Rufus 3.3


Afai e tatau ona toe faʻaleleia le masini komepiuta i luga o se komepiuta, e tatau ona e tausia le iai o le aufaʻasalalau e mafai ona faʻasalalau - o se puʻelaʻelela elevalea poʻo se pu. O le asō e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le pulou USB flash e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta, ma e mafai ona e fatuina e ala i le faʻaaogaina o le polokalame Rufus.

Rufus o se faʻaaogaina aloaʻia mo le fausiaina o le aufaʻasalalauga. O le aoga e tulaga ese i lena mea, mo lona faigofie uma, o loʻo i ai se faʻaauupega atoa o galuega e ono manaomia e faatino ai le fausiaina o le aufaasālalau faʻasalalau.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Fatufatu faʻatalatalanoaga faʻasalalau

O le i ai o le komepiuta USB flash, o le faʻaaogaina o le Rufus aoga ma le ata manaomia ISO, i ni nai minute o le ae maua ai se masini kilivalavala USB puʻeina faʻatasi ma Windows, Linux, UEFI, ma isi.

Pre-formatting media media

Aʻo le i amataina le faagasologa o le fatuina o se aufaasālalau vaʻaia, e taua tele le tatau ona faʻasalalau le uila afi. O le polokalama Rufus e mafai ai e oe ona faia se faʻatalanoaga muamua ma le faʻamaumauga mulimuli o se ata ISO.

Le mafai ona siaki le aufaasālalau mo vaega leaga

O le manuia o le faʻapipiʻiina o le masini faʻaogaina o le a faalagolago tonu lava i le lelei o le faʻasalalauga e mafai ona faʻaaoga. I le faagasologa o le faatulagaina o se kiliva afi, ae e te lei susunuina le ata, o Rufus o le a mafai ona siakiina le siakiina taavale mo poloka leaga ina ia, afai e tatau ai, e mafai ona e suia lau taʻavale USB.

Lagolago i polokalama faila uma

Ina ia faʻamautinoa le galulue faʻatasi ma le USB-drive, e tatau i se meafaigaluega lelei ona lagolagoina galuega ma faila uma faila. O lenei faʻaaliga o loʻo tuʻuina mai foi i le polokalame Rufus.

Faʻatulaga le saoasaoa o le faʻasologa

Rufus e lua ituaiga o faatulagaga: anapogi ma tumu. Ina ia mautinoa le aveeseina atoatoa o faʻamatalaga o loʻo aofia i luga o le disas, ua fautuaina e aveese le siaki mai le "Faʻasalalauga" aitema.

Faʻapitoa:

  • E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;
  • Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;
  • O le aoga e tufatufaina atu mai le nofoaga o le tagata e faia le mea e leai se totogi;
  • Le mafai ona galue i luga o se komepiuta e aunoa ma se OS faʻapipiʻi.

Faʻafitauli:

  • E leʻi iloa.

Tutorial: Faʻapefea ona fausia se taʻavale Windows 10 USB flash i Rufus

O le Rufus polokalama atonu o se tasi o fofo aupito sili mo le faia o se taʻavale afi. O le polokalama e maua ai le pito maualalo o tulaga, ae mafai ona maua ai se tulaga maualuga.

Faʻalogo Rufus e leai se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona fatuina se masini komepiuta USB flash drive i Rufus PeToUSB Faʻafefea ona faʻaaoga Rufus WinSetupFromUSB

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Rufus o se faʻaaogaina saoloto lea e mafai ai ona e fatuina se masini komepiuta USB flash e faʻapipiʻi ai le masini komepiuta.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Pete Batard / Akeo
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.3