Auala e faatele ai le saoasaoa o le Initaneti i le Windows 10


O faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le komepiuta e manaʻomia i tulaga eseese: mai le faʻaaogaina o le uʻamea i le fia iloa. Tomai faʻapitoa e faʻaaogaina faʻamatalaga faʻapitoa e faʻavasega ma faʻamaonia le faagaoioiga o vaega ma le tino atoa.

SIV (Faʻamatalaga o Faʻamatalaga o Mea) - Polokalama e matamata i faʻamatalaga o le polokalama. Faʻatagaina oe e maua faʻamatalaga sili ona auiliili e uiga i masini ma masini komepiuta o le komepiuta.

Vaʻai faʻamatalaga i luga o le polokalame

Faʻasologa autu

O le tele o faʻamatalaga o le faamalama autu o le SIV. O le faamalama ua vaevaeina i ni poloka.

1. O faʻamatalaga nei e uiga i le faʻaogaina o le polokalama ma le kulupu galulue.
2. O lenei poloka o loʻo taʻu mai ai le tele o le mafaufau ma le mafaufau.

3. Se poloka ma faʻamaumauga i luga o le gaosiga o le gaosiga, kesi ma le faʻaogaina o le polokalama. Ma o iinei foi le ata o le tinaboard ma le ituaiga RAM e lagolagoina.

4. O lenei poloka o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le avega o le faʻatautaia tutotonu ma faʻamalosi, o le eletise e tuʻuina atu, o le vevela ma le taumafa eletise.

5. I totonu o lenei poloka, tatou te vaʻaia le faʻatulagaga o le faagasologa, o lona taimi ole taimi, le aofaʻi o pusa, eletise o le eletise ma le tele o le faʻaoga.

6. O iinei e mafai ona e vaʻai i le aofaʻi o uila ua faʻapipiʻi ma o latou voluma.
7. Se poloka ma faʻamatalaga i luga o numera o faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma siaki.
8. O taʻavale faigata na faʻapipiʻiina i le masini ma o latou vevela.

O le tele o faʻamaumauga i totonu o le faamalama o loʻo lipoti mai ai le eletise o le vevela o le eletise, o tulaga taua o voltage autu ma tagata fiafia.

Faiga Faʻavae

I le faʻaopoopoga i faʻamatalaga o loʻo tuʻuina i le faamalama autu o le polokalama, e mafai ona tatou maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le polokalama ma ona vaega.



O iinei o le a tatou maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faʻaaogaina o le masini komepiuta, le gaosiga, le ata vili ma le mataitu. E le gata i lea, o loʻo i ai faʻamatalaga i le BIOS o le laupapa.

Faamatalaga e uiga i le fausaga (motherboard)

O lenei vaega o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le BIOS motherboard, o avanoa uma ma ports, o le maualuga ma le ituaiga o RAM, pulou puʻe, ma sili atu.



Faamatalaga Faʻamatalaga Vitio

O le polokalama e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le faila vitiō. E mafai ona tatou maua faʻamatalaga i luga ole taimi ole puʻe ma le mafaufau, le maualuga ma le faʻaaogaina o le mafaufau, vevela, vave saovave ma le eletise.



RAM

O lenei poloka o loʻo aofia ai faʻamatalaga i luga o le tele ma le tele o fasipepa manatua.



Faʻamaumauga faigata

E mafai foi e le SIV ona e matamata i faʻamatalaga e uiga i le malosi o le masini, i le faaletino ma le talafeagai, faʻapea foi ma le taʻavale ma le masini komepiuta.




Faʻaauau le mataituina o tulaga

O faʻamatalaga i luga o le vevela, o le televave o vaʻavaʻa ma voltage voltage o loʻo avanoa i lenei vaega.



I le faaopoopo atu i foliga o loʻo taʻua i luga, e mafai foi ona faʻaalia e le polokalame faʻamatalaga e uiga i le Wi-Fi adapters, PCI ma USB, fans, circuit power, sensors, ma sili atu. O galuega tauave ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga masani e lava lea e maua ai faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le komepiuta.

Faʻapitoa:

1. O le tele o mea faigaluega mo le mauaina mai o faʻamatalaga faʻapipiʻi ma faʻamaʻi.
2. E le manaomia le faʻatulagaina, e mafai ona e tusi i se masini pulou USB ma ave faʻatasi.
3. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia.

Faʻafitauli:

1. Le lisiina lelei, lisi mea fou i vaega eseese.
2. O faʻamatalaga, i le mea moni, e tatau ona suʻeina.

Le polokalama Siv E tele gafatia mo le mataituina o le polokalama. E le manaʻomia e se tagata faʻapitoa se ituaiga o galuega, ae mo se tagata tomai faapitoa o loʻo galue i komepiuta, e mafai ona avea le Faʻalapotopotoga Faʻapitoa o Mea Faʻaaogā ma meafaigaluega lelei.

Faʻaola SIV mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

CPU-Z HWiNFO Superram Mama mama

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le SIV o se meafaigaluega faʻapitoa faʻapipiʻi mo le mataʻituina o le tino ma maua mai faʻamatalaga auʻiliʻili i luga o komipiuta ma meafaigaluega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻatonu: Ray Hinchliffe
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.29