PC Inspector File Recovery 4.0

O se tasi o tulaga lelei o le faʻaaogaina o le Yandex Disk o le mafai lea ona faʻasoa se faila po o se faila o loʻo tuʻu i lau teuina. O isi tagata faaaoga o le a mafai ona vave faʻasaoina latou i luga o la latou masini pe download i se komepiuta.

Auala e fai ai ni fesoʻotaʻiga i faila o le Yandex Disk

E tele auala e maua ai se fesoʻotaʻiga i mea patino o lau fale teu oloa. O le filifiliga o le a faʻalagolago pe o le faila e manaʻomia e ave i luga o le disk pe leai, faʻapea foʻi ma le avanoa o le polokalama o lenei auaunaga i lau komepiuta.

Metotia 1: I le taimi o le tuʻuina o le faila i le "ao"

I le taimi lava e uma ai le downloadina o le faila i le Yandex Disk, e mafai ona e faia le tuatusi e tau atu i ai. Ina ia faia lenei mea, tuu le kesi i tafatafa o le igoa o le faila ua tumu i "I luga". A maeʻa ni nai sekone, o le a faʻafesoʻotaʻi se sooga.

E tumau pea e kiliki i luga ma filifili pe faapefea ona e manaʻo e faʻaaogaina: naʻo le kopi, auina mai e ala i fesoʻotaʻiga lautele poʻo le imeli.

Metotia 2: Afai ua i ai le faila i le "ao"

E mafai foi ona gaosia se fesoʻotaʻiga pe a oʻo i faʻamaumauga ua uma ona teuina i totonu o fale teu oloa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga ma i le poloka saʻo maua le tusiga "Faasoa le sootaga". O iina, ave le fesuiaiga i le tulaga galue ma i ni nai minute o le a saunia mea uma.

E mafai foi ona faia i le faila: faʻamaonia le mea e manaʻomia ma faʻatagaina galuega "Faasoa le sootaga".

Metotia 3: Yandex Disk program

I se faʻapitoa faʻapitoa mo Windows o loʻo maua ai foi le tomai e faʻasoa ai mea o loʻo i totonu o le fale teu oloa. Ina ia faia lenei mea, alu i le "cloud" folder, tatala le lisi autu o le faila manaʻomia ma kiliki"Yandex.Disk: Kopi le sootaga lautele".

O se savali i totonu o le fata o le a faʻamaonia o mea uma na galue, o lona uiga e mafai ona e faʻapipiʻi le tuatusi na maua i soo se mea e faʻaaoga ai le kulupu autu Ctrl + V.

E mafai ona maua tali tutusa e ala i le kiliki Fetufaai i le faamalama o le polokalama lava ia.

Faʻalogo! E tatau ona mafai ona faʻamalosia le faʻatinoina o galuega i luga i le polokalama.

Faʻafefea ona siaki faila i avanoa i isi tagata faʻaoga

O le lisi o faila ma faila o loʻo maua i le vaega "Sootaga".

Faʻafefea ona aveese le sooga

Afai e te le manao i se tasi e maua le faila po o le foliga i luga o lau Yandex Disk, e mafai ona e faʻamaonia lenei uiga. Ina ia faia lenei mea, ia na o le setiina o le faasee i Tuʻu ma faʻamaonia le gaioiga.

Mo mea uma o loʻo teuina i luga o le Yandex Disk, e mafai ona vave faia se fesoʻotaʻiga ma faʻasoa faʻatasi i soo se auala e mafai ai. E mafai ona faia lenei mea i le faila fou na lafoina, ma faʻatasi ai ma i latou ua uma ona i totonu o le fale teu oloa. O se tasi o galuega faapena o loʻo tuʻuina atu i le polokalame faakomepiuta o lenei auaunaga.