E faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau google account

O le taimi nei o le blog blog i luga o le Initaneti e le o se galuega faʻapitoa faʻapitoa, e maua ai le taliaina i le tele o tagata faʻaoga. E i ai ni nai nofoaga eseese e mafai ai ona e faia lenei mea. O latou fuainumera e aofia ai foi le upega tafailagi VKontakte, i le fatuina o se blog lea tatou te faamatalaina mulimuli ane i le tusiga.

Faia o se blog VK

A o le i faitauina vaega o lenei tusiga, e tatau ona e saunia muamua ni manatu mo le fatuina o se blog i se tasi ituaiga po o se isi. Ae ui i lea, o VKontakte e leai se mea e sili atu nai lo se malae taʻalo, ae o mea o le a faaopoopo e oe.

Faʻavae kulupu

I le tulaga o le va fealofani lautele VKontakte, o se nofoaga lelei e fatuina ai se blog o le a avea ma nuu o se tasi o lua ituaiga ituaiga. I le faagasologa o le fatuina o se vaega, o le eseesega i le va o ituaiga eseese mai le tasi ma le isi, faapea foi ma le mamanu, matou te taʻu atu i ni mataupu eseese i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e fatu ai se vaega
Faʻafefea ona faʻaalia le lautele
O le a le eseesega i le va o se lautele lautele ma se vaega?

Totogi totoʻa i le igoa o le alalafaga. E mafai ona faʻatapulaaina oe lava i le na o le taʻuina o lou igoa poʻo se pseudonym ma se saini. "blog".

Faitau atili: O loʻo matou faia se igoa mo le lautele o le VK

I le tagofia ai o le faavae, o le ae manaomia foi le puleaina o galuega e mafai ai e oe ona faaopoopo, toe faatulaga ma faasaʻo mea na tusia i luga o le puipui. E tele auala e tutusa ma tutusa galuega tauave o loʻo maua i luga o soʻo se itulau o tagata VKontakte.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaopopo se faamaumauga i luga o le puipui
Faʻafefea ona faʻapipiʻi se mea e ulufale ai i le vaega
Tuuina atu o faamaumauga e fai ma sui o le vaega

O le isi taua taua e fesootai tuusao i le alalafaga lava ia o le faagasologa o le faasalalauga ma le faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, e tele mea faigaluega totogi ma le faʻaaogaina. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina faasalalauga.

Faʻamatalaga auiliili:
Fausia se vaega mo pisinisi
Faʻafefea ona faʻaleleia se vaega
Faʻafefea ona faasalalauina
Fausia se faʻamatalaga faʻasalalauga

Faatumu le vaega

O le isi laasaga o le a faʻatumuina le kulupu ma faʻamatalaga eseese ma faʻamatalaga. O lenei mea e tatau ona sili atu ona taulai atu i le maualuga e le gata i le fuainumera, ae faapena foi le tali mai a le au faalogologo blog. O lenei mea o le a ausia ai faitioga lelei ma faʻaleleia atili ai au mea.

Faaaogaina o galuega "Sootaga" ma "Faʻafesoʻotaʻi" Faʻaopoopo tuatusi autu ina ia mafai e tagata asiasi ona matamata i lau itulau e aunoa ma ni faafitauli, ulufale i le saite, pe afai ei ai, pe tusi atu ia te oe. O lenei mea o le a sili ona e faʻalatalata ai i lau au maimoa.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaopoopo se fesoʻotaʻiga i se vaega
Faʻafefea ona faʻaopoopo faʻasalalauga i se vaega

Ona o le mea moni o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte o se sosaiete faʻavaomalo lautele, e mafai ona e siiina vitio, musika ma ata. Afai e mafai, o avanoa avanoa uma e tatau ona tuʻufaʻatasia, faʻateleina le tele o lomiga nai lo meafaigaluega o blogs masani luga ole Initaneti.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻaopoopoina o ata VK
Faʻaopoopo musika i tagata lautele
Auina atu o vitio i le VK site

Ia mautinoa e faʻaopopo le tomai e auina atu ai savali mai sui auai i le vaega. Fatuina autu taʻitasi i talanoaga ma le sini o le fesoʻotaʻi atu o tagata auai faatasi ma oe poʻo isi foi. E mafai foi ona e faaopoopo atu se talatalanoaga pe talatalanoa pe afai e talia lenei mea i lalo ole autu o le blog.

