Matou te foia le faafitauli i faʻamaʻi i luga o le komepiuta komepiuta

Mo nisi faamoemoega, o ata o se tele tele e manaʻomia. O le faʻatautaiga oi latou o le a le o se faʻafitauli pe afai e te faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa e faʻatino ai lenei galuega. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina le polokalame Easy Image Modifier, lea e fesoasoani ai i tagata e faʻaaoga vave le tele o ata.

Amata

O le au atinaʻe o Easy Image Modifier na tausia se faʻatautaia laitiiti lea e tatau ona fesoasoani i tagata suʻesuʻe e fuafua pe faapefea ona galulue i le polokalama. O le faamalama o loʻo i ai faʻamatalaga e aliali mai pe ae amata muamua, ma o loʻo i ai se faʻamatalaga o nisi o galuega faavae e te mautinoa e galulue ai. Afai e te leʻi faʻaaogaina ia ituaiga masini, ia mautinoa e faitau lenei faʻamatalaga.

Lisi faila

E tasi le pepa ma se faʻailoga e iai ata e avanoa mo le siiina. I le isi, o le tagata faʻaaoga o loʻo faʻaalia se lisi o ata uma na ia faʻapipiʻiina. E mafai ona taofiofia e ala i le tape pe faʻaaogaina faila. O le a faʻatautaia tonu i le faasologa o loʻo lisiina ai i latou. E tatau ona e kiliki i se ata patino ina ia aliali i le itu taumatau.

Fusi

E manaʻomia lou faʻaogaina o lenei galuega pe'ā e manaʻomia nisi tulaga mo le faʻatulagaina o ata. E tatau ona e filifilia ni vaega patino, ma afai e maua e le polokalama ia le itiiti ifo ma le tasi oi latou i le faila, o le a le faʻaaogaina. O lenei tulaga e matua faigofie lava aʻo faʻataʻitaʻia se fafautusi faatasi ai ma ata.

Faaopopo le suavai

Afai e te manaʻomia le puipuia o le ata e ala i le puletaofia poʻo le faʻamaonia o soʻo se tusitusiga, e mafai ona e faʻaogaina le galuega e faʻaopopo ai se fuʻa. Muamua e te manaʻomia le lolomiina o le tusiga, ona filifili lea o le vai papatiso, lona tele ma taʻu mai le nofoaga saʻo o le faʻailoga i luga o le ata.

I le vaega teuteuina o loʻo i ai foi tulaga faʻapitoa mo ia polokalama - faʻafouina, faʻaopoopoina o mea e teu, sui ma faʻamalo se ata.

Faasaoina

I lenei laupepa, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili se faila fou faila, faatulaga se nofoaga e teu ai ma faʻagaoioia le galuega o le sui o ata muamua ma mea fou. Afai e te le iloa pe faʻapefea ona galue se faʻatulagaga patino, ona faʻalogo lea i faʻamatalaga mai le atinaʻe, lea e masani lava i lalo o taʻitasi taʻitasi.

Mamanu

O lenei mea o le a aoga ia i latou o le a masani ona faʻaaogaina lenei polokalama. E mafai ona e fatuina ou lava avanoa, e tusa ai ma le mea e mafai ona e suia ai ata i soo se taimi. E na ona e filifili e filifili le mea e tatau ai i se taimi se tasi ma teu ai, ina ia mafai ai ona e filifili se mamanu ua saunia.

Faagasologa

O lenei faagasologa e vave tele, ae e tatau ona e gauai atu i le numera o faila i le pusa. I soo se taimi, e mafai ona faʻavevesi pe taofi le gaioiga. O le igoa o le ata o loʻo faʻatinoina i le taimi nei o loʻo faʻaalia i le pito i luga, ma o le tulaga o le faagasologa e maualuga atu.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Se tele o avanoa;
  • Faʻatuina o mamanu.

Faʻafitauli

I le taimi o suʻega, Easy Image Modifier, e leai ni mea leaga na maua.

O i latou o loʻo masani ona faʻasaʻo ata, o lenei polokalame o le a aoga tele. E faʻatagaina ai oe e vave faʻafetaui mea uma talafeagai ma auina atu ata i le gaioiga. O le faʻaaogaina o filters o le a fesoasoani e faʻavasega ese faila le talafeagai mai faila, o lea e tatau ai ona lelei mea uma ma aunoa ma le faʻailoga.

Faʻafeʻaveaʻi le Faʻamatalaga Faʻamatalaga faigofie mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafou le ata HP Image Ata Photo Acronis True Image Qualcomm Flash Image Loader (QFIL)

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Easy Image Modificative o se polokalama e leai se totogi o loʻo taulaʻi lana galuega i le faʻataʻitaʻia o vaega eseese o ata. O le mafai ona galue ma faʻamaumauga atoa o le a fesoasoani e vave faʻavaveina le gaosiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: InspireSoft
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 4.8