Faʻafitauli i le Windows 7 faʻafouina mataupu faʻapipiʻi

O le faʻaleleia o le faiga i le setete o loʻo i ai nei, o se itu taua i lona sao ma le saogalemu. Mafaufau i mafuaaga mo faafitauli e ono tulai mai ma le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma auala e foia ai.

Faʻasalalau

O mafuaʻaga e le maua ai i luga o le PC ni faʻamatalaga e le mafai ona faʻaaoga pe faʻapipiʻiina e le tagata lava ia ia tulaga, e taofia ai le faʻafouina o le tino. Mafaufau i ituaiga uma o filifiliga mo lenei faafitauli ma ona fofo, e amata i mataupu pito sili ona faigofie ma faaiu i ni faaletonu faigata.

Mafuaaga 1: Faʻasalaga le faʻaalia i le Windows Update

O le māfuaaga faigofie e le faʻapipiʻiina ai poʻo fou fou i le Windows 7 o le faʻagata lea i lenei uiga Windows Update. I le masani ai, afai e manaʻo le tagata faʻaoga e masani le OS, ona tatau loa lea o lenei mea.

  1. Afai o le gafatia e faʻafouina ua le atoatoa i le auala lenei, o le a faʻaalia le ata i totonu o le fata. "Nofoaga lagolago" i le tulaga o se fuʻa, lata ane lea o le ai ai se koluse paʻepaʻe e tusia i se liʻo mumu. Kiliki lenei ata. O se tamai faamalama o le a aliali mai. I totonu, kiliki le igoa "Suia o Faʻamaumauga a le Windows Update".
  2. O le a tatalaina se faamalama mo le filifilia o laina. Windows Update. Ina ia foia le faafitauli, ia kiliki i luga "Faʻamau faʻafouina faʻafouina".

Ae mo nisi mafuaaga, e tusa lava pe ua tape le galuega, o le upega o loo i luga e le mafai ona i totonu o le fata. Ona i ai lea o se isi auala e foia ai le faafitauli.

  1. Faasolo i lalo "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Kiliki "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le faamalama e aliali, kiliki "Faʻamamaina pe le gafatia faʻaleleia faʻamatalaga faʻafouina".

    E mafai foi ona e sau iina e ala i le ulufale atu i le poloaiga ile faamalama Taumafai. Mo le toatele, o lenei auala e foliga vave ma sili atu ona talafeagai. Talosaga Manumalo + R. O le a aliali Taumafai. Ulufale:

    wuapp

    Faasolo i lalo "Lelei".

  4. O le a tatalaina Faʻafou le Nofoaga. I le itu, kiliki "Faʻatulagaina o Tuataʻega".
  5. Faatasi ai ma se tasi o filifiliga e lua o loo faamatalaina i luga, o le a foliga mai se faamalama e filifilia le auala mo le faapipiiina o vaega fou. Afai i totonu o le fanua "Faʻamaumauga Taua" seti filifiliga "Aua nei siaki mo ni faʻafouga"ona o le mafuaaga lea e le faʻafou ai le faiga. Ona le gata ina faʻapipiʻiina vaega, ae e le maua foi pe suʻeina.
  6. E tatau ona e kiliki i lenei vaega. O le lisi o auala e fa o le a tatalaina. E fautuaina e seti le parakalafa "Faʻamau faʻafouina faʻafouina". Pe a filifilia ni metotia "Suʻe mo faʻamatalaga ..." poʻo "Faʻafou faʻamaumauga ..." e tatau i le tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi ma le lima.
  7. I le lava faamalama e tasi, e tatau ona e mautinoa o siaki uma e siaki i luma o mea uma. Faasolo i lalo "Lelei".

Lesona: Faʻafefea ona faʻaalia le faʻafouina otometi i le Windows 7

Mafuaʻaga 2: taofi le tautua

O le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo suʻesuʻeina atonu o le faʻaaogaina lea o le auaunaga e tutusa. E mafai ona tupu lenei mea, a le o le momotuina ma le lima mai se tasi o tagata e faʻaaogaina, poʻo le le manuia o le polokalama. E tatau ona mafai ai.

  1. Faasolo i lalo "Amata". Kiliki "Lisi Pulea".
  2. Kiliki "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. Saini "Pulega".
  4. O le lisi lautele lea o mea aoga. Kiliki "Auaunaga".

