SunVox 1.9.3

Ina ia fatuina se laau o le aiga, na o oe e manaʻomia le aʻoaʻoina o faʻamatalaga faavae, aoina faʻamaumauga ma faʻatumu pepa. Tuu le totoe o le galuega i le Laau o le Ola. O le a faʻasaoina, faʻavasega ma faʻaogaina faʻamatalaga talafeagai uma, fatuina o lau laau o le aiga. E oo lava i tagata e le o malamalama i le poto masani o le a mafai ona faʻaaogaina le polokalama, talu ai o mea uma lava e faia mo le faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Tagata foafoa

O le vaega taua lea o le galuega i luga o le poloketi. Filifili le itupa manaʻomia ma faʻagasolo e faʻatumu le faʻamatalaga. Faʻatoa ulufale i faʻamaumauga talafeagai i laina ina ia mafai ai e le polokalama ona galulue faatasi ma i latou. O le mea lea, e amata i le tagata e toatasi, e mafai foi ona e faaumaina fanau a ana fanau a fanau, e faʻalagolago i le maua o faʻamatalaga.

Afai e tele le laau, ona faigofie lea ona maua se tagata patino e ala i le lisi ma tagata uma. E fatuina le otometi, ma e mafai ona e faʻasaʻoina, faʻaopoopo ma faʻasolo faʻamaumauga.

O faʻamatalaga uma e tusia e faʻaalia i se isi faamalama o tagata taitoatasi o le aiga. O lo oi ai iina mo le lolomiina, faasaoina ma le faasaʻoina. E foliga tutusa ma se kata ma uiga uma o le tagata. E faigofie tele ona faʻaaoga pe a manaʻomia le suʻesuʻeina o se tagata faapitoa.

Faia o se laau

A uma ona faʻatumu pepa, e mafai ona e alu i le mamanu o le kata. Aʻo le i faia, ia faʻalogo i le mea "Faʻatonu"I le uma, o loʻo i ai le avanoa e faʻaogaina ai le tele o mea faʻapitoa, faʻapitoa ma mea faitino, lea o le a tulaga ese ma manino ai lau galuega mo tagata uma. O le vaaiga o le laau, o le tagata e faʻaali ma faʻaliliu mea e suia.

O le isi mea e mafai ona e vaʻai i se faʻafanua o loʻo fusia uma ai tagata uma. I le kilikiina i luga o se tasi oi latou, o le ae vave alu i le faamalama auiliiliga. O le laau e mafai ona le faatapulaaina, e faalagolago uma i le maua o faamatalaga i tupulaga. O tulaga o lenei faamalama o loo i le itu tauagavale, i le nofoaga e tasi ma auina atu e lolomi.

Lologa lolomi

O iinei e mafai ona e faʻasolo le faatulagaga o le itulau, fetuunai le talaaga ma le fua. O le laulau ma le laau atoa e avanoa mo le lomiga, tau lava o le gauai faapitoa i ona tulaga ina ia talafeagai uma auiliiliga.

Mea na tutupu

E faavae i luga o aso na tuʻuina atu mai pepa ma itulau o tagata, o le laulau e faia ma mea e tutupu, pe a faʻatusatusa uma aso taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e siaki ma vaʻaia aso fanau poʻo maliu. O le polokalame lava ia e faʻapipiʻi ma auina atu faʻamatalaga talafeagai uma i totonu o faamalama talafeagai.

Nofoaga

Iloa le mea na fanau ai lou tamamatua? Ma atonu o le nofoaga o le faaipoipo a matua? Ona maka lea o nei nofoaga i luga o le faafanua, ma e mafai foi ona faapipiiina se faamatalaga o lenei nofoaga, mo se faataitaiga, faaopoopo auiliiliga, lafoina ata. E le gata i lea, e mafai ona e faʻapipiʻi pepa eseese poʻo le tuʻuina o sootaga i nofoaga.

Faaopoopo le agalelei

O lenei tulaga o le a aoga ia i latou o loʻo taʻitaʻia le fatu o le aiga e oʻo lava i le taimi na i ai. O iinei e mafai ona e faaopoopo i ai igoa o aiga, ma o le a otometi lava ona tofia i tagata taitoatasi o le aiga. I le faʻaopoopoga i faʻamaumauga uma o faʻamaumauga o faʻamaonia le i ai o le ituaiga, ma faʻamatalaga.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • O loʻo i ai se faʻatulagaga talafeagai ma le faʻavasegaina o faʻamatalaga;
  • E faigofie ma faigofie le faʻaoga.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O lenei polokalama o le a aoga ia i latou e naunau tele i le tausia oa latou lava gafa. E mafai ona manaia ma manaia le aʻoaʻoina o faʻamatalaga o se ituaiga o tala. Ma o le Laau o le Ola o le a fesoasoani ia te oe e teu ai faamatalaga na maua, faatulaga lelei ma tuuina atu faamatalaga talafeagai i soo se taimi.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le Laʻau o le Ola

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

GenoPro Fausia se gafa i Photoshop Faʻamaufaʻatasi Fuga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Afai e te manaʻomia le teuina o faʻamatalaga e uiga i lou talafaasolo- pito o aiga, fatuina se laau o le aiga, faatulaga faamatalaga, ona fesoasoani lea o le Laau o le Ola polokalama ua fuafuaina mo lenei mea.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Gafa
Tau: $ 15
Toa: 14 MB
Gagana: Rusia
Version: 5