Faʻafefea ona faʻaopopo se tusi ata vaaia i le Google Chrome browser


O le faʻapipiʻiina o maka tusi i totonu o le masini o se auala e faʻaleleia ai lou gaosiga. O ata mataʻitusi o se tasi o auala sili ona lauiloa e faʻafeiloaʻi ai itulau uepesite ina ia mafai ai ona e vave alu atu ia i latou i soo se taimi.

O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atili pe faʻapefea ona faaopoopo faʻamaloilo ata fou mo ni fofo iloga se tolu: tusi ata ata vaaia, faailoga vaaia ata mai le Yandex ma le Speed ​​Speed.

Faʻafefea ona faʻaopopo se tusi ata vaaia i Google Chrome?

I faʻamaufaʻailoga vaaia laugatasia

I le faaletonu, Google Chrome ei ai ni foliga vaaia o faailoga tusi vaaia ma faʻagata tele galuega.

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa lauiloa e faʻaalia pea itulau asiasi, ae o le mea e leaga ai, o le a le aoga i le fatuina o au lava faailoga tusi.

Na pau le auala e faʻaaogaina ai faailoga tusi vaaia i lenei tulaga o le faʻamalo ese lea. Ina ia faia lenei mea, ia sii le kiona i luga o le ata vaaia ma kiliki i luga o le faailoga faaalia ma se koluse. A maeʻa lena, o le a vaʻaia le faailoga tusi vaaia, ma o se isi 'upega tafaʻilagi e masani ona e asiasi i ai o le a suitulaga.

I ata tusi vaaia mai Yandex

Yandex Faʻaaliga Faʻapitoa Mataitusi o se auala sili ona faigofie e tuʻuina ai itulau uma o laupepa e te manaʻomia i le nofoaga sili ona iloagofie.

Ina ia mafai ona fatuina se tusi fou i le fofo mai Yandex, kiliki le ki i le pito i lalo taumatau o le matala ata mata. "Faʻaopoopo le Faailoilo".

O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau e te manaʻomia ai le ulufale i le URL o le itulau (tuatusi o le upega tafaʻilagi), a maeʻa lea e te manaʻomia e taomi le ki Ulufale e fai suiga. A maeʻa lena, o le faailoga tusi na e faia o le a faʻaalia i le lisi lautele.

Faamolemole ia matau pe afai ei ai se isi faʻafanua i le lisi o faailoga tusi vaaia, e mafai ona toe tofia. Ina ia faia lenei mea, ia sii le pusi o le kusi i luga o le tile-tab, a maeʻa ai lea o le a maua ai se lisi o mea laiti i le lau. Filifili le atigipusa.

O le a faʻaalia e le pupuni le faamalama masani mo le faaopoopoina o se tusi ata vaaia, lea e te manaomia ai le suia o le tuatusi o le upega tafaʻilagi nei ma faʻamaonia se mea fou.

Talia faailoga tusi vaaia mai le Yandex mo Google Chrome

I le saoasaoa telefoni

Ole televavave o se faailoga sili ona manaia vaaia mo Google Chrome. O lenei faʻaopoopoga o loʻo i ai le tele o faʻalapotopotoga, e mafai ai e oe ona faʻasalalau taʻitasi ia auiliiliga auiliili.

I le faʻamoemoe e faʻaopopo se tusi ata vaaia fou i le Speed ​​Speed, kiliki i le faʻailoga sili atu e atofa ai le itulau i se faailoga tusi gaogao.

I le faamalama e tatala, o le a fesiligia oe e faʻamalamalama le tuatusi o le itulau, faʻapea foi pe afai e manaʻomia, ona seti lea o se atigipusa o le faailoga tusi.

E le gata i lea, pe a tatau ai, e mafai ona toe tofia se tusi ata vaaia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le faʻailoga ma le kuki saʻo ma i luga o le faʻaalia o le komiini kiliki i luga o le ki. "Suiga".

I le matala tatala i le koluma "URL" Faʻamatala le tuatusi fou o le tusi ata vaaia.

Afai o loʻo iai uma tusi lakapi, ma e manaʻomia ona e seti se mea fou, ona e manaʻomia lea e faʻaopoopoga le numera o faʻamaufaʻailoga e faʻaalia po o le faia o se vaega fou o tusi tusi. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le afi i luga o le tulimanu pito i luga o le faamalama e alu ai i le Taeala Telefoni.

I le faamalama e tatala, tatala le faʻailoga "Faʻatonu". O iinei e mafai ona e suia le numera o taʻaleʻa faʻaalia (dil) i le tasi vaega (o le faaletonu e 20 vaega).

E le gata i lea, iinei e mafai ona e fatuina ni vaega eseese o tusi tusi mo le sili atu ona aoga ma aoga, mo se faataitaiga, "Galuega", "Suesue", "Faafiafiaga", ma isi. Ina ia fatuina se vaega fou, kiliki le ki. "Pulega o vaega".

Kiliki le kiliki i le ki. "Faʻaopoopo le vaega".

Ulufale le igoa o le vaega, ona kiliki lea o le faamau. "Faʻaopoopo le vaega".

I le taimi nei, toe foʻi atu i le faamalama Vial Speed, i le pito i luga o le tulimanu o le a e vaaia le faʻaalia o se lisi fou (vaega) faʻatasi ai ma le igoa ua uma ona faʻamatala. O le kiliki i luga o le a ave oe i se itulau matua atoatoa e mafai ai ona e amata faʻatumu faʻamaufaʻailoga.

Telefoni Faʻavave Taea mo Google Chrome

O le mea lea, o aso nei tatou te tilotilo i auala masani e fatu ai faailoga tusi ata. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.