Aisea e le auina mai ai VKontakte savali

3ds Max - polokalama e faʻaaogaina mo le tele o galuega foafoa. Faatasi ai ma le fesoasoani o lea mea ua fatuina e pei o ata vaaia o mea faitino, ma ata tusi ma ata vitio. E le gata i lea, o le 3D Max e mafai ai ona e faia se ata e tolu-vaega o le toetoe lava o le faigata ma le tulaga o auiliiliga.

O le toʻatele o tagata tomai faapitoa e aofia i faʻataʻitaʻiga e tolu-tolu, faia faʻataʻitaʻiga saʻo o taavale. O se mea fiafia lenei, lea, i le ala, e mafai ona fesoasoani ia te oe i le faia o tupe. O loʻo faʻatautaia le fausia o faʻataʻitaʻiga i le va o tagata faʻataʻitaʻi ma kamupani pisinisi alamanuia.

I lenei tusiga o le a tatou faʻalauiloa le faagasologa o le faʻataʻitaʻiga o se taavale i le 3ds Max.

Faʻalogo i le lomiga fou o le 3ds Max

Car styling i le 3ds max

Sauniuniga o meafaitino mata

Faʻaaogaga Faʻamatalaga: Maʻa Ui i 3ds Max

Ua e filifilia po o le fea o taavale e te manao e faʻalelei. Ina ia mafai e lau faʻataʻitaʻiga ona i ai se tulaga maualuga tutusa ma le uluai, saili i luga o le Initaneti faʻamaumauga tonu o le vaʻaia taavale. E tusa ai ma i latou o le ae faʻaaogaina auiliiliga uma o le taavale. E le gata i lea, faʻasaʻo le tele o ata auiliili o le taavale e mafai ona faʻamaonia lau faʻataʻitaʻiga ma le punavai.

Sue 3ds Max ma seti ata e avea o se talaaga mo le simulation. Fausia se mea fou mo le faatonu faʻasino ma tuʻu se ata tusi e pei o se faʻasalalauga faʻasalalau. Tusi se ata o le Palama ma faʻaaoga se mea fou i ai.

Tausia le faʻasologa o le tele ma le tele o le ata. O le faʻataʻitaʻiga o mea e masani lava ona faia i luga o le fuataga 1: 1.

Tino faʻalelei

Pe a fatuina se tino o le taavale, o lau galuega autu o le faʻataʻitaʻiina lea o se moli faʻaauau e faʻaalia ai luga o le tino. E tatau ona e faʻataʻitaʻiina le afa poʻo le itu tauagavale o le tino. Ona faʻaaoga lea o le Symmetry Faʻamatalaga i lea mea ma o le a foliga tutusa uma afa o le taavale.

O le faia o le tino e sili ona faigofie e amata ai i fao uili. Ave le mea e faʻaaogā ai le uila ma tusi lea mea e fetaui ma le uili o le uili pito i luma. Suʻe le mea faitino i le Polyitable Polynesia, ona faʻaaoga lea o le "Insert" poloaiga e fatuina pito i totonu ma aveese faʻatele polygons. O mea e mafua ai e faʻafetaui ma le lima le ata. O le taunuuga e tatau ona galue, e pei ona i ai i le sikolasipi.

Aumai le fao i totonu o se mea se tasi e faʻaaoga ai le mea "Faʻapipiʻi" ma faʻafesoʻotaʻi foliga faʻafeagai ma le poloaiga "Bridge". Felafolafoai mataʻitusi e toe faʻafoʻi le geometry o le taavale. Ina ia puipuia ni mea mai le pau i fafo atu o latou vaʻaia, faʻaaoga le "Edge" taiala i le lisi o le faasologa o loʻo faʻataʻitaʻia.

Faʻaaogaina meafaigaluega "Fesoʻotaʻi" ma le "Faʻavaa vave" 'otiʻoti le faʻaoga ina ia faʻasaga ona foliga i le va o le faitotoa faitotoa, sills ma le ea.

