Faʻamatalaga vave e sui le vitio 90 tikeri

I se taumafaiga e puʻeina le taimi lumanaʻi i luga o le telefoni, e seasea ona tatou mafaufau e uiga i le tulaga o le mea pueata pe a taina. Ma ina ua uma le mea moni, matou te iloa ai sa matou uuina saʻo, ae le o le taamilosaga, aua e taugata. O tagata taaalo latou te faia ia vitio faʻatasi ma paʻu uliuli i itu poʻo le pito i lalo, e masani lava e le mafai ona matamata i ai. Ae ui i lea, e le tatau ona e tamomoe e faamama le kalama mai le "le manuia" mea - o le a fesoasoani se faila vitio lelei e foia le faafitauli.

I lenei tusiga o le a tatou taulai atu i le polokalama "Montage DVD". O lenei masini komepiuta o loʻo i ai se seti o meafaifaʻatasiga autu uma o vitio ma e faigofie ona faʻaoga. Lalo o se auʻiliʻiliga auʻiliʻiliga i le auala e sui ai le vitio ma faʻatasi ai ma le taimi e tasi e iloilo ai isi mea taua.

O le anotusi

  • Vili vitio i le 3 laasaga
  • Tulaga sili ona maualuga i le tasi kiliki
    • Ata vitio i le 5 minute
    • Chroma Key
    • Faia o aʻafiaga
    • Lanu lanu ma le faʻalagolago
    • Faʻaopoopo le screensavers ma faʻaupuga

Vili vitio i le 3 laasaga

Ae e te leʻi alu i le suiga o le vitio, e tatau ona e siiina le faatonu i le upega tafaʻilagi aloaia. O le polokalame na atiae i le gagana Rusia, o lea o le a leai ni faafitauli i le faʻatulagaina o le polokalama poʻo le amataga o le galuega. E masani lava i ni nai minute o le a faʻaaogaina atoa oe i le faatonu.

  1. Faʻaopoopo se kilia i le polokalama.
    Ina ia amata amataina se vitio, e tatau ona e fatuina se poloketi fou. Ina ia faia lenei mea, ia faʻaaoga le kosi talafeagai i le faamalama amata. A maeʻa ona faʻatulagaina le itu. Filifili le filifiliga 16: 9 (e talafeagai mo tagata faʻaonapo nei) poʻo le tuʻuina atu o faʻamatalaga auʻiliʻili i le polokalama i le kiliki "Faʻamomatai aunoa". Ma le isi, o le a aveina tuusaʻo oe i le faila vitio. Muamua e tatau ona e maua i le faila o le faila le kilipa e te manao e teu. Filifili le faila ma kiliki "Faaopoopo". "Faʻatulagaina o Ata Vitio" e lagolagoina ai faʻapitoa tetele - AVI, MP4, MOV, MKV ma isi - o lea e le mafai ona e popole i le fesoʻotaʻiga.
    Afai e te manaʻo ai, ia e vaʻavaʻai i le faila i totonu o le tagata taʻavale e faʻamautinoa o le mea lea o loʻoe sailia.
  2. Tatala le vitio.
    Ia tatou taulimaina le mea autu. Tatala le lisi "Faʻamaonia" ma i totonu o mea ua fuafuaina, filifili "Vaomatua". Faʻaaogaina o aū i le poloka "Liliu ma susulu" E mafai ona e suia le vitio 90 tikeri i le faasologa i luga ma le faasologa i se itu.Afai o le "autu autu" o le faavaa o loo i le ogatotonu ma e mafai ona e "ositaulaga" i vaega pito i luga ma lalo ifo, lagona le saoloto e faaaoga le poloaiga "Faʻalata". I lenei tulaga, o le polokalame o le a suia ai le laina eletise i se tulaga masani.Afai e le manumalo le faatonu o le vitio i le ata, taumafai e totoina ma le lima e faʻaaoga ai le galuega talafeagai. Seti le filifiliga i le vaega o loʻo manaʻomia ma sefe le taunuʻuga.
  3. Faasao le taunuʻuga.
    O le vaega mulimuli o le auina atu lea o le faila "liliu". Tatala le lisi "Fausia" ma filifili le auala laveai. E le gata i lea, e le tatau ona faʻasalalauina i totonu o faʻamatalaga faʻapitoa - o le polokalama e faʻatautaia ata vitio o loʻo i ai uma tulaga amata, e tatau lava ona e filifili. E mafai ona e tuʻua le uluaʻi faatulagaga, poʻo oe faigofie ona toe faʻaaogaina i soʻo se tasi o mea ua fuafuaina.

