa (%, $, ma isi). I totonu o le fanua "Toe fai le upu" ulufale saʻo i le numera tutusa. Afai e te faia se mea sese i le itiiti ifo ma le tasi le amio, o le a le aoga le fesoʻotaiga.
  7. I le faaopoopo atu, e ala i le siakiina poʻo le siakiina o atigipusa fetaui, e mafai ona e faʻagaoioia pe faʻaumatia galuega faaopoopo:
    • Amataina le talosaga i le amataga o Windows (faʻaitiitia i le fata ma aunoa ma lea);
    • Faʻamatalaga faʻafuasei o le avanoa avanoa i le amataga o le polokalame;
    • Faʻaaliga leo o fesoʻotaiga vavave;
    • Faʻaalia se lisi o masini fesootai;
    • Faʻafouina fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaʻiga.

    Ae e pei ona taʻua i luga, o tulaga uma ia e filifili ai. Afai e leai se manaʻoga poʻo se manaʻoga, ona e le mafai lea ona faia ni fetuunaiga.

  8. A uma ona e ulufale uma i tulaga talafeagai, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  9. Toe foʻi atu i le faamalama autu o le polokalama, kiliki i luga o le ata i foliga o se aū e faasino i le taumatau. Le isi, kiliki i le lisi pa'ū. "Filifili se faʻailoa ...". I le lisi o loʻo aliali mai, taofi lau filifiliga i le igoa o le fesoʻotaʻiga lea o loʻo maua nei le Initaneti i le komepiuta.
  10. A maea le filifiliga o fesoʻotaʻiga, kiliki "Lelei".
  11. Ona, amata loa lea ona tufatufaina le Initaneti e ala i le mea na fausia, kiliki "Amata".

    Lesona: Polokalame mo le tufatufaina o le Wi-Fi mai se komepiuta

Metotia 2: Faʻaaogā meafaigaluega o le OS

Tufatufaina o le Initaneti e mafai ona faʻatulaga e faʻaaoga ai na o meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama faʻaoga. O lenei faiga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua:

  • Faʻatulagaga o le lotoifale i totonu;
  • Faʻatoaga le tufatufaina o le Initaneti.

O le isi, tatou te iloiloina auiliiliga le algorithm o gaioiga e tatau ona ave. E talafeagai mo le komepiuta ma le laptops i luga o le Windows 7, lea ei ai le Wi-Fi-adapter.

  1. Muamua lava, e tatau ona e faʻapipiʻiina se fesoʻotaiga i totonu e faʻaaoga ai le Wi-Fi. O manipulations uma e faia i luga o le masini lea ua fuafuaina e tufatufaina le Initaneti. Kiliki "Amata" ma agai i "Lisi Pulea".
  2. Kiliki le igoa "Network ma le Initaneti".
  3. Saini "Center Tutotonu ...".
  4. I le gutu e aliali, kiliki "Faatuina se fesoʻotaiga fou ...".
  5. E amata le faamalama o le seti. Mai le lisi o filifiliga, filifili "Faatuina o se initaneti ..." ma kiliki "Lisi".
  6. O le a tatala se faamalama, lea o le ai ai se lapataiga e faapea o komepiuta e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga fou e tatau ona tuʻuina e le silia le 10 mita mai le tasi. O le a faʻapea foi ona fai mai e uiga i le ono mafai ona motusia le fesoʻotaʻiga i luga o le taimi nei i le taimi o fesoʻotaiga i luga o fesoʻotaiga i tua atu o fesoʻotaʻiga i se mea fou. A maea ona e maitau lenei lapataiga ma fautuaga, kiliki "Lisi".
  7. I totonu o le atigi tatala "Igoa o le Initaneti" ulufale i soʻo se igoa faʻamaonia e te fuafua e tofia i lenei fesoʻotaʻiga. Mai le faasologa o le lisi "Sosaiete Puipuiga" filifili se filifiliga "WPA2". Afai e leai se igoa faapena i totonu o le lisi, taofi lau filifiliga i luga o le aitema "WEP". I totonu o le fanua "Key Security" ulufale i se upu faʻamaonia, lea o le a faʻaaoga mulimuli ane e faʻafesoʻotaʻi ai i lenei fesoʻotaiga mai isi masini. O loʻo i ai filifiliga o faʻauiga nei:
    • 13 poo le 5 tagata (numera, faʻamatalaga faʻapitoa ma laʻititi ma pito maualuga Latina);
    • 26 pe 10 numera.

    Afai e te ulufale i isi filifiliga ma se numera ese o numera poʻo faailoga, o le a aliali mai se mea sese i le alu atu i le isi laasaga, ma e tatau ona e toe ulufale i le numera saʻo. A e ulufale, filifili filifili sili ona faigata. E talafeagai lenei mea e faʻaitiitia ai le avanoa o avanoa e le faʻatagaina i le fesoʻotaʻiga na faia. Ona siaki lea o le pusa lata ane "Faʻasaʻo filifiliga ..." ma kiliki "Lisi".