    I totonu Pule o Auaunaga E mafai ona e maua i se isi auala. Ina ia faia lenei mea, valaau Taumafai (Manumalo + R) ma ulufale mai:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  5. O se faamalama e aliali mai "Auaunaga". Kiliki i le igoa o le igoa. "Igoa"e lisi ai auaunaga i le faasologa o le pi faitau. Suʻe le igoa "Faʻafouina faʻafouga". Faailoga. Afai i totonu o le fanua "Tulaga" e le aoga le taua "Galuega", o lona uiga e le atoatoa le tautua. I lenei tulaga, pe afai o le fanua Ala amata seti i soo se tau aoga sei vagana "Faʻafitauliina", e mafai ona e amataina le auaunaga i lou na o le kilikiina o le faʻamatalaga "Tamoe" i le itu tauagavale o le faamalama.

    Afai i totonu o le fanua Ala amata o loʻo i ai se palota "Faʻafitauliina", ona o le auala luga e amata ai le tautua e le aoga, ona o le tusiga "Tamoe" o le a le o iai i le nofoaga saʻo.

    Afai i totonu o le fanua Ala amata filifiliga faʻapipiʻi "Tusi"ioe, e mafai ona e faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o le metotia faʻaalia i luga, ae o taimi uma e te amata ai le komepiuta, e tatau ona e faia ma le lima, e le lava.

  6. O lea la, i mataupu i totonu o le fanua Ala amata seti i "Faʻafitauliina" poʻo "Tusi", faalua ona kiliki i le igoa o le tautua ma le faamaumatau agavale.
  7. O le faamalama o meatotino ua aliali mai. Kiliki i le vaega Ala amata.
  8. I le lisi e amata, filifili "Aunoa (tolopoina le lafoaʻiga)".
  9. Ona kiliki lea "Tamoe" ma "Lelei".

    Ae i nisi tulaga o le ki "Tamoe" atonu e le toaga. E tupu lenei mea i totonu o le fanua Ala amata o le tau muamua o le "Faʻafitauliina". Seti le paramita i lenei tulaga. "Aunoa (tolopoina le lafoaʻiga)" ma lolomiina "Lelei".

  10. Matou te toe foi i Pule o Auaunaga. Faʻamalamalama le igoa o le tautua ma le lomitusi "Tamoe".
  11. O le a mafai ona mafai. I le taimi nei i luma o le igoa o le tautua i le fanua "Tulaga" ma Ala amata tau e tatau ona faʻaalia e tusa ai "Galuega" ma "Aunoa".

Mafuaaga 3: faafitauli i le auaunaga

Ae o loʻo i ai se tulaga pe a foliga mai o loʻo taufetuli le auaunaga, ae, e ui i lea, e le lelei le galue. O le mea moni, e matua faigata lava ona faʻamaonia e moni lenei mea, ae afai o auala masani e mafai ai ona faʻatonuina le galuega, ona matou faia lea o togafiti nei.

  1. Alu i Pule o Auaunaga. Faʻamalamalama "Faʻafouina faʻafouga". Kiliki "Taofi le tautua".
  2. O lea e tatau ona e alu i le lisi "Tuuina atu o Faamaumauga"e tape uma faʻamaumauga oi ai. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le faamalama Taumafai. Valaʻau i ai i le kiliki Manumalo + R. Ulufale:

    Tuuina atu o le polokalama

    Kiliki "Lelei".

  3. Faʻamatala le faila "Tuuina atu o Faamaumauga" i le faamalama "Saili". Ina ia filifili mea uma e aofia ai, faʻafesoʻotaʻi Ctrl + A. A uma ona filifili e faʻamalo, kiliki le ki Aveese.
  4. O se faamalama e aliali mai e tatau ona e faʻamaonia ai ou faʻamoemoega e ala i le kiliki "Ioe".
  5. A maeʻa ona aveese, toe foʻi i Pule o Auaunaga ma amata le sauniga e tusa ai ma le faʻaaliga ua uma ona faʻamatalaina i luga.
  6. A maeʻa lena, toe amata lau komipiuta ma taumafai e toe faʻafouina le faiga faʻaleaʻo, ina ia aua nei faʻatali mo le faʻatinoina o lenei faiga faʻaopopetope. Alu i "Faʻafouina faʻafouga" ma kiliki "Siaki mo faʻafouga".
  7. O le faiga o le a faʻatino ai le suʻega suʻesuʻega.
  8. A maea lona maeʻa, i le tulaga o mea e misi, i le faamalama o le a ofoina atu e faʻapipiʻi ai. Kiliki mo lenei "Faʻatulagaina Faʻafouga".
  9. A maea lenei, e tatau ona faʻapipiʻi vaega.

Afai e le fesoasoani lenei fautuaga ia te oe, o lona uiga o le mafuaaga o le faafitauli o loʻo i ai i se isi mea. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaoga fautuaga i lalo.

Lesona: O le faʻaleleia o le Windows 7 faʻafouina ma le lima

Mafuaaga 4: leai se avanoa avanoa avanoa

O le mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻafouina le polokalama atonu o le mea moni e le lava le avanoa avanoa i luga o le 'ea o loʻo i ai Windows. Ona tatau loa lea ona faʻamamāina le faʻamatalaga e le manaʻomia.

