Auala e toe faaigoa ai se faila i le Windows 10

Le fesili i le auala e mafai ai ona toe faʻaigoa se faila faʻapipiʻi Windows 10 (o lona uiga o se faʻailoga, e masani ona fetaui ma lou igoa faʻaaoga, o loʻo i totonu C: Tagata faaaoga (lea e faʻaalia e Windows Explorer C: Tagata faʻaaoga, ae o le auala moni i le pusa o le mea tonu lea na faʻamaotiina) e masani ona faʻatulaga. O lenei faʻatonuga o loʻo faʻaalia ai pe faapefea ona faia lenei mea ma suia le igoa o le faila faʻapipiʻi i le mea e manaʻomia. Afai e le manino se mea, o loʻo i lalo se vitio o faʻaalia uma laasaga e toe faʻailoga ai.

O le a se mea e mafai? O loʻo i ai tulaga eseese: o se tasi o mea taatele, pe a iai ni igoa Cyrillic i le igoa o le foliga, o nisi polokalame e tuʻu ai vaega e manaʻomia mo le galue i lenei faila atonu e le lelei le galue; O le mafuaaga sili lona lua e le faigofie ai le igoa o loʻo i ai nei (faʻaopoopo, pe a faʻaaoga se faʻamatalaga a Microsoft, e faʻapuupuuina ma e le o taimi talafeagai).

Lapataiga: atonu, o na taga, aemaise lava i latou e faia i mea sese, e mafai ona taʻitaʻia ai le faʻaogaina o le polokalama, se savali e te ulufale ai i le faʻaaogaina o se faʻailoga le tumau, poo le le mafai ona ulufale i le OS. E le gata i lea, aua le taumafai e toe fafagu le fafautusi i soo se auala e aunoa ma le faʻaaogaina o le vaega o totoe.

Toe faaigoa le faila i le Windows 10 Pro ma le Enterprise

O le auala na faʻamatalaina ina ua siaki lelei le siakiina mo le teuina o le Windows 10 ma le Microsoft account. O le laasaga muamua o le faʻaopopo lea i se faʻaumauga fou o le pule (e le o le igoa lea o le a suia ai le igoa o le pusa) i le polokalama.

O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lenei mea mo o matou faamoemoega, e le o le fatuina o se tala fou, ae ia mafai ai ona faʻamaonia le teuina o tala. Ina ia faia lenei mea, tamoe le laina o le poloaiga e avea ma Pule (e ala i le lisi autu, valaau i luga o le kiliki-i luga o le Amata) ma ulufale i le poloaiga net user Pule / galue: ioe ma lolomi Enter (afai ei ai sou Windows Risani 10 poo le Rusia e ala i le faapipiiina o se laupepa gagana, ia tusia le igoa o le tala i le Latina - Pule).

O le isi laasaga o le alu i fafo (i le Amata amata, kiliki i luga o le username - log out), ona fai lea i luga o le loka, filifili se pule fou Pule ma teu i lalo (pe a le o mai mo le filifiliga, toe amata le komepiuta). A e muai ulufale i totonu, o le a umi sina taimi e saunia ai le polokalama.

A maeʻa ona e ulufale, mulimuli i laasaga nei i le faasologa:

  1. Faʻasani-le-ala i le Amata amata ma filifili le mea e fai ai le lisi o le Computer Management.
  2. I le Pulea Faakomepiuta, filifili "Tagata faaaoga i le lotoifale" - "Tagata faaaoga." A maeʻa, i le itu taumatau o le faamalama, kiliki i le igoa o le tagata e faaaoga ai, o le pusa lea e te manao e toe faaigoa, kiliki-saʻo ma filifili le mea autu e toe faaigoa. Ulufale mai se igoa fou ma tapunia le Matalama Faʻatonu Matapiuta.
  3. Alu i C: Tagata (C: Tagata faʻaaoga) ma toe faʻailoga le pusa o le tagata e ala i le faʻailoga o le tagata suʻesuʻe (e pei o le masani masani).
  4. Faasolo le Win + R i luga o le piano ma ulufale regedit i le faamalama e faatino, kiliki "Ok." O le a tatala le faatonu o le resitala.
  5. I le faatonu resitala, alu i HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList ma maua ai i totonu o se vaega e fesoʻotaʻi ma lou igoa faʻaaoga (e mafai ona e malamalama i ai i tulaga taua i le vaega saʻo o le faamalama ma le faʻamalama i lalo).
  6. Faalua ona kiliki i le parakalafa ProfileImagePath ma suia le tau i se igoa fou o le suʻega.

Katia le faatonu o le resitala, tusi mai fafo le teugatupe Pule ma teu i totonu o lau faʻamatalaga masani - o le faʻanumeraina o le tagata faigaluega e tatau ona galue e aunoa ma se faʻafitauli. Ina ia mafai ona faʻamaonia le faʻamatalaga o le pule faʻamalosi mai i luma, faʻataʻitaʻi le poloaiga upega tafaoga Pule / galue: leai luga o le laina o le poloaiga.

Faʻafefea ona sui le igoa o le faila o le tagata faaaoga i le Windows 10 Home

O le metotia ua faʻamatalaina i luga e le fetaui mo le fale o le Windows 10, ae ui i lea, ei ai foi le auala e toe faaigoa ai le faila a le tagata. E moni, ou te le o fautuaina moni.

Faʻaaliga: O lenei metotia na tofotofoina i se tino mama atoatoa. I nisi tulaga, pe a uma ona faʻaaogaina, e ono tulaʻi mai faafitauli ma le galuega o polokalama na faʻapipiʻiina e le tagata faʻaaogaina.

O lea la, e toe faaigoa se faila i le fale o le Windows 10, mulimuli i laasaga nei:

  1. Fatufatu se teugatupe pule poʻo faʻaagaoioia le mea na fausia i totonu e pei ona faamatalaina i luga. Tufa i fafo mai lau teugatupe oi ai nei ma e teu ai ma se faʻamatalaga fou o pule.
  2. Toe faaigoa le faila faʻapipiʻi (e ala i le suʻega poʻo le laina o le laina).
  3. E le gata i lea, e pei ona faamatalaina i luga, suia le tau o le parakalafa ProfileImagePath i totonu o le tusi resitala HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList i luga fou (i le vaega e tutusa ma lau teugatupe).
  4. I totonu o le Resitala Editor, filifili le root root (Computer, i le itu tauagavale i le pito i luga), ona filifili lea o le Suiga - Saili i le lisi ma saili mo C: Users Old_folder_name
  5. A e mauaina, suia i se mea fou ma kiliki le faʻasalalauga - saili nisi (poʻo le F3) e suʻe nofoaga mo le resitala o loʻo tumau ai le auala tuai.
  6. A maeʻa, tapuni le faatonu o le resitala.

A maeʻa uma nei laasaga - ia e alu ese mai le teugatupe o loʻo e faʻaaogaina ma alu i le tagata e faʻaaogaina le igoa lea na suia ai le igoa o le pusa. E tatau ona galue mea uma e aunoa ma le toilalo (ae i lenei tulaga atonu e iai ni tuusaunoaga).

Vitio - auala e toe faaigoa ai se faila faʻapipiʻi

Ma le mea mulimuli, e pei ona folafola mai, o le video tutorial e faʻaalia ai laasaga uma e suia ai le igoa o le faʻapipiʻi a lou tagata i le Windows 10.