Faʻapipiʻi le mea sese i le potutusi normaliz.dll

E toetoe lava o polokalama uma o musika tomai faʻapitoa e iai lana lava mea autu. O i latou e faʻaaogaina se tasi o nei polokalama mo le galuega e le mafai ona faʻamalamalamaina se tasi e tali tutusa, pe a le tutusa, gafatia. O le mea lea, o Sony Acid Pro, lea o le a tatou talanoa i ai i le taimi nei, ua oʻo mai i se auala faigata o le atinaʻe i le lalolagi o le DAW, mai le polokalame na sili ona faitioina e le DAW le tele o mea, lea na maua ai lona tusitala.

O Sony Asid Pro na muamua taulai i le fatuina o musika e faavae i luga o taamilosaga, ae e le o lona pau lea o galuega. I le gasologa o tausaga o lona soifuaga, o lenei polokalame e faʻaauau pea ona maua i avanoa fou, ma atili faʻaaogaina ma manaʻomia. E tusa ai ma mea e mafai ona faʻamalosia e Sony, o le a tatou faamatalaina i lalo.

Matou te fautuaina ia faamasani: Faʻatautaia o musika

Faʻaaogā tau

E pei ona taua i luga, o lo o faʻaogaina musika (pulou) e fatu ai musika i le Sony Acid Pro, ma o lenei leo leo ua avea ma taʻitaʻi i lenei nofoaga mo le silia ma le 10 tausaga. E fetaui lelei o nei taamilosaga i totonu o le fale o le polokalama e aofia ai le tele (sili atu i le 3000).

E le gata i lea, o nei leo uma, e mafai e le tagata faaaoga ona suia ma liliu mai nai lo le amanaiaina, ae sili atu i lena mea mulimuli ane. O tagata e faʻaaogaina se seti o taʻaloga musika (faʻapopetope) e foliga mai laiti, e mafai ona maua i taimi uma ni mea fou e aunoa ma le tuua o le faamalama o le polokalama.

Fesoasoani lagolago i le MIDI

Ua lagolagoina e Sony Aside Pro tekonolosi MIDI, ma o lenei mea e tatalaina ai toetoe lava a le gata i avanoa mo le au tusitala. O musika e faʻavae i luga o lenei tekonolosi e mafai ona fatuina uma i le polokalama lava ia ma faʻatau atu mai soʻo se isi polokalame, faʻataʻitaʻiga, mai le faatonu o musika Sibelius. I totonu o lona uluai afifi, o lenei polokalame e aofia ai le sili atu ma le 1000 MIDI cycles.

Fesoasoani MIDI

O le isi vaega taua o soʻo se DAW, ma o le polokalama a Sony e leai se faʻasalalauga. E sili atu ona faigofie le fatuina o musika tulaga ese e faʻaaoga ai le telefoni keyboard, masini mumu poʻo le faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi atu i se PC, nai lo le faia i se kusi.

Faia o musika

E pei o le tele o polokalame talitutusa, o le auala autu o le fatuina o au lava musika e faia i se sequencer poʻo se faʻataʻitaʻiga tele-track. O le vaega lenei o le Sony Acid Pro lea e tuʻuina uma ai vaega o le tuufaatasiga ma faʻatonuina e le tagata faʻaaogaina.

E taua tele i lenei polokalama, masini musika, puʻe leo ma le MIDI e mafai ona latalata. E le gata i lea, e le tatau ona noatia i se ala patino o le faasologa, lea e faigofie tele pe a fatuina ni pese uumi.

Galulue ma vaega

O se maliega manaia lenei o se faʻataʻitaʻiga tele-track lea e faia ai le faagasologa atoa o le foafoaga. O le musika na fatuina i le polokalama e mafai ona vaevaeina i ni vaega eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, ulugalii - tali), lea e faigofie tele mo le faʻafefiloi ma le puleaina.

Faʻitaʻitaʻia ma le faʻasaʻo

E tusa lava po o le a le leo o le leo e te fatuina ai au musika sili ona matagofie, e aunoa ma ni faʻamuamua, o le a le lelei le faʻapitoa, i totonu o potu aoga, e pei ona latou fai mai ai. I le faʻaopoopoga i faʻamaumauga faʻapitoa e pei o le compressor, mea e tutusa ai, faamama ma tutusa, o le Sony Automated Pro o loʻo faʻaaoga lelei le faiga o masini. E ala i le fatuina o se masini masini, e mafai ona e seti le mea e manaʻomia ile panning, suia le leo, ma faʻapipiʻi se tasi o le tele o aʻafiaga i ai.

O lenei faiga o loʻo faʻatino iinei i se tulaga lelei, ae e le o manino e pei o FL Studio.

Faʻafefiloi

O leo uma lava, e tusa lava po oa latou faatulagaga, e auina atu i le tagata fai paluga, lea e sili atu le taua ma le lelei o galuega e faia ia i latou taitoatasi. O le faʻafefiloi o se tasi lea o vaega mulimuli o le fatufatuina o musika-aupito sili ona lelei, ma o le tagata e faʻafefiloi lava ia o loʻo faʻaaoga lelei i le Sony Acid Pro. E pei ona tatau ona i ai, o loʻo i ai auala faʻapitoa mo le aoauli ma le leo, e faʻapipiʻiina ai ituaiga uma o faʻafitauli.

