Convert TIFF i le PDF

O le polokalama o le Windows 7 o loʻo i ai se elemene faʻale-aganuʻu e nafa ma le teuina o se avanoa faapitoa. E fatuina kopi kopi o faila ma mafai ai ona e toe faʻafoʻiina i soo se taimi. Ae ui i lea, o se meafaigaluega e le o manaʻomia e tagata uma, ma o le faʻaauau pea o le faʻaaogaina o auala i lana vaega na te taofia ai galuega lelei. I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻamalo le tautua. O le asō o le a tatou faʻatalanoaina lenei taʻiala taʻitasi i lea laasaga.

Fafo archiving i le Windows 7

Matou te vaevaeina le galuega i laʻasaga ina ia faigofie ai mo oe ona faʻatautaia faatonuga. I le faʻatinoina o lenei faiga, e leai se mea faigata, ia mulimuli ma le faʻaeteete i faatonuga o loʻo i lalo.

Laasaga 1: Faaleleia le faasologa

Muamua lava, e fautuaina e aveese le faʻamaumauga o faamaumauga, lea o le a faʻamautinoa ai e le o malosi le tautua i le lumanaʻi. E naʻo le mea e manaʻomia pe a fai o gaioiga muamua sa agavaʻa. Afai e tatau ona faʻaauau, ia mulimuli i laasaga nei:

  1. E ala i le lisi "Amata" alu i "Lisi Pulea".
  2. Tatala le vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia".
  3. I le itu tauagavale, saili ma kiliki le sootaga. "Taofi le fuafuaga".
  4. Faʻamautinoa ua manuia le faʻasologa o le faʻamatalaga i le tilotilo i lenei faʻamatalaga i le vaega "Faasologa".

Afai e te alu i le vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia" ua e sese 0x80070057, e te manaʻomia ona toe faʻamautu muamua. O le mea e lelei ai, e faia lenei mea i ni nai kiliki:

  1. Toe foʻi i "Lisi Pulea" ma o le taimi lenei e alu i le vaega "Pulega".
  2. I totonu o le lisi e te fiafia i le manoa "Faʻatulagaga o Task". Faalua-kiliki i luga.
  3. Faʻalautele le Faʻamatalaga "Faletusi o Task Scheduler" ma tatala pepa "Microsoft" - "Windows".
  4. Tusi i lalo le lisi pe a maua "WindowsBackup". O le laulau i le ogatotonu o loʻo faʻaalia ai galuega uma e tatau ona tafiesea.
  5. Filifili laina manaʻomia ma i le kulupu i luga o le kiliki i luga o le ki. "Taofiofia".

A maeʻa lenei faʻagasologa, toe amata lau komipiuta ma toe foʻi i le vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia"ona tape lea o le faʻataʻitaʻiga iina.

Laasaga 2: Aveese faamaumauga o mea na tutupu

E le manaʻomia lenei mea, ae afai e te manaʻo e faʻamalo le avanoa o loʻo faʻaaogaina e le faʻamaumauga i luga o le disabilities, faʻamalo mea na teuina muamua. O lenei faʻatinoga ua faia e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala i luga "Lagolago ma Toe Faʻafoisia" mulimuli i le sootaga "Pulega o Vaomatua"
  2. I se vaega "Faʻamaumauga faila faʻamaumauga" kiliki le faamau "Vaʻai faamaumauga".
  3. I totonu o le lisi o taimi faasao faaalia, filifili uma kopi e le talafeagai ma aveese. Faauma le faagasologa i le kilikiina o le ki. "Katia".

O le taimi nei o kopi uma o kopi kopi na faia mo se vaitaimi patino ua maeʻa mai le faila puʻeina poʻo le faʻasalalauga e mafai ona aveesea. Alu i le isi laasaga.

Laasaga 3: Aveese le tuatusi auaunaga

Afai e te le faʻamaonia le tausiga o oe lava ia, o le a le toe amataina lenei galuega e aunoa ma le amataina ma le lima. O le tautua o loʻo faʻaaogaina i le auala tutusa e pei o isi uma e ala atu i le lisi lisi.

  1. I totonu "Lisi Pulea" avanoa tatala "Pulega".
  2. Filifili laina "Auaunaga".
  3. Alu ifo i lalo lalo ifo o le lisi e maua ai Faʻamau Polokalame Toe Faʻamau. Faalua faalua i luga o lenei laina.
  4. Faʻamanino le ituaiga laasaga talafeagai ma kiliki le ki "Taofi". Ae e te leʻi alu, aua neʻi galo e faʻaaoga suiga.

A maeʻa, toe toe faʻafouina lau PC ma le faʻamaumauga faʻapitoa e le toe faʻalavelaveina oe.

Laasaga 4: Aveese le faʻamatalaga

E totoe na o le aveeseina o le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o le polokalama, lea o le a faamanatuina pea ia te oe e fautuaina e faʻatutuina le teuina. Faʻamatalaga faʻamatalaga e pei ona taʻua i lalo:

  1. Tatala i luga "Lisi Pulea" ma filifili se vaega i ai "Nofoaga lagolago".
  2. Alu i le lisi "Faatuina o le nofoaga autu lagolago".
  3. Faʻasaʻo le mea "Lagolagoina Windows" ma lolomiina "Lelei".

O le fa lona fa o le mea mulimuli, o lenei o le mea e teu ai faamaumauga ile Windows 7 operating system e faʻaleagaina e faʻavavau. O le a le faalavelave ia te oe seiloga ua e amataina oe lava e ala i le mulimuli i laasaga talafeagai. Afai oi ai sau fesili i lenei autu, ia e lagona le saoloto e fesili ia i latou i faʻamatalaga.

Vaʻai foi: Toe faʻaleleia o faila i le Windows 7