Fausiaina o se fesoʻotaiga i luga o le Windows 10


Aiga LAN o se meafaigaluega sili ona faigofie lea e mafai ona e faʻamafanafanaina ai le galuega o le fesiitaiga o faila, faʻaaogaina ma fatuina mea. O lenei tusiga e tuuto atu i le faiga o le fatuina o se "lokalki" fale e faavae i luga o se komepiuta e taitaia le Windows 10.

Tulaga o le fatuina o se fesoʻotaʻiga fale

O le faʻatinoga mo le fatuina o se 'upega tafaʻilagi e faia i laʻasaga, e amata i le faʻatulagaina o se kulupu fou ma faʻamuta i le faʻapipiʻi avanoa i faila taʻitasi.

Vaega 1: Fausia o se homegroup

O le fatuina o se HomeGroup fou o le vaega sili lea ona taua o le aʻoaʻoga. Ua maeʻa ona matou iloiloina lenei faʻasologa o galuega, ia mulimuli i faatonuga i le tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Lesona: Faʻatulagaina o se fesoʻotaiga i totonu o le Windows 10 (1803 ma le maualuga)

O lenei taotoga e tatau ona faia i luga o komepiuta uma ua faamoemoe e faʻaaogaina i luga o le upega tutusa. Afai oi ai i totonu oi latou o taavale o loʻo tamomoe i le G7, o le a fesoasoani lenei taʻiala ia te oe.

Faʻatasi: Fesoʻotaʻi atu i se vaega faʻavae i le Windows 7

Matou te matauina foi se tasi o taua taua. O loʻo galue pea Microsoft i le faʻaleleia atili o Windows fou, ma o le mea lea e tele taimi e faʻataʻitaʻi ai i faʻamatalaga, faʻafeiloaʻi nisi o menus ma faamalama. I le taimi moni i le taimi o lenei tusitusiga o le "toeselau" (1809), o le taualumaga mo le fatuina o se vaega galulue e pei ona faamatalaina i luga, ae i le lomiga i lalo ifo o le 1803 e eseese mea uma. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se tusi lesona talafeagai mo tagata e faʻaaogaina ia suiga eseese o le Windows 10, ae matou te fautuaina pea le toe faafou i le vave e mafai ai.

Faitau atili: Fausia o se kulupu i luga o le Windows 10 (1709 ma lalo)

Vaega 2: Faʻasalalauina o faʻasalalauga i komepiuta

O se tulaga taua tutusa o le taualumaga ua faʻamatalaina o le faʻatulagaina o le mauaina o fesoʻotaiga i luga o masini uma ile vaega ole aiga.

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" i soo se auala faigofie - mo se faʻataʻitaʻiga, saili i ai "Saili".

    A uma ona faʻatupeina le faamalama o le vaega, filifili se vaega. "Fesootaiga ma le Initaneti".

  2. Filifili se mea "Nofoaga Tutotonu ma Fesootaiga".
  3. I le lisi i le itu tauagavale i luga o le sootaga. "Suiga filifiliga e tufatufa atu i luma".
  4. Faʻailoga mea "Faʻateleina le Faʻamaumauga o Fesootaiga" ma "Faʻasoa le Faʻasalalau o le Faʻasalalauga ma le Lolomitusi i totonu o faʻamatalaga taʻitasi e avanoa.

    Ia mautinoa foi o loʻo filifili le filifiliga. "Fetufaai pepa a tagata lautele"i totonu o se poloka "Fesootaiga uma".

    Ma le isi, e manaʻomia ona faʻapipiʻi avanoa e aunoa ma se faʻaupuga - mo le tele o masini e taua tele, e tusa lava pe solia ai le saogalemu.
  5. Faasaoina tulaga ma toe amata le masini.

Vaega 3: Tuuina atu avanoa i faila taʻitasi ma faila

O le vaega mulimuli o le taualumaga ua faʻamatalaina o le tatala lea o avanoa i nisi o lisi directories i le komipiuta. O se taʻaloga faʻapitoa, lea e tele lava ina sola ese i taga ua uma ona taʻua i luga.

Lesona: Faʻasoa Failautusi i luga o le Windows 10

Faaiuga

O le fatuina o se 'upega tafaʻilagi e faʻavae i luga o se komepiuta e faʻaaogaina le Windows 10 o se galuega faigofie, aemaise lava mo se tagata faʻapitoa.