  8. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga o le a faia e tusa ai ma faʻasologa o faʻasalalauga muamua.
  9. A maeʻa, e aliali mai se savali ile atigi fausaga e faʻaalia ai ua saunia le fesoʻotaʻiga mo le faʻaaogaina. A maeʻa lena mea, e alu ese mai le gutu o faʻasologa, kiliki "Katia".
  10. Ma le isi, toe foi i tua "Center Tutotonu ..." ma kiliki i le mea "Suia filifiliga sili atu ..." i le itu tauagavale.
  11. I le faamalama fou i poloka muamua e tolu, faatulaga le ki o le leitio "Enable ...".
  12. Tusi i lalo ma i totonu o le poloka "Fetufaai ..." tuʻu le leitio i le tulaga "Taea ..."ona kiliki lea "Faasaoina Suiga".
  13. O lea e tatau ona e faʻapipiʻi vave le tufatufaina o le Initaneti i totonu o lenei fesoʻotaiga. Toe foʻi i "Center Tutotonu ..."kiliki i le igoa o mea "Suia o mea e fai ..." i le itu tauagavale.
  14. I le lisi o fesoʻotaʻiga, saili le igoa o le fesoʻotaʻiga faʻatasi e faʻaogaina le Initaneti i lenei komepiuta, ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi (PKM). I le lisi e aliali, filifili "Meatotino".
  15. I totonu o le atigi tatala, alu i le lisi "Avanoa".
  16. Faʻasaga mai le lisi pa'ū "Fesoʻotaʻiina o se fesoʻotaʻiga fale" filifili le igoa o le fesoʻotaʻiga muamua na fausia i le mea e te manaʻo e tufatufaina le Initaneti. Ona siaki lea o le atigipusa i autafa o mea e lua, o le igoa e amata i le upu "Faataga ...". Ina ua uma lena kiliki "Lelei".
  17. O lenei la o lau komepiuta o le a tuʻuina atu le initaneti. E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i soʻo se masini e lagolagoina ai le Wi-Fi, naʻo le tusia o se upu faʻaulu na faia muamua.

E mafai foi ona e faatulaga le tufatufaina o le Initaneti e faʻaaoga ai "Poloaiga Poloaiga".

  1. Kiliki "Amata" ma kiliki "Polokalama uma".
  2. Tatala le tusi o loʻo taʻua "Tulaga Faataatia".
  3. I le lisi faʻaalia o meafaigaluega, saili le mea "Poloaiga Poloaiga" ma kiliki i luga PKM. Mai le lisi o filifiliga, filifili le taufetuli ma aia tatau tau pulega.

    Lesona: Launching le "Poloaiga Lisi" i luga o le Windows 7 PC

  4. I le avanoa tatala "Laina o poloaiga" tusi le poloaiga ile mamanu lenei:

    netsh wlan faatulaga seti hostednetwork = faatagaina ssid = "igoa_name" key = "expression_code" keyUsage = tumau

    Nai lo le taua "Igoa_connection" Lisi soʻo se igoa faʻamaonia e te manaʻo e tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga na faia. Nai lo le Code_expression ulufale i soʻo se upu faʻamalosi faʻamaonia. E tatau ona aofia ai fuainumera ma tusi o le alafapeta latina o soo se tusi resitala. Mo faʻamatalaga saogalemu, e tatau ona faia le faigata e pei ona mafai ai. A uma ona e ulufale i le poloaiga, kiliki le faamau i luga o le komepiuta Ulufale mo lona faʻatinoga.

  5. Afai na e faia mea uma saʻo, o le savali e faailoa atu ia te oe e mafai ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga talimalo, o le faʻamaoniga ma le palakalafa ua suia.
  6. I le isi itu, ina ia mafai ona faʻagasolo le avanoa, ulufale i le poloaiga lenei:

    netsh wlan amata hostednetwork

    Ona e lolomiina lea Ulufale.

  7. O lea e tatau ona toe tuusao le Initaneti. I le faia o lenei mea, e tatau ona faia uma lava ia manua tutusa, lea na taʻua pe a mafaufau i le faʻatulagaina o tufatufa faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai meafaigaluega faʻainitaneti e ala i se ata faʻataʻitaʻi, amata i le palakalafa 13, o lea o le a tatou le toe faʻamatalaina.

I le Windows 7 e mafai ona faatulaga le tufatufaina o le Initaneti mai se komepiuta e ala ile Wi-Fi. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua: faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi OS. O le filifiliga lona lua e sili atu ona faigofie, ae e tatau ona e mafaufau pe a faʻaaogaina galuega faʻatulagaina, e te le manaʻomia le tikiake ma faʻapipiʻi nisi polokalama faʻaopoopo e le gata ina faʻamanuiaina ai le polokalama, ae mafai foʻi ona avea ma punavai o faʻafitauli mo le faʻafefeina o PC e osofaʻi.