UltraISO: 121 sese pe a tusi i masini

O nisi tagata faaaoga e le o faamalieina i le mamanu o le "Taskbar". O le a tatou iloiloina pe faapefea ona suia lona lanu i le Windows 7.

Valivali Suiga Metotia

E pei o le tele o isi fesili e tuʻuina atu i le PC, faʻafouina le hue "Taskbar" E fofoina e ala i le faʻaaogaina o vaega e lua o metotia: o le faʻaaogaina o le faʻavaeina o le OS ma le faʻaaogaina o polokalame faʻaletolu. Mafaufau i auiliiliga nei metotia.

Metotia 1: Aafiaga Paʻu Taskbar

Muamua lava, mafaufau i filifiliga ma le faʻaaogaina o polokalama tʻatolu. Faʻafefiloi o Laʻu Taʻaloga Taskbar e mafai ona taitaia le galuega o loʻo faʻatulagaina i lenei tusiga. O se mea e manaʻomia muamua mo le faʻamaonia saʻo o lenei polokalame o le aofia ai ma le faʻatalama manino o le window Aero.

Tikiaina Aafiaga Paʻu Taskbar

  1. A maeʻa ona faʻaaogaina le Taskbar Color Effects archive, faʻaaogaina le mea e teu ai ma fai le faila faila o se pule. O lenei polokalame e le manaʻomia le faʻatulagaga. A maeʻa lena, o le a faʻaalia lona ata i totonu o le fata. Faalua ona kiliki i luga.
  2. Ua faalauiloaina le atinaʻe Taskbar Color Effect shell. O foliga vaaia o le atigi o lenei polokalame e talitutusa ma le atinaʻe o le meafaigaluega faʻapipiʻi fesoʻotaʻi. "Lanu mata"i totonu o le vaega "Faʻatinoga"lea o le a talanoaina pe a mafaufau i se tasi o metotia nei. O le mea moni, o le Taskbar Color Effects interface e le o Rusia ma e leai se mea e mafai ona faia e uiga i ai. Filifili soʻo se 16 lanu faʻasologa o loʻo tuʻuina i le pito i luga o le faamalama ma kiliki le ki. "Faasaoina". Ina ia tapunia le faamalama o le polokalama, ia lolomi "Kuni Mata".

A maeʻa nei gaioiga, paolo "Taskbar" o le a suia i lau filifiliga. Ae o loʻo i ai foi le avanoa e faia ai ni fetuunaiga auiliili pe afai e te manaʻo e sili atu le faʻatulagaina o le fatu ma le malosi o le chromaticity.

  1. Toe amata le polokalama. Kiliki i le faʻamatalaga "Lanu Faʻasalalau".
  2. O se faamalama e tatala ai lea e le mafai ona e filifili ai e leai ni ata e 16, ae 48. Afai e le lava lea mo le tagata e faaaogaina, e mafai ona e kiliki i le ki "Faʻamatalaina le Lanu".
  3. A maeʻa lena, ona tatala lea o le fusi o lanu lanu, o loʻo aofia ai ata uma. Ina ia filifili le mea e talafeagai, kiliki i le itulagi tutusa ole fusi. O oe foi e mafai ona faʻamautinoa e ala i le tusia o se numera numera le maualuga o le eseesega ma le susulu. A uma ona filifilia le hue ma fai isi tulaga, kiliki "Lelei".
  4. Toe foʻi i le Valivali Taskbar E aʻafia ai le faamalama autu, e mafai ona e faia le tele o fetuutuunaiga e ala i le tosoina o le paʻu i le itu taumatau po o le agavale. Aemaise lava, o lenei auala e mafai ai ona e suia le malosi o le lanu e ala i le aveeseina o le kesi "Malamalama lanu". Ina ia mafai ona faʻaaoga lenei nofoaga, e tatau ona siaki se siaki i tafatafa o le mea e fetaui i ai. E faapena foi, e ala i le siakiina o le atigipusa i talaane "Enable Shandow", e mafai ona e faʻaaogaina le mea faʻataʻitaʻi e suia ai le maualuga o le ata lafoia. A maeʻa ona faʻatumu uma tulaga, kiliki "Faasaoina" ma "Kuni Mata".

Ae o se talaaga "Taskbar"E ala i le faʻaaogaina o Aafiaga Lanu o Taskbar, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i le lanu masani, ae faʻapea foi le ata.

  1. I le Valivali Taskbar E afaina ai le faamalama autu, kiliki "Gagana Faʻatasi BG".
  2. O se faamalama e tatalaina lea e mafai ai ona e filifilia so o se ata o lo o maua i luga o le komepiuta o le komepiuta po o luga o luga o luga o luga o luga o luga o luga o le fesootaiga. Faʻapena lagolagoina le faʻapipiʻiina o ata faʻapitoa:
    • JPEG;
    • Gif;
    • PNG;
    • BMP;
    • Gagana.

