E faʻafefea ona faʻaoʻo pupuni faʻamalosi Windows 10

I le le mafai, Windows 10 o loʻo i ai se aoga aoga e mafai - faʻapipiʻi matala pe a tosoina i latou i le pito o le lau: pe ae tosoina le matala matala i le itu tauagavale poʻo le taumatau o le mata, e pipii i ai, ave le afa o le komepiuta, ma le isi afa e fautuaina e faʻaeʻeina faamalama Afai e te tosoina le faamalama i soo se tulimanu i le auala lava e tasi, o le a alu se kuata o le mata.

I le lautele, o lenei tulaga e faigofie pe afai e te galue i ni pepa i luga o le lautele, ae i nisi tulaga, pe a le manaʻomia, e ono manao le tagata e faʻaaoga le poloka o windows windows (pe suia ona tulaga), lea o le a talanoaina i lenei aʻoaʻoga pupuu. . O mea i luga o se autu talitutusa e mafai ona aoga: Faʻafefea ona faʻagata le taimi o le Windows 10, Windows 10 Virtual Desktops.

Faʻasalaga ma faʻaopoopo le faʻamalama faʻamalama

E mafai ona e suia laina o le faʻapipiʻi (pipiʻi) pupuni i pito o le lau i totonu o le Windows 10 seti.

  1. Tatala avanoa (Amata - le ata o le gearima poʻo le Iunite I).
  2. Alu i le System - Multitasking.
  3. O le mea lea e mafai ai ona e faʻamalo pe faʻavasega le amio o le faʻamalamaina o pupuni. Ina ia tape, ia tape le mea pito i luga - "Faʻatulaga fetuʻoto i le tosoina lea oi latou i itu poʻo i tulimanu o le mata."

Afai e te le manaʻomia le faʻamalo atoa o le galuega, ae le fiafia i nisi vaega o le galuega, e mafai foi ona e faʻaogaina i latou iinei:

  • faʻaitiitia le faʻamalosi o le faamalama matala
  • taofiofia le faʻaalia o isi palama uma e mafai ona tuʻuina i le nofoaga ua avanoa,
  • faʻaitiitia le faʻamalosi o nisi o faʻamaufaʻailogaina i le taimi e tasi pe a faʻamalosia le tasi.

O le tagata lava ia, i laʻu galuega ou te fiafia e faʻaaoga le "Attaching Windows", sei vagana ai ua ou tapeina le filifiliga "Pe a faapipiiina se faamalama e faaali ai mea e mafai ona faapipii i tafatafa ane o ia" - o lenei filifiliga e le o taimi uma e talafeagai mo au.