Faʻalogoina leo leo

O le faʻamaumauga i totonu o Sony Acid Pro ua faʻatinoina naʻo le lelei atoatoa. I le faaopoopo atu i le lagolagoina o le maualuga o le faalauteleina (24 bit, 192 kHz) ma le lagolago mo le 5.1 leo, o lenei polokalame ua i ai le tele o filifiliga mo le faaleleia o le lelei ma le faagasologa o leo pueina. E pei lava o le aoauli ma le leo e mafai ona i autafa i le laina, e mafai uma ona tusia i lenei DAW.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻamaufaʻailogaina le tele o auala, e faʻaaoga ai masini mamana. E taua le maitauina o lenei galuega e faʻatinoina i lenei DAW sili atu nai lo le tele o polokalama talitutusa, ma e sili atu le manino nai lo le mafai ona pueina i le FL Studio ma le Mafuaʻaga. I le tulaga o galuega, e sili atu lenei mea e pei o Adobe Audition, faatasi ai ma le teuteuga i le mea moni o Sony Acid Pro e taulaʻi lava i musika, ma le AA i le pueina ma le faasaʻoina o le leo lautele.

Faʻatuina o ni tifaga ma seti

O se tasi o mea faigaluega a Sony Aside Pro o Beatmapper, lea e faigofie ma faigofie ai ona faia ni fatuga tulaga ese. Ae faʻatasi ai ma le fesoasoani a Chopper e mafai ona e fatuina seti o vaega o vaega, faaopoopo faʻamatalaga ma sili atu. Afai o lau galuega o le fatuina o oe lava mea fefiloi ma fatuga, liliu lou mafaufau i Traktor Pro, lea e taulai atoa i le foia o ia faafitauli, ma o lenei uiga e sili atu ona lelei ona iloa i ai.

VST lagolago

E le toe mafai ona mafaufauina se telefoni faʻaonapo nei e aunoa ma le lagolagoina o lenei tekonolosi. I le faʻaaogaina o plug-in VST, e mafai ona e faʻateleina le faʻatinoga o soʻo se polokalama. O le mea lea ia Sony Acid Pro e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi meafaifaʻatusi musika tausaafia poʻo aʻafiaga manaia, lea o le a maua ai e le au fatu pese lana talosaga.

ReWire Application Support

O le isi ponesi i le faletupe o le polokalame lenei: i le faaopoopo atu i isi mea-polo, e mafai e le tagata faaaoga ona faʻalauteleina ona gafatia ona o tupe faʻaalu a isi vaega o loʻo lagolagoina lenei tekinolosi. Ma e tele na mea, Adobe Audition o se faʻataʻitaʻiga e tasi. I le auala, i lenei auala, e mafai ona e faʻaleleia lelei le mafai gafatia o le faʻatauvaʻa a Sony i tulaga o le puʻeina o leo.

Galulue ma CD Audio

E le mafai ona e auina atu se musika na fatuina i le Sony Acid Pro i se tasi o leo sili ona lauiloa, ae susunuina foi i se CD. O loʻo iai foi se isi foliga tutusa i se isi polokalama mai Sony, lea na matou faamatalaina muamua - Sound Forge Pro. O le mea moni, e na o se faʻaliliu leo, ae le o le DAW.

I le faaopoopo i le pueina o leo i CD, o Sony Acid Pro foi e mafai ai ona e auina ese atu ala mai se CD Audio. O le faʻafitauli o le mea moni lea e le mafai e le polokalama ona tosoina faʻamatalaga e uiga i le disk mai le Initaneti, pe a manaʻomia. O le aufaasālalau o loʻo faʻaaoga lelei i Ashampoo Music Studio.

Faʻamatalaga vitio

O le mafai ona faʻasaʻo le vitio i totonu o se polokalame ua fuafuaina mo le fatufatuga faʻapolofesa o musika o se pasese sili ona lelei. Faʻapea o oe lava na e tusia se pese i le Sony Asid Pro, faʻapipiʻi se kilia i luga, ona faʻapipiʻiina lea o mea uma i le polokalama lava e tasi, faʻatasi lelei le tuʻufaʻatasia o le leo lelei ma le vitio.

Sony Acid Pro Faʻapitoa

1. Uiga faigofie ma le faigofie o le atinaʻe.

2. Malosiaga MIDI Unlimited.

3. Avanoa avanoa mo le pueina o leo.

4. O se ponesi manaia i le faiga o galuega o le galulue faatasi ma le CD ma le faasaʻoina o faila vitio.

Le mautonu Sony Acid Pro

1. E le saoloto le polokalama (~ $ 150).

2. Le lava o le Rusia.

O Sony Acid Pro o se fale faigaluega telefoni feaveai ma se tele o ata. E pei lava o polokalame tutusa uma, e le o se saolotoga, ae e sili atu le taugofie nai lo ona tagata tomai faapitoa (Reason, Reaper, Ableton Live). O loʻo i ai i le polokalama lana lava tusitala faʻaaoga, lea e faʻaauau pea ma faʻateleina faʻalauteleina. Naʻo le "aʻa" - o le a le faigofie le fesuiaiga ia Sonya Asid Pro i le maeʻa ai o se isi polokalame, ae o le toatele o le a mafai ona faʻaaogaina mai le maina ma galue i ai.

Tikiake le Sony Acid Pro Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Sony Vegas? E faʻapefea ona faʻaopoopo i aʻafiaga i le Sony Vegas? Faʻafefea ona faʻaofi musika i se vitio e faʻaaoga ai le Sony Vegas Sony vegas pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Sony Acid Pro o se galuega faʻapolofesa mo le faʻaleleia ma le faʻasaʻoina o leo, puʻeina o leo, faʻafefiloi ma le lagolago MIDI.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Sony Creative Software Inc
Tau: $ 300
Toa: 145 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.0.713