Hitman Pro 3.7.6.739

I aso nei, o faʻamataʻu komepiuta e maua mai i punaoa eseese: o le Initaneti, USB-masini, imeli, ma isi. E le o taimi uma e faʻafeiloaʻi ai a latou gaioiga masani. Ina ia faʻaleleia le saogalemu o le faiga, e tatau ona siaki mai lea taimi i lea taimi faʻatasi ai ma isi mea e faʻaaoga ai le anti-virus. Aemaise lava pe a le masalomia masalosaloga e uiga i le ulufale mai o polokalama leaga i luga o se komepiuta, ma e le mafai ona iloa e le standard antivirus o le system. O se tasi o polokalame aupito sili ona lelei e puipui ai le faiga faʻaoga o le Hitman Pro.

O le mea e faʻaaoga ai le shareholder Hitman Pro o se scanner e puipuia ma puipuia le virus lea o le a fesoasoani e puipuia lau komepiuta ma faʻamafiesea ai mea leaga ma le taufaʻatau.

Lesona: Faʻafefea ona aveese faʻasalalauga i le polokalama Yandex Browser Hitman Pro

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama e aveese faʻasalalauga i totonu o le masini

Scan

Suʻega faʻataʻitaʻiga matautia ma le manaʻomia e faʻatino e ala i le suʻeina. O se vaega tāua o le polokalame o lona saʻo lelei lea, e tatau ona i ai se initaneti, talu ai o le suʻesuʻeina e faia e ala i auaunaga i ao. Hitman Pro faʻaaoga se faʻamaumauga o le tele o polokalame faʻa-tolu, lea e faʻapupulaina ai le ono mafai ona iloa se faʻafefe. E mafai ona siakiina le polokalama i le virus aloaʻia o le Virus Total, ae ia faʻaogaina lenei mea e tatau ona i ai se tala i lenei 'upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma le API tuʻufaʻatasia.

O le talosaga e mafai ona iloa ai siama, rootkits, spyware ma adware, trojan ma isi polokalama leaga i totonu o le polokalama ma i totonu o tagata suʻesuʻe. I le taimi lava e tasi, o le i ai o le faʻatalanoaga ma le faʻamaeʻaina e toetoe lava a faʻaumatia ai le avanoa o se mea sese o le polokalama e tusa ai ma faila faila taua.

Togafitiga

A maeʻa le suʻesuʻeina ma le iloa o mea taufaʻatau, o le mafai ona faʻafefeina polokalame leaga ma masalosalo. E mafai ona faʻaaogaina i iuga masalosalo masalosalo ma filifiliga.

Faʻalagolago i le taufaʻamataʻu patino, e mafai ona e filifilia ni fofo i le faafitauli: faʻaaogaina le mea masalomia, faʻafeiloaʻi i le puipuiga, le amanaʻiaina poʻo le toe faʻaaoga i se faila saogalemu.

O le manatu o le polokalama e fatuina ai se mea e toe faʻaleleia ai ao le i faia ni faila leaga, e tusa lava pe ua faʻaumatia nisi elemene taua, e foliga mai e le mafai, o loʻo i ai se avanoa e toe foʻi ai.

A maeʻa ona faʻamaʻaʻa atoatoa le tino, e lipoti saʻo lava Hitman Pro i lana galuega ma i luga o le taufaʻamataʻu na faʻaumatia.

Faamanuiaga o Hitman Pro

  1. Faʻaaogaina o faʻamaumauga e tolu-tolu e faʻamaonia ai mea lamatia;
  2. Lelei ma le saoasaoa o galuega;
  3. Igilisi (e aofia ai le Rusia).

Faʻafitauli o Hitman Pro

  1. Le auai o faasalalauga;
  2. O le kopi saoloto e mafai ona faʻaaogaina mo le 30 aso.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o le tele o faʻamaumauga o le anti-virus, le vave ma le saʻo o le faʻaogaina o le polokalame, faʻapea foi ma le faʻaitiitia o le faʻatinoina o le polokalama, Hitman Pro o se tasi o mataʻitusi e sili ona lauiloa i le anti-virus sikolasipi e faʻamalo ai spyware, adware, trojan ma isi mea leaga.

Faʻataʻitaʻi kopi o Hitman Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aveese faʻasalalauga i le Yandex Browser i le faʻaaogaina o le Hitman Pro Aneti Aveese faʻasalalauga i luga o tagata suʻesuʻe Getdataback

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Hitman Pro o se aoga, faigofie-faʻaaoga mo le faʻafefe lelei o faʻamaʻi, trojans, adware, spyware ma isi polokalama leaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mark Loman
Tau: $ 20
Toa: 11 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.7.6.739