Yandex Taxi mo le Android


Bokeh - i le faaIapani "faanatinati" - o se ituaiga o aafiaga lea e le o taulai i ai ni mea faitino, e matua vevesi lava o vaega aupito sili ona susulu ua liua i ni fasi mea. O ia mea e masani ona i ai le ituaiga fulufulu ma eseese le malamalama.

Tagata faʻataʻitaʻiga e faʻaleleia lenei faʻapitoa e faʻapupulaina ai le tala i le ata ma faʻaopoopo i ai faʻamaonia. E le gata i lea, o loʻo i ai se metotia mo le faʻaaogaina o mea e gaosia i le bokeh i se ata na faia ma se mea e le o se mea na tupu, ina ia maua ai se ata o le siosiomaga o le mealilo poʻo le susulu.

E mafai ona maua fua i luga o le Initaneti pe fai sau oe mai a latou ata.

Faʻatuina o se faʻaaogaina o le pakeh

I lenei aʻoaʻoga, o le a tatou fatuina a tatou ata ma le ufiufi i luga o se ata o se teineitiiti i le taulaga.

Tusitusi

E aupito sili ona lelei le tusiga mai ata na pueina i le po, talu ai o loʻo i luga ia i latou o loʻo iai a tatou vaʻaiga eseese o loʻo tatou manaʻomia. Mo o tatou faamoemoega, o lenei ata o le aai i le po e fetaui lelei:

Faatasi ai ma le mauaina o le poto masani, o le ae aoao ai ia iloa tonu pe o le fea ata e lelei mo le fatuina o mea.

  1. O lenei ata tatou te manaomia e faʻalelei le faʻaaoga e faʻaaoga ai se faamama faapitoa e taʻua "Blur i le loloto o le fanua". O loʻo i le lisi "Filu" i poloka Blur.

  2. I totonu o le tulaga faamama i le lisi o le pa'ū "Punaoa" filifili se mea "Malamalama"i le lisi "Pepa" - "'Ato", faasee "Rusia" ma "Faʻasolosolo le umi" faʻailoga lemu. O le faʻataʻitaʻi muamua e nafa ma le tikeri, ma le lua mo auiliiliga. Values ​​filifilia e faʻatatau i le ata, "i le mata".

  3. Toto Ok, faʻaaoga se faamama, ona faʻasaoina lea o le ata i soʻo se faatulagaga.
    Ua maeʻa ai le foafoaina o le fua.

Bokeh ufiufi le ata

E pei ona taʻua muamua, o le fua o le a tatou faʻapipiʻiina i le ata o le teine. O iinei o le:

E pei ona tatou iloa, o le ata ua uma ona i ai bokeh, ae e le lava lea mo i tatou. O lenei o le a matou faʻamalosiina lenei aʻafiaga ma faʻateleina foi i la matou fatuga fatuga.

1. Tatala le ata i le faatonu, ona tosoina lea i luga o le ata. Afai e tatau ai, matou te faʻaosoina (pe faʻamalosi) i "Faʻasaolotoina le Suiga" (FMTL + T).

2. Ina ia mafai ona tuua na o vaega malamalama o le fua, suia le tulaga fefiloi mo lenei vaega i "Mata".

3. Faatasi ai ma le fesoasoani a tagata uma lava "Faʻasaolotoina le Suiga" E mafai ona e suiina le fua, faʻafiti i le tafailagi poʻo le itu i luga. Mo le faia o lenei mea, faatasi ai ma le gaioiga o loʻo faʻaaogaina, e tatau ona e kiliki-saʻo ma filifili mea talafeagai i le lisi autu.

4. E pei ona mafai ona tatou vaʻaia, o le teine ​​e susulu (malamalama), lea tatou te matua le manaʻomia lava. I nisi tulaga, e mafai ona faaleleia atili le ata, ae le o le taimi lenei. Fausia se ufimata mo le laulau ma le laʻau, fai se pulumu uliuli, ma vali le vaega i luga o le masini i le nofoaga tatou te mananao e aveese le itu.

Ua oʻo i le taimi e vaʻai ai i taunuuga oa tatou galuega.

Atonu na e matauina o le ata mulimuli e ese mai le tasi na matou galulue ai. O le mea moni lenei, i le faagasologa o le gaosia o le fua, na toe atagia, ae i le itu i luga. E mafai ona e faia so o se mea e te manaʻo ai i au ata, taʻitaʻia e mafaufauga ma tofo.

Ma o le fesoasoani o se faʻafeiloaʻiga faigofie, e mafai ona e faʻatupuina se aafiaga i luga o soʻo se ata. E te le manaʻomia le faʻaaogaina o se mea a isi tagata, aemaise lava talu ai atonu latou te le fetaui ma oe, ae fatuina oe lava, tulaga ese nai lo oe.