O le mea moni, e sili atu ona faigofie le na o le tapeina o faila pe ave i latou i se isi pulou. A uma ona aveese, aua nei galo e faamama "Kata". I le faʻafeagai, e tusa lava pe leʻo faila faila, e mafai ona latou faʻaauau pea le ave o le avanoa vaʻa. Ae ei ai foi tulaga e foliga mai e leai se mea e tapunia pe o luga foi o le disk F e na o le taua lava le anotusi, ma e leai se mea e mafai ai ona ave i isi pulou, talu ai ua "faʻapipiʻi" uma i mata. I lenei tulaga, faʻaaoga le faasologa lenei o taga.

  1. Kiliki "Amata". I le lisi, alu i le igoa "Komipiuta".
  2. O se faamalama ua matala ma se lisi o ala o faasalalauga e fesootai i lenei komepiuta. O le a tatou fiafia i le vaega "Drives Faigata". O loʻo i ai se lisi o faʻataʻitaʻiga talafeagai e fesootai i le komepiuta. Matou te manaʻomia le taʻavale lea e faʻapipiʻiina ai le Windows 7. I le avea ai o se tulafono, o se taʻavale lenei. F.

    I lalo o le igoa o le disk o loʻo faʻaalia ai le tele o avanoa avanoa i luga. Afai e le itiiti ifo i le 1 GB (ma ua fautuaina ina ia maua le 3 GB ma sili atu avanoa avanoa), atonu o le mafuaaga lenei mo le le mafai ona faʻafouina le polokalama. E le gata i lea, o se faailo mumu e taʻu mai ai ua tumu le pu.

  3. Kiliki i luga o le igoa o le fatu i le ki o le kuki saʻo (PKM). Filifili mai le lisi "Meatotino".
  4. O se faamalama meatotino e aliali mai. I le lisi "Aoao" lolomi "Clean Clean Disk".
  5. A maeʻa lenei mea, o le a faia se taotoga e faʻatusatusa le aofai o avanoa e mafai ona faasaoloto.
  6. A maea lona maeʻa, o le a faʻaalia le meafaigaluega. "Clean Clean Disk". O le a faʻaalia ai le tele o avanoa e mafai ona faʻamamaina e ala i le tapeina o le tasi poʻo le isi vaega o faila le tumau. E ala i le ticking, e mafai ona e faʻamaonia po o fea faila e faʻamalo ma fea o mea e teuina. Ae peitai, e mafai ona e tuua nei tulaga ma le faaletonu. Afai ua faamalieina oe i le aofaʻi o faʻamaumauga e faʻamuta, ona kiliki "Lelei"i le isi itu, lolomi "Faamamaina Faiga Faʻatonu".
  7. I le tulaga muamua, o le a vave ona faia le faamamaina, ma i le lona lua, o le meafaigaluega mo le aoina mai o faʻamatalaga i le fuafuaina o le aofai o avanoa e mafai ona faʻamaonia o le a toe amata. O le taimi lenei o le a faʻamaonia ai foi le lisi o lisi.
  8. Toe tatalaina le faamalama "Clean Clean Disk". O le taimi nei o le ai ai se numera tele o mea faitino e faʻaumatia, pei o nisi o faila faila o le a amanaia. Toe fai, tusi i lau faitalia, fuafua i le mea e te manaʻo e tape, ona kiliki lea "Lelei".
  9. O se faamalama o le a foliga mai e fesili atu pe ua saunia le tagata e faʻaaogaina le failaina o faila filifilia. Afai e te mautinoa i au taga, ona kiliki lea "Aveese faila".
  10. Ona amata loa lea o le togafitiga o le faamama.
  11. A maeʻa, toe amata le PC. Toe foʻi i le faamalama "Komipiuta", o le tagata faʻaaoga o le a mafai ona mautinoa le tele o avanoa avanoa i luga o le masini o le masini. Afai o lona masalosalo na mafua ai le le mafai ona faafou le OS, o lea ua uma ona soloia.

Mafuaʻaga 5: Faʻasalaga e utaina vaega

O le mafuaʻaga e le mafai ona e faʻaleleia le polokalama e ono avea ma se toilalo i le taaʻa. O lenei mea e mafai ona tupu mai i se faʻasologa o mea faʻaletonu poʻo se vaʻavaʻai ile Initaneti. O lenei tulaga e taʻitaʻia ai le mea moni o le vaega e le o faʻatumu atoa, ma o le mea lea e tau atu i le le mafai ona faʻaopoopoina isi vaega. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamalo le cache download ina ia toe totoina le vaega.