    Ina ia filifilia se ata, alu i le lisi o le ata, filifili ma kiliki "Tatala".

  3. A maeʻa lena, e toe foʻi mai i le faamalama autu o talosaga. O le igoa o le ata o le a faʻafeagai i tua o le parakalafa "Ata o le taimi nei". E le gata i lea, o le poloka fesuiaiga mo le faatulagaina o le tulaga o le ata ua amata ona aoga. "Faatulagaina o Ata". E tolu avanoa fesuiaiga:
    • Nofoaga Tutotonu;
    • Talia;
    • Tile (le lelei).

    I le tulaga muamua, o le ata ua tuu i le ogatotonu. "Taskbar" i lona umi masani. I le tulaga lona lua, e alu atu i le laulau atoa, ma i le lona tolu o loʻo faʻaaogaina e avea o se tile i foliga o se tile. Suʻeina o modes e faia i le fesuiaʻiina o leitio. E pei o le faʻataʻitaʻiga na faʻatalanoaina muamua, e mafai foi ona e faʻaaogaina le tagata e faʻafeiloaʻi mo le suia o le loloto o lanu ma ata. A uma ona faʻamaeʻaina tulaga uma, pei o taimi uma, kiliki "Faasaoina" ma "Kuni Mata".

O le lelei o lenei metotia o loʻo i ai i le i ai o le tele o vaega faʻaopopo pe a suia le lanu "Taskbar" pe a faatusatusa i le meafaigaluega na fausia i totonu o Windows mo lenei faamoemoe. Aemaise lava, e mafai ona faʻaaogaina e avea o se ata pito i tua ma fetuunai le ata lafoia. Ae o loʻo i ai le tele o togi. Muamua lava, o le manaʻomia e faʻapipiʻi le komepiuta tuatusi, faʻapea foʻi ma le leai o se gagana faʻa-Rusia mai le polokalama. E le gata i lea, o lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina pe a mafai ona faʻamaonia le faʻamalama.

Metotia 2: Suiga lanu Paʻu Taskbar

O le isi tusi lona tolu o le a fesoasoani e suia le paolo "Taskbar" Windows 7, o le Taskbar Color Changer. A faʻaaogaina lenei talosaga, e tatau foi ona toe faʻaauau le ata manino o le Aero.

Faʻasolo le Suiga o le laiga Taskbar

  1. O lenei polokalama, e pei o le muamua, e le manaʻomia le faʻatulagaga. O le mea lea, i le taimi mulimuli, pe a uma ona e siiina le fale teu, teu ma tafe le faila faila o le Taskbar Color Changer. Le matala o le tusi talosaga. O lona atinaʻe e faigofie lava. Afai e te manao e suia le lanu o le laulau i soo se isi lava, nai lo se malulu malu, ona mafai loa lea ona e tuuina atu le filifiliga i le polokalama. Kiliki "Random". O se fua o le ata o loʻo i tafatafa o le ki. Ona e lolomiina lea "Faaaoga".

    Afai e te manaʻo e faʻamaonia se ata malulu, ona e kiliki lea i luga o le atigipusa i le atinaʻe Taserbar Color Changer, lea e faʻaalia ai le lanu o loʻo iai "Taskbar".

  2. O se faamalama ua leva ona masani ai i matou mai le polokalama talu ai. "Valivali". I le taimi nei, e mafai ona e filifilia vave se paolo mai le 48 sauniuni e ala i le kiliki i le pusa talafeagai ma le kiliki "Lelei".

    E mafai foʻi ona e faʻamalamalamaina se ata e sili atu i le kiliki "Faʻamatalaina le Lanu".

  3. Ua amata le fusi ole ala. Kiliki i le mea e fetaui ma le paolo o loʻo manaʻomia. A maeʻa lena, e tatau ona faʻaalia le lanu i totonu o se pusa eseese. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le ata lafoia i le lanu lanu, ia mafai ona le filifilia i taimi uma mai le fusi ole ala, ae ia i ai se filifiliga vave faʻaopoopo, ona kiliki lea "Faaopoopo i le seti". O le hue e aliali mai i totonu o se pusa i totonu o le pusa. "Lanu faaopoopo". A uma ona filifilia le aitema, kiliki "Lelei".
  4. A maeʻa lena, o le ata lafoia o le a faʻaalia i totonu o se atigipusa laʻititi i le faamalama autu o Taskbar Color Color Changer. Ina ia faʻaaogaina i le laulau, kiliki "Faaaoga".
  5. O le a filifilia le lanu filifilia.

O mea le lelei o lenei metotia e tutusa lelei lava ma le muamua: o le gagana Igilisi, le manaomia e download le polokalama tʻatolu, faʻapea foʻi ma le tulaga faʻamalosia mo le aofia ai o le faʻamalama malamalama. Ae o mea lelei e laʻititi, talu mai le faʻaaogaina o le Changer Color Colorer e le mafai ona e faʻaopoopoina ata e avea o se ata pito i lalo ma pulea le ata lafoia, aua e mafai ona faia i le auala muamua.

