Sumatra PDF 3.2.10740

Faaliliu le Faaliliu o Ata e faaliliu ai tusitusiga mai le mata. O lona taʻiala o le taotoga e faigofie, ma o le taunuʻuga e faʻaalia i le vave e mafai ai. E matua faigofie lava le faʻaaogaina o lenei polokalame pe a manaʻomia ona vave mauaina faʻamatalaga. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Filifilia vaega

Faʻasoa faapitoa i le faatulagaina o siaki i lenei faamalama i le taimi o le faʻatulagaga o le polokalama. Lenei e tatau ona e faʻamaonia gagana e te faʻaaoga, ma o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta. E lata ane ia i latou o loʻo faʻaalia le tele o le avanoa o le a manaʻomia. Ona faatoa kiliki lea "Lisi"ia faaauau.

Faʻasologa

Faʻasalaga e tatau ona e amata vave pe a uma le polokalama, ia saʻo lelei ana galuega uma. Vaavaai i le lisi "Aoao". O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai ai i sitaili ma faʻaaoga ai lau oe lava faʻasoaga mo se gaioiga patino. Lalo o le fesoʻotaʻiga o le faʻaupuga sui, faʻapea foi ma le filifiliga e faʻaalia ai iuga ma siaki mo faʻamatalaga.

O lea e tatau ona e faʻasoaina le faʻaaloalogia, o loʻo i totonu o se isi faʻamau. E mafai ona e faʻaopoopo nisi gagana i le laulau pe filifili se tasi mai le lisi autu. E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalamalamaina le ala i le pusa i gagana ma seti le tele o le faʻamalosi.

Faʻaliliuga

O lenei laupepa e tatau ona faʻamalamalamaina i taimi uma e te manaʻo ai e faaliliu le tusitusiga i se isi gagana. Faʻamalamalama se tasi o gagana faʻatūina i le lisi o mea pop-up. E mafai ona e filifili mai na filifiliga na faʻamaonia i le taimi o le faʻatulagaga. Faailoga o faailoga talafeagai mo le faaliliuga, e tolu oi latou: Bing, Google, Yandex.

Faʻavave avanoa i foliga

O faʻataʻitaʻiga autu uma e mafai ona faia e ala i gaogao keyboard poʻo le faʻaaogaina o le ata i luga o le galuega. E le tele ni galuega, ae ua lava naua e maua ai se faaliliuga o se vaega o tusitusiga. E na ona e filifilia le vaega o le laupepa o loʻo i ai ma faʻatali mo le polokalama e faʻaaogaina, mulimuli ane o le a vave oʻo mai le iuga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻaliliuga anapogi;
  • Malosiaga faʻatonuina.

Faʻafitauli

  • Leai se faʻamatalaga vave ile gagana;
  • Se vaega laiti o foliga.

O le Faaliliutusi o Ata o se polokalame lelei lea o le a fesoasoani i le faaliliuina o tusitusiga mai le mata. O lenei mea o le a aoga ao faitau pe pati i soo se taʻaloga. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a malamalama i mea muamua, a maeʻa mea uma o le a saʻo lelei ma vave.

Download Screen Translator mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻaavanoaina le Ata Vitio Mataʻutia OCam Mataʻituina o Tala Icecream telefoni feaveaʻi Movavi Screen Capture Studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻaliliuga o le Faʻaaliga e talafeagai mo le faaliliuga vave o tusitusiga mai le mata. Atonu o se itulau i le masini, fesoʻotaʻiga poʻo se faʻamaumauga i totonu o se komepiuta komepiuta, o le taunuuga o le a vave saunia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻaliliuga mo Windows
Faʻapupula: Gres
Tau: Faʻatau
Toa: 81 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.0.1