Telefoni 14.0.0

O aso nei tatou te tilotilo atu i se faigofie faila vitio faigofie. E talafeagai mo tagata faʻapitoa ma tagata tomai faapitoa, aʻo tuʻuina mai se tele o mea faigaluega ma galuega. Faʻatasi ai, e mafai ona e faia soʻo se faʻaogaina o faila o le aufaasālalau. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Galuega faʻalotoifale

O se mataitusi vave amata vave ona amataina. O poloketi taʻitasi o loʻo faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina, o loʻo i ai se galuega suʻesuʻe ma le toe faʻaleleia o galuega e leʻi maeʻa. I le taumatau pito i luga, o le mea lea, pe a uma ona kiliki le mea e tatala ai se lisi ma autu autu o le polokalama. O le a le faʻaalia ao faigaluega i le faatonu.

E naʻo le lua mea amata mo le poloketi fou - o le filifiliga o le igoa ma le faʻatulagaga o le faʻatulagaga. E mafai e le tagata ona seti Fua faʻatatau mai le 24 i le 60 FPS. Ina ia alu i le faatonu, e tatau ona e kiliki "Fausia".

Faʻatinoga o galuega

O le faamalama autu o le faatonu e le masani foi i le vitio faatonu. E tele nusipepa, taʻitasi na faia a latou gaioiga ma faʻatulagaga. O le faʻaalia o metadata e faʻaopopoina se isi nofoaga, e le mafai ona aveesea, ma o le faʻamatalaga lava ia e leʻo manaʻomia i taimi uma. O le faʻamatalaga muamua o le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ma pule faʻavae.

Faʻalogo leo

E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo soʻo se musika o loʻo teuina i luga o le komepiuta, ae o le Lightworks ei ai lona lava fesoʻotaiga, lea o loʻo i ai le faitau selau o auala eseese. O le tele oi latou e totogi mo, mo le faʻatau e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai se pepa totogi. Ina ia maua se pese, faʻaaoga le galuega suʻesuʻe.

Vaega o Poloketi

O se faamalama o loʻo i ai elemene faʻatinoga e mataʻina i latou uma oe na faʻaaogaina vitio vitio. O loʻo i ai i le itu tauagavale o le faamalama autu, o le filiga ua faia e faʻaaoga ai taʻaloga, ma o le faʻasologa e faia i se vaega e matua ese lava. Suʻe i le tab "Failautusi i le lotoifale"e faʻaopoopo faila o le aufaasālalau, pe a uma ona faʻaalia i totonu "Faʻatinoga o Mataupu".

Faʻasaʻoina o le vitio

Ina ia amata ona faasaʻo, e tatau ona e alu i le vaega "Faʻamaonia". O iinei o le taimi faatulagaina masani e aliali mai i le tufatufaina atu i luga o laina, o ituaiga faila taitasi i lana lava laina. E ala i "Faʻatinoga o Mataupu" faia i le tosoina. I le itu taumatau o le tulaga muamua lea, o le faatulagaga ma le faʻatulagaina o lona tulaga e fetaui ma i latou ua filifilia.

Faʻaopoopoina Aafiaga

Mo aʻafiaga ma isi vaega, ua tuʻuina atu foi se isi faʻamau. E vaevaeina i latou i vaega, o ia mea uma e talafeagai mo ituaiga eseese o faila ma faʻamaumauga. E mafai ona e faʻapipiʻi se aafiaga i au mea e te fiafia i ai e ala i le makaina o se faʻamau, o le a sili atu ona faigofie pe a manaʻomia. O le itu taumatau o le lau e faʻaalia ai le faasologa ma le faʻamatalaga matala.

Galulue ma faila musika

O le faʻamaufaʻailoga mulimuli e nafa ma le galue ma le leo. O le taimi faʻatulagaina e aofia ai laina e fa ua faʻasaoina mo lenei ituaiga faila. I le lisi, e mafai ona e faʻaaogaina aʻafiaga ma faʻatulagaga o mea e faʻafaigofie ai. O loʻo i ai se lipine o le leo mai se masini faaleotele leo ma ua faʻapipiʻi se tagata faigofie.

O vaega autu o vaega

O faʻatulagaga o mea faitino taʻitasi o loʻo i totonu o le lisi o pop-up taʻitasi i tafaʻi eseese. O iina e mafai ona e setiina le nofoaga e fai ai le faila (e faʻapitoa le faasaoina o le poloketi pe a maeʻa taga taitasi), o le faatulagaga, tulaga lelei ma isi faʻaopoopoga e patino i se ituaiga faila faila. O sea faʻatinoga faʻamalama na faʻapolopolo ai le tele o avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi, ma faʻaaogaina e tutusa lava le faigofie e pei o se fua faʻatatau.

Suega GPU

O se faʻaopoopoga matagofie o le i ai o se suʻega o le kata vitio. O le polokalama e tuʻuina atu, faʻatautau, ma isi suʻega e faʻaalia ai le fuainumera o laina i le lua. O siaki tupe faapena o le a fesoasoani e fuafua le gafatia o le kata ma ona gafatia i le Malamalama.

Manunuʻu

O le faʻaogaina i luga o faʻamau ma le faʻaosoina o nisi o taga ma kulimi kioe e le faigofie i taimi uma. E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le ki o le ala pupuu. E tele naua i latou iinei, e mafai ona faʻapitoa e tagata taʻitasi. I le pito i lalo o le faamalama o loʻo i ai se sailiga suʻesuʻega o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le saʻo saʻoga.

Mama

  • Fesoʻotaiga vavalalata;
  • Faigofie le aʻoaʻoina e tagata fou;
  • O loʻo iai le tele o meafaigaluega;
  • Galue ma le tele o faila faila.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E leai se gagana Rusia;
  • E le fetaui mo se PC vaivai.

O le mea lea e oʻo mai i le mutaaga le toe Iloiloina o Galuega. E tusa ai ma luga, e mafai ona tatou faʻamaonia le lelei atoatoa o le polokalama mo le au amateurs atoa ma le faʻataʻitaʻiina o tagata tomai faapitoa. O se faʻatautaia faʻafefaʻatauaʻiga faʻapitoa e faigofie ai le galuega.

Tulaʻi mai le Lightworks Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

AVS Video Editor Faʻailoga o le fai oloa o le Wedding Upega tafaʻilagi Faʻasalalau Faʻasalalau

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O televave o se polokalama faʻapitoa e faʻatautaia ata vitio. O le a fetaui ma tagata e le masani ai faʻafetai i se faʻaoga faigofie ma manino. Fesoasoani i faila faila i le aufaasālalau lauiloa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻasaʻo le EMEA
Tau: $ 25
Toa: 72 MB
Gagana: Igilisi
Version: 14.0.0