E faʻapefea ona suʻe le aufaʻatupulaga Intel processor

Soʻo se tagata faʻaoga VC e mafai ona aʻafia le poloka o se itulau patino poʻo le alalafaga. E masani ona tupu lenei mea mo mafuaaga eseese. I le gasologa o lenei tusiga, o le a matou talanoa e uiga i mafuaʻaga sili ona talafeagai mo le taofia o itulau i luga o lenei upega tafaʻilagi.

O mafuaaga mo le taofia o itulau VK

O le autu o le tusiga o nei aso e mafai ona vaevaeina i ni filifiliga se lua, lea e fesootaʻi ma isi i tulaga o mafuaʻaga ma isi vaega. I lenei tulaga, i tulaga uma, o le loka e le tumau pe tumau. Na matou faʻamatalaina le aveeseina o le ituaiga muamua o le malulu i se isi faʻasalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi, ae e le mafai ona matou faʻaumatia le "tapunia e faʻavavau".

Manatua: I tulaga uma lava, o le ituaiga o poloka o le a faʻaalia pe a asiasi ile itulau ua poloka.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le itulau VK

Filifiliga 1: Faʻamatalaga

Mo le polokaina o se itulau patino o le tagata lava ia o loʻo i ai ni nai mafuaaga mo lenei mea na tutupu. O le a tatou faʻapipiʻiina i latou i le faasologa mai le sili ona taatele i le tagata.

  1. Tuuina atu o le tele o savali o le ituaiga lava lea i isi tagata faaaoga o le upega tafaʻilagi. O nei gaioiga e faʻaaogaina o le spam ma e masani lava ona iu i le poloka vave o itulau mo se taimi e le tumau.

    Vaʻai foi: Faia o se meli ma lafoina savali i uo VK

  2. Ina ua uma ona mauaina ni faitioga mai isi tagata. O lenei mafuaʻaga e fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le tele o isi ma e masani lava ona avea ma mafuaʻaga autu mo le "faʻavavau" faʻagata.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faitio i le itulau VK

  3. Mo le tuʻufaʻatasiga o faʻauiga, faʻamaoni ma taufaaleaga ata o isi tagata i luga o le puipui poʻo se faʻataʻitaʻiga o avatar. I le tulaga lona lua, o le faasalaga e sili ona ogaoga, aemaise lava mo le laʻititi o le matua o le itulau ma lona talaaga tauleleia e mafua mai i tagi vave.
  4. I le tulaga o le taufaasese taufaasese po o le taufaamatau i se tasi pe sili atu foi ona faaaogaina. O le faʻamaʻiina o le a mulimuli mai pe afai e mafai e tagata ua afaina ona faʻamaonia le taʻusalaina o le tagata e ala i le lagolago faʻapitoa.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusi i le VK fesoasoani faʻapitoa

  5. Faatasi ai ma se asiasiga e le masani ai i lau teugatupe ma i le leai o nisi faʻamatalaga "e uiga ia oe lava." E taua tele le numera o le telefoni, e aunoa ma le faʻamaoniaina o le itulau e poloka vave lava, e tusa lava pe o gaioiga a lē e ona.
  6. Mo le faʻaaogaina o talosaga a isi vaega ma meafaigaluega e kopi ai. E ui lava o le mea moni e le seasea se mafuaʻaga, e masani ona fesootaʻi ma isi mea.

I lenei mea matou te faʻamaeʻaina ai le toe iloiloga o faʻafitauli masani o le polokaina o se itulau patino VK ma faʻaauau i luma o tagata lautele.

Filifiliga 2: Atunuʻu

E le pei o soʻo se itulau e faʻaaogaina ai, e tele lava ina poloka le alalafaga, ae leai se avanoa e toe faʻaleleia ai avanoa. Ina ia puipuia lenei mea, e taua le mulimuli i le tausisia o le tele o tulafono ma ia gauai faapitoa atu i faʻamatalaga o soliga.

  1. O le mea e sili ona taua o le mea o loʻo lafoina i luga o puipui o le lotoifale, i luga o leo ma vitiō, faʻapea foʻi ma ata pue. O tuʻutuʻuga iinei e tutusa lelei lava ma mea o loʻo taʻuina i le vaega muamua o le tusitusiga. E le gata i lea, o le polokaina e mafai ona mulimulitai i ai le faʻaalia o le faʻataʻitaʻiga o mataupu mai isi faʻalapotopotoga.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se faʻamaumauga ma musika i le vaega VK

  2. O se mea e le taua, ae e le manaia, o le mafuaaga o le tusitusi tusitusi e faʻaaoga gagana leaga. E le gata e faʻaaogaina i le afioaga lava ia, ae o itulau masani foi i le taimi o le faia o faʻamatalaga. O le poloka e gata lava i le vaega na faia ai le gaoioiga le taliaina.
  3. O le vavalalata lata mai e tatau ona tuʻuina atu pe'ā tuʻuina atu se tele o faitioga faʻapitoa a le lautele i le lagolago faʻapitoa. E moni lenei mea i kulupu faʻatasi ai ma anotusi mo se numera faatapulaa o tagata faʻaoga. Ina ia aloese mai lea poloka, e tatau ona mafaufau e tapunia tulaga faitele.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faitio e uiga i le kulupu VK

  4. O le tele lava o isi mafuaaga, e pei o le vaʻaia ma le faʻataʻitaʻi, e tutusa uma lava i le vaega muamua o le tusitusiga. I lenei tulaga, e mafai ona mulimuli le loka e tusa lava pe leai se kopi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se numera tele o "taifau" faʻatasi ma le au failautusi.
  5. I le faaopoopo atu i lenei mea, o le faʻatagaga a le pulega i luga o le fesiitaiga o le alalafaga ina ia mafai ai ona maua ni faʻamanuiaga e tatau ona amanaia. O gaioiga e pei o le faʻatau atu o tagata lautele e ala i faʻatautaia faʻatau pisinisi e mafai ona oʻo atu ai i le taofia.

    Vaʻai foi: Suʻeina o le alalafaga i se isi tagata faʻaoga VC

Afai oi matou, e tusa lava po o le a le filifiliga, na misia soʻo se faʻaaliga, ia mautinoa ia faʻaalia i matou i faʻamatalaga. E tatau foi ona faia pe afai e te manaʻomia se fautuaga i le vaega o le aveeseina o nonoa "leai ni tulaga", na misia i faatonuga talafeagai.

Faaiuga

Na matou taumafai e talanoa e uiga i mafuaaga uma mo le polokaina o itulau VKontakte. O mea o loʻo faʻamatala atu ma le gauai lelei o le a mafai ai e oe ona puipuia le tupu mai o ia faafitauli.