E faʻapefea ona suʻe lau lisi o lau faasologa mo se Mekasini - nisi o metotia faʻamaonia

Soʻo se kata SIM e galue pe afai o se tasi o tau o loʻo ofoina atu e le tagata faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi atu i ai.

I le iloa o filifiliga ma tautua o loʻo e faʻaogaina, o le ae mafai ona fuafua le tau o fesoʻotaiga feaveaʻi. Ua matou aoina mo oe ni auala o le a fesoasoani ia te oe e saili ai faʻamatalaga uma e uiga i le taimi nei mo le MegaFon.

O le anotusi

  • Auala e iloa ai po o le fea o faʻasologa e fesoʻotaʻi atu i le Megaphone
    • Faaaogaina o le USSD poloaiga
    • E ala i le modem
    • Valaʻau e lagolago mo se numera puupuu
    • Valaau atu i le fesoasoani
    • Valaʻau i le lagolago ao faimalaga
    • Fesoʻotaiga ma le lagolago e ala i SMS
    • Faaaoga lau tala patino
    • E ala i le talosaga

Auala e iloa ai po o le fea o faʻasologa e fesoʻotaʻi atu i le Megaphone

O le tagata faʻatautaia "Megaphone" e maua ai e ona tagata le tele o auala e mafai ona e maua ai le igoa ma mea e mafai ona fai i le tau. O auala uma o loʻo faʻamatalaina i lalo e leai se totogi, ae o nisi oi latou e manaʻomia le initaneti. E mafai ona e aʻoaʻoina le faʻamatalaga e te manaʻomia mai se telefoni po o se laupapa, pe mai se komepiuta.

Faitau foi pe faʻapefea ona maua lau numera Megaphone:

Faaaogaina o le USSD poloaiga

O le auala sili ona vave ma sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o le USSD talosaga. Alu i le numera o le numera, lisi le tuufaatasiga * 105 # ma kiliki le ki o le valaau. O le a faʻalogoina le leo o le masini tali. Alu i lau oe lava tala i le kilikiina o le 1 le ki luga o le piano, ona sosoo ai lea ma le 3 le faamau e maua ai faamatalaga e uiga i le faasologa o tau. O le ae faʻafofoga vave i le tali, pe o le a sau i le tulaga o se savali.

Ave le poloaiga * 105 # e alu i le lisi o le "Megaphone"

E ala i le modem

Afai e te faʻaaogaina se kata SIM i le modem, ia na o le tatalaina o le talosaga e otometi ona faapipiiina i luga o lau komepiuta pe ae amataina le modem, alu i le vaega "Auaunaga" ma amata le USSD poloaiga. O isi gaioiga o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua.

Tatala le polokalama o le Modem Megafon ma faʻatino le USSD-poloaiga

Valaʻau e lagolago mo se numera puupuu

Valaʻau 0505 mai lau telefoni feʻaveaʻi, o le a faʻalogoina le leo o le masini tali. Alu i le mea muamua e ala i le kiliki i le kiliki 1, ona toe fai lea o le kiliki 1. O le a maua oe i le vaega i luga o faasologa o tau. E i ai sau filifiliga: pāomi le 1 button e faʻalogo i le faʻamatalaga i le leo leo, poʻo le faʻasalaga 2 e maua ai faʻamatalaga i le feʻau.

Valaau atu i le fesoasoani

Afai e te manaʻo e talanoa ma le kamupanī, ona valaʻau lea o le numera 8 (800) 550-05-00, e galue i Rusia atoa. Atonu e te manaʻomia ni faʻamatalaga patino e maua mai ai faʻamatalaga mai le kamupanī, ia saunia lau tusifolau i le taimi muamua. Ae ia maitauina o le tali a le tagata tali i nisi o taimi e faatali mo le 10 minute.

Valaʻau i le lagolago ao faimalaga

Afai o oe i fafo atu, faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa i le numera +7 (921) 111-05-00. E tutusa lava tuutuuga: e mafai ona manaʻomia faʻamatalaga patino, ma o le tali e tatau ona faʻatali mo le sili atu i le 10 minute.

Fesoʻotaiga ma le lagolago e ala i SMS

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le lagolago i le fesili o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma filifiliga e ala i le lafoina o lau fesili i le numera 0500. E leai se totogi mo le feʻau na lafoina i lenei numera O le tali o le a sau mai le numera tutusa i le faatulagaga o le feʻau.

Faaaoga lau tala patino

I le faʻatagaina i luga o le ofisa aloaia o Megaphone, o le ae sau i totonu o le teugatupe a le tagata lava ia. Suʻe le poloka "Tautua", o le a maua ai le laina "Faasologa," lea e faailoa ai le igoa o lau lisi o tau. O le kiliki i luga o lenei laina o le a ave oe i le auiliiliga faʻamatalaga.

O le i ai i totonu o le tagata lava ia o le upega tafailagi "Megaphone", matou te iloa ai faʻamatalaga e uiga i le faasologa o tau

E ala i le talosaga

E mafai e tagata faʻaaoga o Android ma iOS masini ona faʻapipiʻi le MegaFon app e aunoa ma se totogi mai le Play Market poʻo le Store Store.

  1. A maeʻa ona tatala, ulufale i lau initaneti ma le upega tafailautusi e maua lau faʻamatalaga patino.

    Ulufale i totonu le tala patino o le talosaga "Megaphone"

  2. I le "Faasologa o tiute, filifiliga, auaunaga," saili laina "O laʻu tau" ma kiliki i luga.

    Alu i le vaega "O laʻu tau"

  3. I le vaega e amataina, e mafai ona e maua uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i le igoa o le faasologa ma ana meatotino.

    O faamatalaga e uiga i le faasologa o tau ua tuuina atu i le vaega "O laʻu tau"

Suesue ma le faʻaeteete le tau faʻatatau i lau kata SIM. Tausia se faʻamatalaga o le tau o feau, valaau ma le Initaneti. Faʻalogo foi i isi faʻalapotopotoga - atonu o nisi oi latou e tatau ona le atoatoa.