Faʻamatalaga auiliili:
Faia o se talanoaga
Taʻotoga faʻatalanoaga
Fatuina o talanoaga
Faʻatonu talanoaga i se vaega

Faia o tala

O se tasi o ata fou VK o le "Mataupu", faʻatagaina oe e fatuina tutoatasi mai itulau taʻitasi ma tusitusiga ma faʻamatalaga kalafi. O le faitauina o mea i totonu o sea poloka e faigofie tele tusa lava pe o le a le tulaga. Ona o lenei mea, e tatau ona taulaʻi le VC blog i lomiga e faʻaaoga ai lenei uiga.

  1. Kiliki i le poloka "O le a se mea fou ia te oe?" ma i luga o le kulupu pito i lalo ia kiliki i luga o le atigipusa ma le saini "Mataupu".
  2. I luga o le itulau e amataina, i le laina muamua faʻamaonia le igoa o lau tusiga. O le autu ua filifilia o le a faʻaalia e le gata i le taimi e faitauina ai, ae faʻapea foʻi i luga o le faʻamuamua i le fafagaina o tagata lautele.
  3. E mafai ona e faʻaaoga le autu autu autu e oʻo mai pe a uma le ulutala e faʻapipiʻi le tusiga.
  4. Afai e tatau ai, o nisi elemene i totonu o le tusitusiga e mafai ona liua i sooga. Ina ia faia lenei mea, filifili se vaega o le tusiga ma i totonu o le faʻaaliga vaaia ona filifili le faʻamaonia ma le ata o se filifili.

    O lea pasi le DNA aʻo leʻi saunia ma lolomiina Ulufale.

    A maeʻa lena, o le a liua se vaega o mea o le a avea ma se hyperlink e mafai ai ona e tatalaina itulau i se lisi fou.

  5. Afai e te manaʻo e fatu se tasi pe sili atu subheadings, e mafai ona e faʻaaogaina le lisi e tasi. Ina ia faia lenei mea, tusi le tusiga i luga o le laina fou, filifili ma kiliki le ki. "H".

    Ona o lenei mea, o le a filifilia le fasipepa filifilia. Mai iinei e mafai ona e faʻaopopoina isi sitaili o le faʻavasegaina, faia o le tusitusiga e sosoʻo, faʻamalosi pe faʻapupulaina i le upusii.

  6. Talu ai o le VC o se faʻavaomalo lautele, e mafai ona e faʻaopopo vitio, ata, musika poʻo gifs i le tusiga. Ina ia faia lenei mea, i tafatafa o le laina avanoa, kiliki i le ata "+" ma filifili le ituaiga faila e te manaʻo ai.

    O le faagasologa o le faʻapipiʻiina o faila eseese e le eseese tele mai isi, o le mea lea tatou te le taulai atu ai i lenei mea.

  7. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaaoga le vavaega e maka ai vaega eseese e lua o le tusiga.
  8. Ina ia faaopoopo i ai lisi, ia faʻaaoga tulafono nei, faʻamaʻo sao i totonu o le tusitusiga ma faʻapipiʻi le avanoa avanoa.
    • "1." - lisi lisi;
    • "*" - lisi faʻamalo.
  9. I le maeʻa ai o le faagasologa o le fatuina o se tusitusiga fou, faʻalautele le lisi ile pito i luga. "Lolomi". Faʻapipiʻi le tapuni, siaki "Faaali le tusitala"pe afai e manaʻomia ma taomi le ki "Faasaoina".

    Afai e aliali mai le faʻamaloilo ma se siaki lanu meamata, e mafai ona mafaufau lelei le faʻatinoga. Kiliki le ki "Faapipii i le faamaumauga"e alu ese le faatonu.

    Faʻailoga se meli i lau tusiga. E sili atu pe a le faaopoopo i ai se mea i le autu autu autu.

  10. O le faʻauʻuga o le tusiga e mafai ona faitauina i le kilikiina o le ki talafeagai.

    Mai iinei o le a maua ni avanoa se lua o le susulu, o le suiga i le faasaʻoina, faasaoina i tusi tusi ma le toe faʻaleleia.

A o blog blog VKontakte, faʻapena foi i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi i totonu o le' upega tafaʻilagi, e tatau ona e taumafai pea e fatu se mea fou, ae le galo e uiga i mea na maua mai i le amataga. Aua e te faʻalagolago i manatu o ni tala e sili ona manuia, faʻataʻitaʻiga. Faʻatasi ma lenei auala, e faigofie ona e maua le au faitau ma iloa oe lava o se blog blog.

Faaiuga

Ona o le mea moni o le faagasologa o le fatuina o se blog o le fatufatuga, o faafitauli e ono aʻafia ma manatu nai lo le faʻatinoga. Ae peitaʻi, afai o feagai pea oe ma faʻafitauli faʻapitoa poʻo le le malamalama atoatoa i foliga o lenei mea poʻo lena galuega, tusi i matou e uiga i ai i faʻamatalaga.