Metotia 3: Faʻaaoga meafaigaluega i totonu o le Windows

Ae sui lanu "Taskbar" E mafai foi ona e faʻaaogaina na o meafaigaluega i totonu o Windows e aunoa ma le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu. Ae peitai, e le o tagata uma e faaaogaina le Windows 7 o le a mafai ona faʻaaoga lenei filifiliga. O tagata e umia le faiga faavae (Home Basic) ma le uluai kopi (Starter) o le a le mafai ona faia lenei mea, talu ai e leai so latou vaega. "Faʻatinoga"manaomia e faatino le galuega maoti. O tagata e faʻaaogaina nei faʻavae OS faʻapitoa e mafai ona suia lanu "Taskbar" na o le faʻapipiʻiina o se tasi o na polokalame na talanoaina i luga. O le a tatou iloiloina le algorithm o gaioiga mo i latou e faʻaaogaina le Windows 7 versions, o loʻo i ai se vaega "Faʻatinoga".

  1. Alu i "Papamaa". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi, filifili "Faʻatinoga".
  2. O le faamalama mo le suia o le ata ma le leo i luga o le komepiuta e matala, ma na o le vaega patino. Kiliki i le pito i lalo. "Lanu mata".
  3. O se atigi mata e foliga tutusa lava ma le mea na tatou vaʻaia pe a tatou tilotilo i le polokalame Taskbar Color Effects. E leai se faʻataʻitaʻiga mo le ataata ma le filifilia o ata e pei o le talaaga, ae o le atinaʻe atoa o lenei faamalama o loʻo faia i le gagana o le faiga faʻaogaina lea e galue ai le tagata faigaluega, o lona uiga, i la tatou tulaga, i le gagana Rusia.

    O iinei e mafai ona e filifilia se tasi o sefulu laasaga masani e sefuluono. O le mafai ona filifili isi lanu ma ata, e pei ona i ai i polokalama o loʻo i luga, e le o avanoa ma le meafaigaluega faʻapitoa Windows. O le taimi lava na e kiliki ai i le atigi pusa talafeagai, teuteu faamalama ma "Taskbar" o le a vave faia i le paolo filifilia. Ae, afai e te alu ese mai le faamalama o le nofoaga e aunoa ma le faasaoina o suiga, o le a otometi ona toe foi i le laupepa muamua. I le faaopoopo atu, e ala i le siakiina poʻo le le siakiina o le atigipusa i tafatafa o "Faʻamaonia le Faʻamalamalamaina", e mafai e le tagata faʻaaogā ona mafai pe faʻamaonia le faʻamalama matala ma "Taskbar". Faʻasagaga o le uila "Uiga Lanu" Agavale po o le saʻo, e mafai ona e fetuunai le maualuga o le manino. Afai e te manaʻo e faia ni numera faaopoopo, ona kiliki lea o le faʻamatalaga "Faaali atu lanu lanu".

  4. O le tele o tulaga mamao ua tatala. O le mea lea, e ala i le faʻaaogaina o tagata taʻavale i le itu taumatau poʻo le agavale, e mafai ona e fetuunai le maualuga o le saturation, o le kululu ma le susulu. A maeʻa ona faia uma ia tulaga, ina ia mafai ona faʻafeiloaʻi suiga pe a maeʻa le faamalama, kiliki "Faasaoina Suiga".

    E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le meafaigaluega na fausia mo le suia o lanu lanu i nisi o taʻiala e maualalo ifo i polokalame o isi vaega e ala ile gafatia. Aemaise lava, e maua ai se lisi laʻititi laʻitiiti e filifili mai. Ae, i le taimi lava e tasi, i le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega, e te le manaʻomia le faʻapipiʻiina o soʻo se polokalama faʻaopoopo, o lona atinaʻe e faia i le gagana Rusia, ma e mafai ona suia le lanu, e le pei o filifiliga muamua, e oʻo lava i le faʻamalama o le faʻamalama ua tape.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le autu ile Windows 7

Lanu "Taskbar" i le Windows 7, e mafai ona e suia, e faʻaaoga ai polokalama faʻa-tolu, ma le faʻaaogaina o meafaigaluega i Windows. O le tele o avanoa e suia ai le polokalama e maua ai Taskbar Color Effects. O le mea sili ona leaga o galuega e faapea e mafai ona lelei le gaioiga pe a faʻaalia le faʻamalama o pupuni. O le meafaigaluega i totonu o Windows e leai se tapulaʻa, ae o lona gaioiga e sili atu ona leaga ma e le faatagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaofi se ata o se talaaga. I le faaopoopo atu, e le o lomiga uma o le Windows 7 o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa. I lenei tulaga, na pau le ala e suia ai le lanu "Taskbar" o loʻo totoe pea le faʻaogaina o le polokalama tʻatolu.