Faʻaaogaina VKontakte faʻatasi ma le faʻaopoopoga o VKLife

O nisi taimi ao galue ai ma le MS Word o loʻo i ai se manaʻoga e le gata ina faʻaopoopo se ata poʻo nisi ata i se pepa, ae ia tuʻuina atu foi i le tasi. Ae paga lea, o mea faigaluega mo le galulue faatasi ma ata i totonu o lenei polokalama e le o faʻatinoina ma tatou te manaʻo ai. O le mea moni, o le Afioga muamua ma sili ona taua o se faila o tusitusiga, e le o se faʻataʻitaʻi ata, ae o le a manaia le tuufaatasia o ata e lua i le na o le tosoina.

Lesona: Faʻafefea ona ufiufi le upu i luga o le ata

Ina ia mafai ona sili atu se ata i luga o se ata i le Upu, e tatau ona e faia ni numera faigofie faigofie, lea o le a tatou faamatalaina i lalo.

1. Afai e te le i faʻaopopoina ata i le pepa e te manaʻo e tuʻuina atu e le tasi i le isi, ia faia lenei mea e faʻaaoga ai a matou faatonuga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaofi se ata i le Upu

2. Faalua faalua i luga o le ata e tatau ona i ai i luma (i la tatou faataitaiga o le a avea ma se ata laitiiti, le logo o le Lumpics site).

3. I le matala tatala "Faatulaga" kiliki le faamau "Faʻamatalaga o Faʻamau".

4. I le lisi o mea e faʻavaivai, filifili se filifiliga. "Aʻo leʻi i ai le tusiga".

5. Ave le ata lenei i le tasi e tatau ona i tua. Ina ia faia lenei mea, ia na o le kiliki i le itu taumatau o le kuki i luga o le ata ma ave i le mea saʻo.

Mo nisi mea faigofie, matou te fautuaina le faia o le ata lona lua (o loʻo i tua) o manipulations o loʻo faʻamatalaina i parakalafa o loʻo i luga. 2 ma 3, e naʻo le lisi o le ki "Faʻamatalaga o Faʻamau" e tatau ona e filifili se filifiliga "I tua atu o le tusiga".

Afai e te manaʻo i ata e lua e tuʻu e le tasi le isi ina ia faʻaopoopoina e le gata i le vaai, ae faʻapitoa foi i le faaletino, e tatau ona e faʻavaeina. A maeʻa lena, o le a avea i latou ma se tasi se tasi, o lona uiga, o gaioiga uma e te faia i se taimi mulimuli ane i luga o ata (faʻataʻitaʻiga, gaoioi, toe faʻafouina) o le a faia vave mo ata e lua e faʻaputuina. E mafai ona e faitau pe faapefea ona faʻapipiʻi mea i la matou tusiga.

Lesona: E faapefea ona faʻapipiʻi mea i le Upu

O mea uma lava, mai lenei tamai tusiga na e aʻoaʻoina ai le auala vave ma le faigofie e tuʻuina ai se ata se tasi i luga o le isi i totonu o le Microsoft Word.