Xilisoft Video Converter 7.8.21.20170920


I totonu o tagata PC taʻitasi e ola i se failautusi fou, e faʻamalosi ia te ia e natia ana "mealilo" mai isi tagata faʻaoga. E i ai foi tulaga pe afai e taua tele le nanaina o faʻamatalaga mai le prying eyes. O lenei tusiga e tuuto atu i le auala e fatuina ai se atigipusa i luga o le komepiuta, o le i ai o le mea e te iloa.

Vaavaaia le vaaia

E mafai ona e fatuina se ituaiga o pusa i ni auala se tele, o polokalama ma polokalama. I le tautala manino, i Windows e leai se mea faigaluega faʻapitoa mo nei faʻamoemoega, ma e mafai lava ona maua le faʻailoga e faʻaaoga ai le masani a Explorer poʻo le suia o laina. Polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e faʻamaʻo atoa le lisi filifilia.

Metotia 1: Polokalama

E tele polokalame e mamanuina e natia ai faila ma faila. E ese mai le tasi i le isi i na o galuega eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Wise Wise Folder Hider, na o le tosoina o le pepa poʻo le lisi i totonu o le faamalama o le galuega, ma e na o le polokalame e mafai ona maua ai.

Vaʻai foi: Polokalama e natia ai foliga

O loʻo i ai se isi vaega o le polokalama faʻatautaia e faʻapipiʻi ai faʻamaumauga. O nisi oi latou e iloa foi le auala e matua natia uma ai pepa i le tuʻuina lea i totonu o se atigipusa. O se tasi o sui o lea masini komepiuta o le Loka Faasao. E faigofie le faʻaaogaina o le polokalama ma aoga. O le faʻatinoga tatou te manaʻomia galuega i le auala tutusa e pei ona i ai i le mataupu muamua.

Vaʻai foi: Polokalama e faʻapipiʻi faila ma faila

O polokalama uma e lua e mafai ai e oe ona natia le pusa i le saogalemu pe a mafai mai isi tagata faaaoga. Faatasi ai ma isi mea, e faʻatautaia le masini komepiuta lava e te manaʻomia le ulu atu i le ki autu, a aunoa ma lea e le mafai ona e matamata i mea o loʻo i totonu.

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

Ua uma ona matou fai atu muamua i le taimi muamua, o le faʻaaogaina o meafaigaluega e mafai ona e natia se faletusi na o le vaai, ae afai e te le manaʻo e sii mai ma faʻapipiʻi isi polokalama, e lelei lenei auala. Ae ui i lea, o loʻo i ai se isi filifiliga manaia, ae mulimuli ane.

Filifiliga 1: Uiga o le Faʻasinomaga

Faʻafesoʻotaʻi faatulagaga e mafai ai e oe ona suia uiga ma ata o laupepa. Afai e te vaʻai ni tusi tusi igoa "Natia" ma fetuutuunai ia tafaoga, ona e mafai lea ona ausia se taunuuga lelei. O le faʻafitauli o le avanoa i lenei faila e mafai ona faia i le naʻo le faʻaaliina o faʻaaliga o punaoa natia.

Filifiliga 2: Icon le vaaia

O le faatulagaga masani o matapiuta Windows o loʻo aofia ai elemene e leai ni pika vaaia. E mafai ona faʻaaoga lenei mea e natia ai le faila i soo se mea i luga o le disk.

  1. Faʻamau kiliki i le pusa ma alu i "Meatotino".

  2. Taofi "Seti" Faasolo i luga le faamau e sui ai le ata.

  3. I le faamalama e tatala, filifili le fanua avanoa ma kiliki le OK.

  4. I le faamalama o meatotino, kiliki "Faaaoga".

  5. Ua leai le pusa, o lea e tatau ona e aveesea lona igoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le lisi ma filifili le aitema Faaigoa.

  6. Matou te tape le igoa tuai, matou te patipati Alt ma, i luga o le numera numera i le taumatau (o le mea taua lenei) matou te taina 255. O lenei gaoioiga o le a faʻaofi ai se avanoa faapitoa i le ulutala ma o le a le tuʻuina atu e Windows se mea sese.

  7. Ua faia, matou maua se punaoa e le mafai ona vaaia.

Filifiliga 3: Poloaiga Poloaiga

E i ai le isi filifiliga - faʻaaogaina "Laina o poloaiga"lea na faia ai le tusi faʻatasi ma le uiga ua uma ona faʻamaonia "Natia".

Faʻamatalaga: Faʻasalalau foliga ma faila i le Windows 7, Windows 10

Metotia 3: Faʻafeiloaʻi

O le uiga ese o lenei auala o le a tatou le natia le fafautusi, ae puipui i lalo o le ata. Faamolemole ia maitau e mafai lenei mea pe a fai o lau masini e galue i le polokalama o le NTFS. O loʻo i ai le malosi e faʻaaoga ai isi vaipuna o faʻamaumauga e mafai ai ona e tusi i faila o faʻamatalaga natia, e pei o faʻailoga numera.

  1. Muamua lava, matou te tuʻuina le matou pusa ma le ata i le tasi o tusi, na faia faapitoa mo lenei faʻamoemoe.

  2. O lea e tatau ona e faia se faila se tasi mai le pusa - o le talafaamaumau. Kiliki i PCM ma filifili "Auina atu - Compressed ZIP Folder".

  3. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" (Lue + R - cmd).

  4. Alu i le faila faigaluega na e faia mo le suʻega. I lo tatou tulaga, o le auala i ai e pei ona taua i lalo:

    CD C: Tagata Faaaogaina Buddha Desktop Lumpics

    E mafai ona kopiina le ala mai le tuatusi o le tuatusi.

  5. Le isi, taʻavale le poloaiga lenei:

    kopi / b Lumpics.png + Test.zip Lumpics-test.png

    fea Lumpics.png - le ata muamua Test.zip - faʻamaumauga faʻamaumauga Lumpics-test.png - faila faila ma faʻamaumauga natia.

  6. Ua faia, ua natia le pusa. Ina ia tatalaina, e tatau ona e suia le faʻaopoopoga i le RAR.

    O le faʻalua faʻailoga o le a faʻaalia ai ia i matou se faʻamaumauga faʻatupeina ma faila.

  7. O le mea moni, o nisi o mea e teu ai fale e tatau ona faapipiiina i lau komepiuta, mo se faataitaiga, 7-Zip po o WinRAR.

    Download 7-Zip mo le saoloto

    Download WinRar

    Vaʻavaʻai: WinnAR free analogues

Faaiuga

Ua e aʻoaʻoina nei i le tele o auala e fatuina ai foliga le vaaia i Windows. O i latou uma e lelei i la latou lava auala, ae e aunoa ma se faaletonu. Afai e te manaʻomia le tele o le faʻamaoni, e sili atu le faʻaogaina o se polokalama faapitoa. I le tulaga lava e tasi, afai e manaʻomia lou vave aveeseina o le faʻailoga, e mafai ona e faʻaaoga meafaigaluega.