Filifili pito pito i tua o le faasologa e maua ai ma kopiina i latou ao taofiofi le "Lisi" ki. o le mea lea, o le fausiaina o le tino o le taavale ua maua. Faʻasalalau pito ma pito o le faʻaoga i itu eseese, faia se fao, pulou, pusa ma le taualuga o le taavale. Manatu e fetaui ma le ata tusi. Faaaoga le suiga o le "Turbosmooth" e sulu ai le manoa.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o meafaigaluega o le faʻataʻitaʻiina o polygonal, vaega faʻapipiʻi palasitika, faʻataʻitaʻiga pito i tua, pupuni o le faitotoa, faʻamalo pipili ma grille.

A maeʻa ona saunia le tino, ona faʻavasega lea o le mafiafia i le "Shell" ma faʻatautaia le totonu i totonu ina ia le manino le taavale.

Ua faʻaaogaina faʻamalama taavale i le faʻaaogaina o le meafaigaluega Laini. O pito taula e tatau ona faʻapipiʻi faʻatasi ma pito o le tatala ma ia faʻaaoga le faʻamatala "Mata".

O se taunuuga o mea uma ua faia, e tatau ona liliu ese lenei tino e pei o lenei:

E sili atu i le faʻataʻitaʻiina o polygonal: Faʻafefea ona faʻaititia le numera o polygons i le 3ds Max

Lisi o le malamalama

O le fausiaina o moli e aofia ai vaega e tolu - faʻataʻitaʻiga, tuusaʻo, masini e moli ai, le malamalama o le susulu ma lona vaega i totonu. Faʻaaogaina ata ma ata o taavale, faia moli e faʻaaoga ai le "Editable Poly" i luga o le faavae o le paʻu.

O le pito i luga o le ulutala ua faia i le faʻaaogaina o le meafaigaluega "Paʻepaʻe", na liua i se faʻaoga. Faʻasese le faʻaoga ma le meafaigaluega Tuʻu ma faʻagasolo ia mata ina ia latou fausia ai luga. Faʻapena foi ona fausia le pito i totonu o le ulu ulu.

Uili o le uili

E mafai ona faʻapipiʻi le uili mai le pu. Ua faia i luga o le faavae o le paʻu. Tofi atu i ai le numera o foliga 40 ma liliu mai i se masini mata. O tali o le uili o le a faʻataʻitaʻiina mai polygons e fai ai le ulu o le tane. Faʻaaoga le "Extrude" le tulafono e faʻagasolo ai vaega i totonu ole pu.

A maea le fatuina o le manh, tuʻu se suiga i le "Turbosmooth" i le mea. E faʻapea foʻi, ia faia le totonugalemu o le taavale faʻatasi ma le faʻapipiʻi.

O le paʻu o se uili e faia i se faʻataʻitaʻiga ma se pu. Muamua, e tatau foi ona e faia se paʻu, ae na o le valu vaega o le a lava iinei. I le faʻaaogaina o le "Insert", ia faia se mea i totonu o le paʻu ma ia faʻaigoaina "Turbosmooth". Tuʻu tonu i luga o le pu.

Mo le sili atu mea moni, faʻatusatusa le faʻaogaina o le masini i totonu o le uili. I le faitalia, e mafai ona e fatuina se taavale i totonu, o ona elemene o le a mafai ona vaaia e ala i faamalama.

I le faaiuga

I le tele o le tasi tusiga e faigata tele ona faʻamatalaina le faiga faigata o le faʻataʻitaʻiina o polygonal o se taavale, o le mea lea i le faaiuga tatou te tuʻuina atu ni mataupu faavae lautele mo le fatuina o se auto ma ona elemene.

1. Faʻaopopo taimi uma latalata ile pito i lalo o le elemene ina ia faʻaititia le geomeri ona o le faʻamamaina.

2. I mea faitino e faʻamalieina, aua le faatagaina polygons ma le lima poʻo le sili atu foʻi mea. Tolu ma le fa-polygons e lelei le faʻalelei.

3. Pulea numera o manatu. Pe a fufulu i latou, faʻaaoga le "Weld" poloaiga e tuʻufaʻatasia ai.

4. O mea maʻaleʻale ua vaevaeina i ni vaega ma faʻataʻitaʻi eseese.

5. A oʻo i le mea o loʻo gaoioi ai ile pito i luga, faʻaaoga le guide Edge.

Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Software mo 3D-faʻaleleiina

O le mea lea, i tulaga lautele o le faagasologa o le faʻataʻitaʻiga o se taavale. Amata galue i totonu, ma o le ae iloa ai le manaia o lenei galuega.