Fausia o QR code online

QR codes faʻaaogaina lautele i aso nei. O loʻo tuʻuina i luga o maafaamanatu, oloa, taavale, o nisi taimi latou te fuafuaina ai faʻaiʻuga a le ARG, lea e manaʻomia e tagata faʻapitoa e suʻe ai tulafono laiti faʻasalalau i luga o le aai ma saili le auala i pine nei. Afai e te manaʻo e faʻatulaga se mea tutusa mo au uo, aiga ma uo, pe na o le auina atu o se feau, matou te tuʻuina atu ia te oe auala e fa e faʻavave ai le QR i le initaneti.

Nofoaga mo le fatuina o QR code online

Faatasi ai ma le faateleina o le taʻutaʻua o QR code i luga o le Initaneti, o le tele o auaunaga i le initaneti mo le fatuina o ata ma nei paʻu na faʻaalia foi ile luga o le Initaneti. Lalo o nofoaga nei e fa e mafai ona fesoasoani ia te oe i ni nai minute e fatu ai lau lava QR code mo soʻo se manaʻoga.

Metotia 1: Ata

O loʻo faʻamanuiaina atoatoa le 'upega tafaʻilagi i le fatuina o QR code mo faʻalapotopotoga eseese, ae e manaia aua e mafai e se tagata faʻapitoa ona faia o latou lava ata e aunoa ma se totogi. E i ai ni nai galuega, mai le fatuina o se QR faigofie i se igoa e nafa ma le tusiaina o savali i luga o fesoʻotaʻiga lautele e pei o le Facebook ma le Twitter.

Alu i le Ipu

Ina ia fatuina se QR code, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesuiaiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, o le a e manaʻomia:

  1. Filifili le ituaiga numera o le tului e ala i le kiliki i luga o soʻo se tasi oi latou i le kuluma taumatau.
  2. Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le fesoʻotaʻiga manaʻomia i le faʻalauiloaina.
  3. Faasolo le faamau "Maua QR code"e matamata ai i le taunuuga o le fausiaina.
  4. O le iʻuga o le a tatala i se faamalama fou, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia au lava faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, suia le lanu pe faʻapipiʻi le logo o lau 'upega tafaʻilagi.
  5. Ina ia siiina le code i lau masini, kiliki le ki. "Download"e ala i le filifilia muamua o le ituaiga o foliga ma lona tele.

Metotia 2: QR-Code Generator

O lenei auaunaga i luga o le initaneti e tutusa lava le numera o galuega e pei o le saite muamua, ae o loʻo i ai se mea le lelei tele - o faʻaopoopoga faʻaopoopoga e pei o le faʻailoga logo ma le fatuina o se QR Code faʻamalosia e mafai ona maua pe a maeʻa le resitalaina. Afai e te manaʻomia le igoa sili ona masani ai e aunoa ma le "suamalie," ona lelei lea mo nei faʻamoemoega.

Alu i QR Code Generator

Ina ia faia sau lava QR code i lenei auaunaga, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Kiliki i luga o soʻo se ituaiga o QR-code e te fiafia iai i le laulau i luga.
  2. Ulufale i totonu o le fomu i lalo o se fesoʻotaʻiga i luga o lau 'upega tafaʻilagi poʻo le faʻamatalaga e te manaʻo e faʻapipiʻi i le QR code.
  3. Faasolo le faamau "Fausia QR Code"ina ia mafai ai e le saite ona fausia se ata.
  4. I le taumatau o le kulupu autu o le a e vaʻai i le mea na tupu. Ina ia siiina i lau masini, kiliki le ki. Tataloe ala i le filifilia o le faʻalauteleina o le faila.

Metotia 3: Talitonuga i lenei Hua

O le Trustthisproduct site sa faia na o le faʻavaeina ma faʻamatalaina pe aisea e tatau ai ona faʻaaogaina QR codes i aso uma ma pe faʻapefea ona faʻaogaina. O loʻo i ai se mamanu sili atu, e faʻatusatusa i tuatusi saite muamua, ma mafai ai ona e fatuina uma tulafono laiti ma tulafono faʻalauiloa, lea e le masalomia lona aoga.

Alu i le Faatuatuaina o lenei Hua

Ina ia fatuina se QR code i luga o le nofoaga na tuʻuina atu, o le a e manaʻomia:

  1. Filifili le ituaiga o ituaiga e manaʻomia ma kiliki le ki. "Atinaʻe Tupulaga".
  2. Kiliki i le ituaiga igoa e te fiafia i ai ma alu i le isi aitema.
  3. Faʻasoa faamatalaga e te manaʻomia i le fomu ua tuʻuina atu i lalo, ia mautinoa e faʻaofi le http poʻo le https protocol i luma o le tusitusiga fesoʻotai.
  4. Kiliki le ki "Suiga i QR Code Styling"e suia lau QR code e faʻaaoga ai le faila o le fale.
  5. I le faʻaulu QR code e mafai ona e faʻapipiʻiina e pei ona e manaʻo i ai e mafai ona e vaʻaia le ata o loʻo faia.
  6. Ina ia sii mai le ata na faia i lau masini, kiliki le ki. "Download QR code".

Metotia 4: ForQRCode

I le i ai o se mamanu faigofie ma faigofie, o lenei auaunaga i luga o le initaneti ua sili atu ona aoga galuega mo le fatuina o ituaiga ituaiga QR, pe a faatusatusa i isi nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, fatuina o se fesoʻotaʻiga i se Wi-Fi, totogi ma PayPal, ma isi. Naʻo le toe foʻi mai o lenei 'upega tafaʻilagi o le atoa lea i le Igilisi, ae e faigofie ona malamalama i le faʻaoga.

Alu i le ForQRCode

  1. Filifili le ituaiga o igoa e te fiafia i ai e te manaʻo e gaosia.
  2. I totonu o le pepa o faamatalaga, ulu i lau tusitusiga.
  3. I luga, e mafai ona e faʻatagaina lau code i ni auala eseese, e pei o le siiina mai o se logo mai lau komepiuta poʻo le filifilia o se tasi o faʻamaufaʻailoga. E le mafai ona gaoioi le logo ma le foliga atonu e le foliga manaia, ae o lenei mea e mafai ai ona e faitau faʻamatalaga faʻamaonia e aunoa ma se mea sese.
  4. Ina ia faia, e tatau ona kiliki le ki. "Generate QR-code" i totonu o le laulau i le itu taumatau, o fea e mafai ai ona e vaʻaia le ata na gaosia.
  5. Ina ia sii mai le ata na faia, kiliki i luga o se tasi o kulupu tuʻufaʻatasia, ma o le QR code o le a sii mai i lau komepiuta ma lenei faʻaopoopoga.

Vaʻai foi: Faʻamatalaga i le initaneti o QR code

O le fatuina o se QR atonu na foliga mai o se galuega faigata i nai tausaga talu ai ma e na o nisi tagata tomai faapitoa e mafai ona faia. Faatasi ai ma nei auaunaga i luga o le initaneti, o le faʻavaeina o ata ma au faʻamatalaga o le a faigofie ma manino, faʻapea foʻi ma le matagofie, pe afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻia le faʻamaumauga masani QR.