Google AdWords Editor 12.5.3

I aso nei, ua atiae e Google le tele o auaunaga i le initaneti ma le masini komepiuta mo le tele o tulaga ma faamoemoega. AdWords Editor, o se mea faigaluega saoloto mo le faʻataʻitaʻia ma le puleaina o faʻamatalaga faatosina, e aofia ai foi i lenei polokalama. O le taʻiala o le polokalame o le faʻapipiʻiina lea o faʻamatalaga talafeagai uma i se komepiuta, o la latou fetuʻutuʻaiga ma toe tuʻuina atu.

Pule o le Faletupe

O le mea muamua o le ae feiloai i ai pe a uma ona e maua le komepiuta i lau komepiuta, o se pule o le teugatupe e mafai ai ona e faaopoopoina se tasi pe sili atu foi Google. O mea uma nei e sili ona taua mo le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o faʻasalalauga faatosina. E ese le vavalalata ma o lona uiga o le fesuiaiga.

Faasalalauga faatosina

Google AdWords Editor o loʻo i ai le faʻatinoga o le fausiaina o faʻataʻitaʻiga fou ma le faʻamutaina o mea tuai i lana pule faitalia. I lenei tulaga, e aunoa ma le lolomiina, o le a faʻaogaina uma faʻasalaga i le lotoifale i luga o le komepiuta lea na maua mai ai faʻamaumauga mai le saini.

O le polokalama e maua ai se taʻiala faigofie o se tasi poʻo le sili atu o faʻalauiloa faatosina na faia i totonu o le Google AdWords tala. E tele naua meafaigaluega e mafai ona faʻaaoga e suia ai le tulaga o faasalalauga, gagana, ma le sili atu.

Keywords

Faaaogaina o le galuega "Suiga Avanoa" O le polokalama e mafai ai e oe ona fetuunai nisi o upu autu i le taimi e tasi, e faʻaaoga ai le sui o se taʻaloga patino poʻo le faaopoopoina o upu fou i mea oi ai nei. E le gata i lea, o URL o mea uma na filifilia muamua e mafai ona faʻataʻitaʻia. O foliga tutusa i vaega taʻitasi o le polokalama.

Suia le siaki

O se vaega sili ona aoga o le polokalame e tatau ona faʻaaogaina ao leʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina "Siaki mo Suiga". Faatasi ai ma lenei mea faigaluega e mafai ona e mauaina uma mea sese taua i se taimi tatau ma faasaʻoina lima.

Mama

  • Leai se manaoga mo le mauaina o se laisene;
  • Mea faigaluega mo le faʻapipiʻiina o taʻaloga ma vaega;
  • Lagolago mo le galue ma le tele o tala;
  • Le faʻatinoga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga tutusa;
  • Avanoa i galuega e aunoa ma le initaneti;
  • Maualuga maualuga pe'ā faʻapipiʻi galuega tetele.

Faʻafitauli

Ona o le auiliiliga o le polokalame, e faigata ona faʻamaonia saʻo mea faaletonu, talu ai o loʻo tagofia lana galuega autu i se tulaga talafeagai.

O le mafai ona faʻaaogaina le komepiuta e aunoa ma ni tapulaa ma le avanoa o le atinaʻe e foliga mai ai o le polokalama faʻapitoa mai isi kamupani, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le atinaʻeina o le vaega. Ina ia faʻasao faʻasalalauga mai Google Ads, o lenei polokalame o se meafaigaluega taua tele lea e faʻavaveina ai le faagasologa o le faia o suiga.

Faʻasaʻo le Google AdWords Editor mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Foxit Advanced PDF Editor Taʻitaʻa taʻaloga PDF Editor Fotobook Editor

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Google AdWords Editor o le meafaigaluega aupito sili lea mo le puleaina o faʻasalalauga faʻapolokalame i Google Ads ma se faʻafesoʻotaʻi faapena ma le maualuga maualuga o le puipuiga o faʻamatalaga i le taimi o laasaga faʻasaʻo.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Google
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 12.5.3