Fale 3D 3.2

Fale 3D o se polokalama e leai se totogi ua mamanuina mo tagata e mananao e mamanuina o latou lava fale, ae leai ni tomai faʻapitoa faʻapitoa e fatuina ai pepa o galuega. O loʻo faʻatulagaina e le atiae lana oloa mo i latou e fuafua e fau se fale ma e le manaʻo e faʻaalu le taimi e suʻesuʻe ai le polokalama.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Polokalame o le House 3D, o le faagasologa o le fatuina o lau fale malulu e tatau ona malie ma i le taimi e tasi vave. O le faagasologa muamua o le siiina mai ma le faʻapipiʻiina, o le gagana faʻa-Russian-gagana uma - o nei mea uma o le a fesoasoani ia te oe e amata faʻataʻitaʻi lau miti i le fale e aunoa ma le fausiaina. O le polokalame e faʻavae i luga o tekinolosi o le fatuina o se faʻataʻitaʻiga e tolu-vaega o le fale, lea o le a mafai ai, e avea ma se taunuuga, le iloiloga o le fofo-spatial solution, le fua ma le faʻatusatusaina o nofoaga ma fale, faʻapea foʻi ma le faʻamalosi o le avanoa.

O le a le faʻatinoga o loʻo ofoina atu e le polokalame mo le faʻatulagaina o fale?

Fausiaina o le fola o le fola

Fausiaina o puipui i le 3D Fale e amata i le faamau o le fola o le fale, kiliki i luga lea e tatala ai le faamalama o le fola o le fale. O se faʻamoemoega e leʻi faʻamoemoeina, ae e le afaina ai faʻafitauli faapitoa. A o lei tosoina le puipui, o latou tulaga faataatia ua faatulagaina: o le mafiafia, mapu, maualuga, maualuga le maualuga. O le va i le va o le taula o le puipui e fatuina aunoa.

O le fofo manuia - e mafai ona siitia puipui o le puipui o loʻo fausia, aʻo faʻaupu pea le pa puipui.

I le faʻasologa faʻataʻitaʻi i luga o le puipui, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻamalama, faitotoa, avanoa. E mafai ona faia lenei mea i le faamalama o le ata ma i le faamalama ata 3D.

O loʻo i ai le avanoa e faʻaopopo ai faasitepu i le galuega faatino. Louners e mafai ona saʻo ma vili. Aʻo le i tuʻuina o latou faʻamaufaʻailoga ua setiina.

I le faaopoopo atu i elemene faavae faavae, e mafai foi ona e faaopoopo i ai koluma, laupapa faavae laupapa, ata tusi i le fuafuaga.

Vaʻaia ata faʻatatau tolu

O le ata 3D i le Fale 3D e mafai ona vaʻaia uma i vaʻaiga faʻasalalauga ma i se vaaiga. O le vaaiga i le siosiomaga e mafai ona faʻasalaina, faʻalauteleina, faʻapipiʻi se metotia poʻo se lanu faʻaaliga.

Faaopopo le taualuga

I totonu o le Maota o le 3D, e tele auala e fausia ai taualuga: gable, chetyrekhskatnaya, mnogoskatnaya ma le gaosia faʻapitoa o le taualuga i autafa o le ala. O loʻo iai faʻasologa o nofoa i luma o le fausiaina.

Faʻasalaga Tusitusiga

O tulaga manaʻomia taʻitasi e mafai ona tuʻuina atu i lona lava ituaiga. O le fale 3D o loʻo i ai se potutusi sili ona lautele o lanu, o loʻo faʻatulagaina e ala i ituaiga o meafaitino.

Faaopoopo meafale

Mo se faʻalauiloa atili ma le tamaoaiga o le galuega, o le polokalama 3D House allows you to add elemene e pei o nofoaafi, meafale umukuka, faʻapea ma ata e tolu-tolu na sii mai le Initaneti.

Mea e gaosia

E le lava le tele o le fale 3D, e matua tele lava lona aoga mo ata e lua. O le polokalama e faʻaaogaina meafaigaluega mo le fausiaina o pene Bezier, laina laina, auala eseese mo le fausiaina o arcs ma isi ituaiga o curvilinear. O laina ma laina o laina tusi e mafai foi ona faʻataʻitaʻia;

E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le legendary 3ds Max, i le House 3D, o loʻo i ai le avanoa e faʻafetaui ai mea faitino, fatuina o mea faʻapitoa, faʻapipiʻiina, faʻapea foʻi ma le suiga, faʻataʻitaʻiga ma le felauaiga.
Faatasi ai ma avanoa uma o ata e lua, o loʻo i ai masalosaloga o nei mea faigaluega o le a aoga tele i le tagata faʻaaogaina.

O lea na matou iloiloina otooto ai le polokalama 3D House, o le a se mea e mafai ona matou fai atu i le faaiuga?

Dignity House 3D

- O le polokalama e tufatufaina atoa e aunoa ma se totogi, aʻo iai se atinaʻe gagana Lusia
- Faʻafetaui le teuteuina o puipui i le fuafuaga
- Faʻataʻitaʻiga tele o ata e lua
- Malosiaga e faʻasolo ai elemene fale i se faamalama tolu

Faʻafitauli o le Fale 3D

- Faʻasalaga le masani ai
- Toa laiti ata faʻataʻitaʻiga ma ata faʻatulafonoina
- Illogical algorithm mo le faʻaumatia o mea ma faʻanoanoa galuega
- Faʻasalaga o le filifiliga o le galuega

Download Fale 3D mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Aiga lelei 3d Real Time Architect Architect FloorPlan 3D KOMPAS-3D

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Fale 3D o se polokalama e leai se totogi mo le fuafuaina ma le teuteuina o fale ma fale mautotogi. O le a fesoasoani i le saunia o fale mo le toe faʻaleleia poʻo le toe faʻaleleia.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Fale-3D
Tau: Faʻatau
Toa: 41 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.2