Polokalame sili ona lelei e toe faʻaleleia faila faila

E i ai tulaga pe a le toe faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga se tusitala patino, ae o loo i ai pea i le lisi o masini i le atinaʻe o le polokalama faʻaoga. O le avetaavale o lea masini o loʻo faʻapipiʻiina pea i luga o le komepiuta, lea e mafai i nisi taimi ona fausia se avega faaopoopo ile OS. E le gata i lea, i nisi tulaga, pe a le lelei le mea faigaluega, e manaʻomia le faia atoa o le masini ma toe faʻaleleia. Sei o tatou vaʻaia le auala e faʻaaogaina atoa ai le lomitusi i luga o se PC ma le Windows 7.

Talosaga o le aveeseina o mea

O le faagasologa o le aveeseina o se lomitusi mai se komepiuta e ausia i le faamamaina o le eletise mai ana avetaavale ma polokalama e fesootai i ai. E mafai ona faia lenei mea, e pei o le fesoasoani o polokalame faʻapitoa, ma i totonu o le Windows 7.

Metotia 1: Polokalame Tolu

Muamua, mafaufau i le auala mo le faʻaaogaina atoa o le lomitusi e faʻaaoga ai polokalama faʻa-tolu. O le algorithm o le a faʻamatalaina i luga o le faʻataʻitaʻiga o se talosaga lauiloa mo le faamamaina o le tino mai avetaʻavale Driver Sweeper.

Suega Taʻavale Taʻavale Taʻavale

  1. Amata le Avetaavale Sweeper ma le faamalama o le polokalame i le lisi o lisi o masini, siaki le pusa i tafatafa o le igoa o le lomitusi e te manao e aveese. Ona kiliki lea o le faamau "Iloiloga".
  2. O se lisi o avetaavale, masini komepiuta ma tusi resitala e fesoʻotaʻi ma le tusitala filifilia. Siaki uma atigipusa ma kiliki. "Faamama".
  3. O faʻamaumauga uma o le masini o le a aveesea mai le komepiuta.

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega Lotoifale

E pei ona taʻua i luga, e mafai foi ona e aveese atoa le lomitusi e faaaoga ai na o le Windows 7 galuega faatino. Sei o tatou vaai pe faapefea ona faia lenei mea.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Tatala le vaega "Meafaigaluega ma leo".
  3. Filifili tulaga "Meafaigaluega ma Lolomitusi".

    O le meafaigaluega e tatau ai e mafai ona tafe i se auala vave, ae manaʻomia le poloaiga ia taulotoina. Kiliki i luga o le komepiuta Manumalo + R ma i totonu o le faamalama faaalia ua ulufale mai:

    pulea ia lomitusi

    Ina ua uma lena kiliki "Lelei".

  4. I le faamalama faʻaalia ma le lisi o masini faʻapipiʻi, saili le lomitusi taʻavale, kiliki i lona igoa ma le kī saʻo o le kusi (PKM) ma i le lisi e aliali, filifili "Aveese le masini".
  5. O se pusa talatala e tatalaina i le mea e te faʻamaonia ai le aveesea o masini i le kiliki "Ioe".
  6. A maeʻa ona aveese le masini, e tatau ona toe toe amata le auaunaga e nafa mo le faagaoioiga o le lomitusi. Toe i totonu "Lisi Pulea"ae o lenei taimi tatala le vaega "Faigaluega ma le Puipuiga".
  7. Ona alu lea i le vaega "Pulega".
  8. Filifili se igoa mai le lisi o meafaigaluega. "Auaunaga".
  9. I le lisi faʻaalia, sue le igoa Lolomiga Pule. Filifili lenei mea ma kiliki "Toe amata" i le itu tauagavale o le faamalama.
  10. O le a toe faʻafouina le tautua, pe a maeʻa ona ave saʻo le avetaavale mo masini lomitusi.
  11. Ole taimi nei e tatau ona e tatalaina ia fale lolomi. Talosaga Manumalo + R ma ulufale i le faaupuga:

    lolomi / s / t2

    Kiliki "Lelei".

  12. O se lisi o lomitusi ua faʻapipiʻi i lau PC o le a tatalaina. Afai e te mauaina le igoa o le masini e te manaʻo e aveese, ona filifili lea ma kiliki "Aveese ...".
  13. I totonu o le pusa talanoa o loʻo aliali mai, faʻagaoioi le leitio i le tulaga "Aveese le avetaʻavale ..." ma kiliki "Lelei".
  14. Valaau le faamalama Taumafai e ala i le faʻafaigaluegaina Manumalo + R ma ulufale i le faaupuga:

    printmanagement.msc

    Faasolo le faamau "Lelei".

  15. I le atigi tatala, alu i "Fetuunaiga Faaleaganuʻu".
  16. Le isi, filifili le faila "Avetaavale uma".
  17. I le lisi o avetaavale e aliali mai, vaavaai mo le igoa o le lomitusi manaʻomia. A maua, kiliki i luga o lenei igoa. PKM ma i le lisi o loʻo faʻaalia, filifili "Aveesea".
  18. Ona faʻamaonia lea i le pusa talanoa e te manaʻo e faʻaalu le avetaavale i le kiliki "Ioe".
  19. A uma ona aveeseina le avetaavale e faʻaaoga lenei meafaigaluega, e mafai ona tatou manatu ua aveesea mea uma na lolomiina ma ona ala uma.

E mafai ona e faʻamalo ese le lomitusi mai se PC o loʻo faʻaaogaina le Windows 7 e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o mea faigaluega OS. O le filifiliga muamua e sili atu ona faigofie, ae o le lona lua e sili atu ona faʻatuatuaina. E le gata i lea, i lenei tulaga, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o isi polokalama faʻaopoopo.