Tofiaina o se faʻauʻu foliga tutusa i totonu o le faʻafanua kalafa a le AutoCAD

O le fetaulaiga o le satauro o se tasi lea o elemene autu o le atinaʻe AutoCAD. Faʻatasi ai, o gaioiga o filifiliga, tusia ma faʻataʻitaʻiga.

Mafaufau i lana matafaioi ma meatotino i nisi auiliiliga.

Tofiaina o se faʻauʻu foliga tutusa i le autocad fanua faʻafanua

Faitau i luga o le matou faʻailoga: Faʻafefea ona faʻaopoopo ni fuataga i le AutoCAD

O le satauro e faia le tele o galuega i totonu o le workspace AutoCAD. O ia o se ituaiga o mata, lea e pa'ū ai mea uma na tosoina.

Cursor o se mea faigaluega filifilia

Toto le pala i luga o le laina ma kiliki - o le a faamamafa le mea. Faʻaaogaina o le fetu, e mafai ona e filifilia se mea faitino ma se faʻavaa. Filifili le pito amata ma le faaiu o le faavaa ina ia pau mea uma e tatau ai ile vaega.

E ala i le kiliki i le avanoa saoloto ma taofi le LMB, e mafai ona e liʻo uma mea e tatau ai, a maeʻa ona filifilia.

Itū Talafeagai: Avea i le AutoCAD

Cursor e avea o se meafaigaluega tusiata

Tuu le fetuu i na nofoaga o le ai ai ni nodal poʻo le amataga o le mea faitino.

Faʻasaga le sooga. O le faʻatinoina o le "vaaiga" i isi mea faitino, e mafai ona e faia le tusi ata, faʻapipiʻi ia i latou. Faitau atili e uiga i fusiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga aoga: Faʻamau i le AutoCAD

Cursor e fai ma mea e faʻaaogaina ai

A maeʻa ona tosoina le mea faitino ma filifili, e mafai ona e suia lona geometeri e faʻaaoga ai le fetuu. Filifili ma le fesoasoani a le fetuu ia pito o taula o le mea faitino ma ave i latou i le taʻiala manaʻomia. I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻalautele pito o foliga.

Faʻatonuina o le faʻaoga

Alu i le lisi o polokalama ma filifili "Filifiliga." I luga o le "Filifiliga," o le seti, e mafai ona e seti le tele o meatotino faufautua.

Faʻatulaga le tele o le faʻaufaʻailoga e ala i le faʻaogaina o le slider i le vaega o le "Vaavaai". Seti le lanu e faʻamaonia i le pito i lalo o le faamalama.

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻapefea ona faʻaaoga le AutoCAD

Ua e masani i faatinoga masani e le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se pepese tutusa. I le faagasologa o le aʻoaʻoina o le AutoCAD, e mafai ona e faʻaogaina le pepese mo faʻalavelave faʻalavelave.