Matou te tuʻuina le photostatus VKontakte

E pei lava o soʻo se isi fesoʻotaʻiga lautele, na mamanuina VKontakte e faʻataga ai tagata e fesoʻotaʻi ma isi i soo se taimi talafeagai. Mo nei faʻamoemoega, VK.com e tuʻuina atu ai i tagata faʻapitoa tagata taʻavale ma mimita e mafai ai ona latou faʻaalia lagona ola.

I se taimi umi lava, na o mai ai tagata faaaoga se auala fou e teuteu ai a latou lava itulau VK - faʻaaogaina le photostatus. O lenei faʻatinoga e le o se faʻataʻitaʻiga mo VK, ae leai se mea e puipuia ai soʻo se tagata mai le faʻaaogaina o auala faʻa-tolu mo le faatulagaina o lenei ituaiga tulaga e aunoa ma ni aʻafiaga.

Matou te tuʻuina le photostatus i lana itulau

I le amataga, e aoga le faʻamalamalamaina o le a le photostatus lava ia. O lea ituaiga tala ua taua o se lipine o ata, o loo i luga o le itulau o tagata taʻitasi e faaaogaina i lalo o faamatalaga faavae o le talaaga.

Afai e leʻi faʻapipiʻi le photostatus i luga o lau itulau, o le avanoa ua taua i luga, o lona uiga, o le poloka o ata, o le a nofoia e ata masani i le faasologa o le faʻatauina. Faʻasalaga, i le taimi lava e tasi, e tupu naʻo le aso, ae mafai ona faʻafefe le poloaiga e ala ile pueina o ata mai lenei lipine.

I lalo o soʻo se tulaga, a uma ona faʻatulaga le photostatus i luga o le itulau, e manaʻomia oe e aveese ni ata fou mai le lipine. A leai, o le amio saʻo o le tulaga faavaeina o le a solia.

E mafai ona e setiina le tulaga o ata i luga o le itulau i le tele o auala, ae o le tele o nei auala e faʻafefeteina i lalo i le faʻaaogaina o faʻatusa tali tutusa. I lenei tulaga, ioe, ei ai isi filifiliga mo le setiina o le photostatus, e aofia ai le tusi lesona.

Metotia 1: Faaaoga le app

E tele talosaga i luga o le fesoʻotaiga lautele VKontakte, ia na fuafua faapitoa ina ia faigofie ai i tagata faʻapipiʻi ona seti le tulaga mai ata. O ia faʻaopoopoga e leai se saʻolotoga ma avanoa i tagata uma o le profile VK.com.

O nei talosaga e maua ai ni ituaiga se lua:

  • faʻapipiʻiina o le photostatus saunia mai le database;
  • fatuina o le photostatus mai le tagata na faʻaaogaina ata.

O le faʻamaumauga o nei tusi talosaga e matua tele, o lea e faigofie ai ona e maua le mea saʻo mo oe. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi se ata na saunia muamua, o le ae manaʻomia nisi laasaga faaopoopo.

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻilagi VKontakte faʻatasi ma lou igoa faʻapitoa ma le uputatala ma alu i le vaega "Taaloga" e ala i le autu autu.
  2. I luga o le itulau e tatala, saili mo le manoa saili. "Suʻe i taaloga".
  3. Aʻo oʻo i totonu o le sailiga sailiili ona ulu atu i le upu "PhotoStatus" ma filifili le uluai talosaga na faʻaaoga e le numera tele o tagata faʻaoga.
  4. Tatala le faʻaopoopoga, siaki le ata o iai. Afai e manaʻomia, faʻaaoga le sailiga ma le faʻavasegaina o faʻatinoga ile vaega.
  5. Afai e te le faamalieina i statuses na faia e isi tagata, e mafai ona e fatuina oe lava ia e ala i le kilikiina o se ki "Fausia".
  6. O le ae vaaia se faamalama ma le gafatia e sii mai ma faasaʻo le faila ata. Faasolo le faamau "Filifili"e tuʻuina atu se ata mo le fatufatuina o le photostatus.
  7. O le tulaga autu mo le siiina o se faila o lona tele, lea e sili atu i le 397x97 pika. E fautuaina e filifili ata i se faasologa faʻasaʻo e aloese ai mai faʻafitauli i le faʻaalia sese.

  8. A uma ona tuʻuina le ata mo le tulaga, e mafai ona e filifilia le vaega o le ata o le a faʻaalia i lau itulau. O vaega o totoe o le a teuteuina.
  9. Faʻaaliga foʻi le mea "Faʻaopoopo i le lisi faʻasoa". Afai e te tuʻuina se siaki, ona faʻapipiʻiina lea o lau photostatus i le faʻasologa lautele o ata faʻaoga. A leai, e naʻo luga o lau puipui e faʻapipiʻiina.

  10. A maeʻa i le filifiliga, kiliki "Download".
  11. O le isi a oe o le a faʻaalia i le faaiʻuga mulimuli o le tulaga. Kiliki le ki "Faʻamau"e faʻapolopolo le photostatus i lau itulau.
  12. Alu i lau itulau VK e faʻamautinoa ai le saʻo o le tulaga mai ata.