E le gata i lea, o le polokalama e mafai ai e oe ona saunia vitio mo le lolomiina i le talimalo, matamata i luga o le televise poʻo masini feaveaʻi. O le liua masani e le tele se taimi, e le o toe umi ae i ai le faila liliu mai i totonu o le faʻamaumauga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, VideoMontazh faʻatasi ma se pagi e osofaia i le vevesi o le vitio, ae e le o mea uma e mafai ona ofoina e le polokalama. Tomai e ala i filifiliga autu mo polokalama vitio.

Tulaga sili ona maualuga i le tasi kiliki

"Faʻatulagaina o ata vitio" - o se faʻataʻitaʻiga o se faatonu faigofie, lea e mafai ai ona maua se taunuʻuga lelei. O le mataupu autu o le polokalama o le sili atu lea o le faafaigofie ma le saoasaoa i le fatuina o vitio. Ua i ai i le amataga o le galuega, o le ae matauina le tele o faagasologa e faʻaaogaina, o le faʻatulagaina o lenei ata e mafai ona itiiti ifo ma le itula.

Ina ia faapipii auala o le vitio, ia faaopoopo i latou i le faasologa o taimi, filifili suiga mai le aoina ma faasaoina le taunuuga.

E tutusa lava le faigofie e faatatau i isi uiga o le faatonu.

Ata vitio i le 5 minute

"Faʻatulagaina o Ata Vitio" e faʻaalia ai se laasaga faʻapitoa-i---------------------------------------------tai. ◊Oti le ata vitio, tuu i ai se kata i luga, faaopoopo se tusiga, leo le leo ma teu le iuga. O le fasifuaitau "mo le 5 minute" ae e masani lava - atonu e mafai, e mafai ona sili atu le vave ona e tago.

Chroma Key

O le polokalama e mafai ai ona faʻapipiʻi ata i luga o le tasi ma le sui o se tala e tasi. O lenei tekonolosi falemalama o loʻo faʻaaogaina i le faatonu i se auala sili ona faigofie - download uma faila faila vitio, faʻamaonia le lanu faʻasalalau - ma voila, ua maeʻa le faʻatautaiga o ata vitio.

Faia o aʻafiaga

O le polokalama o loʻo i ai se faʻaputu o filiga. O aʻafiaga o lanu lanu felanulanuaʻi e faʻaaoga ai mea taua, kosi ata, vali ma isi elemene. O le a latou faatagaina le faasologa o le vitio e faaopoopo ai le siosiomaga ma le sitaili. E le gata i lea, o le "Montage Faʻatasi" e aofia ai le faia o ni faʻavasegaga masani mai le faʻatau. E mafai ona e fatufatuaʻi!

Lanu lanu ma le faʻalagolago

E faigata tele ona mafaufau i le lelei o le faʻasaʻoina o ata vitio e aunoa ma ni "faʻapitoa" faʻaleleia. I le "Montage DVD" e mafai ona e faʻateʻaina le faʻafefe i totonu o le faʻavaa, faʻapea foʻi ma mea sese i le taimi o le setiina o le mea pueata, e pei o le paleni paʻepaʻe ma le faʻaalia.

Faʻaopoopo le screensavers ma faʻaupuga

E mafai ona e galue i le tifaga mai le muamua i le ata mulimuli. I le amataga, tuu se pulou uʻamea, ma i le faaiuga, faʻamatalaga faʻamatalaga. Faʻaaoga avanoa mai le aoina o le polokalama poʻo le mamanu le mamanu i le lima, tuu le tusitusiga i le pito i luga o le ata poʻo le faasologa o vitio.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le polokalama mo le faʻatalanoaina o ata o le a fesoasoani e le gata ina faʻateleina le vitio i le itu saʻo, ae ia faʻaleleia atili ai le lelei o le ata, faʻalelei atili. Afai o loʻo e suʻe se faʻamatalaga anapogi ma mamana, o le mea saʻo lenei mo oe - download VideoMontazh, ma faʻatautaia le vitio mo lou fiafia.