  1. Kiliki "Amata" ma lolomiina "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga Faataatia" ma PKM kiliki "Poloaiga Poloaiga". I le lisi, filifili "Taumafai e avea ma pule ".
  3. Ina ia taofia le tautua, kiliki i totonu "Poloaiga Poloaiga" faaupuga:

    net up wuauserv

    Kiliki Ulufale.

  4. Ina ia faʻamalo le faʻaoga, ulufale i le faaupuga:

    ren% windir% SoftwareDistribution SoftwareDistribution.OLD

    Kiliki Ulufale.

  5. O lea e tatau ona e toe faʻafouina le tautua i lou ulu atu i le poloaiga:

    net start wuauserv

    Kiliki Ulufale.

  6. E mafai ona e tapunia le atigilima "Laina o poloaiga" ma taumafai e faʻafou le faʻaaogaina o le faiga e faʻaaoga ai le metotia o loʻo faʻamatalaina i le faʻamalosi Mafuaaga 3.

Mafuaaga 6: Faʻamaumauga o resitala

O le le toe faʻafouina o le polokalama e mafua mai i le toilalo i le resitala. Ae maise lava, o lenei mea ua faailoa mai e se mea sese 80070308. Ina ia foia lenei faafitauli, mulimuli i se laasaga o laasaga. Aʻo leʻi amataina le siakiina o le resitala, ua fautuaina e fatuina se mea e toe faʻafoʻi ai se mea poʻo le fatuina o se kopi kopi o le tusi.

  1. Ina ia alu i le faatonu o le resitala, valaau le faamalama Taumafaitapenaina Manumalo + R. Ulufale i totonu:

    Regedit

    Kiliki "Lelei".

  2. Le amataga o le faamalama. Alu i ai i le vaega "HKEY_LOCAL_MACHINE"ona filifili ai lea "FAAMATALAGA". A maeʻa lena, ia gauai atu i le ogatotonu o le faamalama o le resitara. Afai ei ai se tulaga faʻapipiʻi "PendingRequired"ona tatau lea ona aveese. Kiliki i luga PKM ma filifili "Aveesea".
  3. Ma le isi, o le a amata se faamalama, o fea e te manaʻo e faʻamaonia ai lou faʻamoemoe e faʻamalo le parameter i le kiliki "Ioe".
  4. O lea e tatau ona e tapunia le faatonu o le resitala ma toe amata le komepiuta. A maeʻa lena mea, taumafai e faʻafou le faʻaogaina o le faiga.

Isi mafuaaga

E tele faʻatele mafuaʻaga mafuaʻaga e le mafai ai ona faʻafouina le faiga. Muamua lava, e mafai ona avea ma toilalo i luga o le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft poʻo faafitauli i le galuega a le e tuʻuina atu. I le tulaga muamua, e tumau pea na o le faatalitali, ma i le lona lua, o le maualuga e mafai ona faia o le sui lea o le 'auʻaunaga ile Initaneti.

E le gata i lea, o le faafitauli o loʻo tatou suʻesuʻeina e mafai ona tutupu ona o le faʻaaogaina o siama. O le mea lea, i soʻo se tulaga, e fautuaina e siaki le komepiuta ma faʻaaogaina ai le anti-virus, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt.

E seasea, ae o loʻo i ai foi ia tulaga pe a fai e masani ai poloka poloka antivirus le mafai ona faʻafouina Windows. Afai e le mafai ona e maua le mafuaʻaga o le faafitauli, faʻaalu sina taimi le faʻamalosi ma taumafai e sii mai. Afai na sii mai ma faʻapipiʻi lelei ia vaega, ona fai lea i luga o lenei tulaga, pe faʻaopoopo nisi faʻaopoopoga o le faʻaaogaina o le antivirus i le faʻaopopoina o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft i tuusaunoaga, pe suia atoa le antivirus.

Afai o le lisi o auala e foia ai le faafitauli e le fesoasoani, ona mafai lea ona e taumafai e toe faafoi le polokalama i le mea e toe faʻafoʻi ai lea na faia i le taimi na faia masani ai faʻamatalaga. O lenei mea, ioe, pe a faʻapea o loʻo i ai se mea toe faʻafoʻi i luga o se komepiuta patino. I le tulaga sili ona ogaoga, e mafai ona toe faʻatulagaina le faiga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tele lava mafuaʻaga e le mafai ai ona faʻafou le faiga. Ma e tofu i latou ma se filifiliga, ma e oʻo lava i le tele o filifiliga e faasaʻo ai le tulaga. O le mea autu iinei e le o le momotuina o fafie ma alu ese mai nai auala sili ona faigofie e sili atu ona mataʻutia, ae le o le isi itu. A uma, o le mafuaaga e ono le taua.