O le faʻaaogaina sili o lenei metotia o le i ai i ni nai kiliki e mafai ona e suʻeina lau lipine faʻataʻapoʻa i se ata matagofie. O le tulaga ma le pau na o le le lelei o le i ai o le faasalalauga i le toetoe lava o ia talosaga uma.

O lenei metotia o le faʻapipiʻiina o se photostatus i luga o le itulau VK o le sili lea ona lelei mo le tagata lautele. E le gata i lea, o le talosaga e le na o le faʻapipiʻiina o ata i totonu o le faʻamau i le faasologa saʻo, ae fatuina foi se album faapitoa mo oe lava ia. O lona uiga, o le siiina o ata e le o se faafitauli mo isi ata pue uma.

Metotia 2: faʻaaogaina tusi

I lenei tulaga, o le ae manaʻomia le tele o gaioiga nai lo le auala muamua o le setiina o le photostatus. E le gata i lea, o le ae manaʻomia se faʻataʻitaʻiga ata, mo se faataitaiga, Adobe Photoshop, ma nisi tomai e galulue ai.

E tatau foi ona faʻamalamalamaina afai e te le maua le poto masani e galulue ma faʻataʻitaʻiga photo, e mafai ona e mauaina ata na saunia mo ata photomatatus luga ole Initaneti.

  1. Tatala Photoshop po o se isi lava faatonu e faigofie ia te oe ma ala i le lisi "File" filifili se mea "Fausia".
  2. I totonu o le faamalama pepa o faʻamaumauga, ia faʻamalamalama vaega nei: lautele - 388; maualuga - 97. Faamolemole ia matau o le iunite autu o fuataga e tatau ona Pixels.
  3. Fagogo ma tuʻu i lalo se faila o ata filifilia i totonu o lau initaneti mo lau photostatus.
  4. Faaaogaina meafaigaluega "Faʻasaolotoina le Suiga" fua le ata ma kiliki "Ulufale mai".
  5. Le isi e te manaʻomia e teu ai lenei ata i ni vaega. Faaaoga mo lenei meafaigaluega "Filifiliga Faʻamataʻu"i le faʻatulagaina o le telē i le 97x97 pika.
  6. Faʻasani-lelei i le nofoaga ua filifilia, filifili "Kopi i le tulaga fou".
  7. Fai tutusa ma vaega taitasi o le ata. O le taunuuga e tatau ona i ai ni laina se fa o le tele lava.

I le faaiuga o laasaga o loʻo i luga, e manaʻomia lou teuina o filifiliga taʻitasi i se faila eseese ma lafo i latou i le faasologa saʻo i le itulau VK. Matou te faia i se tulaga e tusa ai ma faatonuga.

  1. Taofiofi o le ki "FMT", kiliki-i luga o le muai vaaiga o le vaega muamua saunia.
  2. Ona kopi lea o le alalaupapa i luga o le ala pipi "FMT + C".
  3. Ia mautinoa ia mautinoa e te kopiina saʻo le mea na filifilia. A leai, o le ai ai se mea sese.

  4. Fatuga i le lisi "File" pepa fou. Ia mautinoa ia mautinoa o le setete resolution e 97x97 pika.
  5. I le faamalama o loo tatala, lolomi le autū autu "FMT + V", e faʻapipiʻi ai se vaega na faʻasolo muamua.
  6. I le lisi "File" filifili se mea "Faasaoina ... ...".
  7. Alu i soʻo se faʻamatalaga talafeagai mo oe, faʻamaonia le igoa ma le ituaiga o faila "JPEG"ma kiliki "Faasaoina".

Toe faia tutusa ma vaega o totoe o le ata muamua. O le iʻuga, e tatau ona i ai ni ata se fa o faʻaauau pea le tasi ma le isi.

  1. Alu i lau itulau VK ma alu i le vaega "Ata".
  2. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fatuina se atigilima fou, aemaise lava mo le pueina o le ata, i le kilikiina o le ki "Fausia le Album".
  3. Faʻamatala mai lou igoa e sili ona fiafia i ai ma ia mautinoa o faʻamaumauga patino e faʻaaoga ai tagata e vaʻai i le ata. A uma, kiliki le faamau "Fausia le Album".
  4. I se tasi taimi i le ata pue na e faatoa faia, kiliki le ki. "Faaopopo ata", filifili le faila o le fasi pepa mulimuli o le ata muamua ma kiliki "Tatala".
  5. O ata uma e tatau ona ave i le faasologa o le faasologa, o lona uiga, mai le mulimuli i le muamua.

  6. Toe faia uma faʻamatalaga faʻamatalaina e faʻatatau i faila o ata taitasi. O se taunuuga, o ata e tatau ona i ai i le atigipusa i le fomu ua fesuiai mai le uluai poloaiga.
  7. Alu i lau itulau ina ia mautinoa ua seti le photostatus.

O lenei metotia o le taimi sili lea e faʻaaogaina ai, aemaise lava pe ai ai ni ou faafitauli i faʻataʻitaʻiga photo.

Afai e te maua le avanoa e faaaoga ai talosaga VKontakte e seti ai se photostatus, ona fautuaina lea e faʻaaoga. Ole faʻatulagaina o itulau taʻiala ua fautuaina pe afai e le mafai ona faʻaaoga nisi faʻaopoopoga.
Faafetai i talosaga aupito maualuga, e leai ni faigata. Matou te moomoo mo oe manuia!